Talk dirty to me!

Var och klippte mig i morse. För ovanlighetens skull är jag inte direkt nöjd, men det funkar.



Nåväl! Nu ska jag gå och kirra käk tror jag. Så jag orkar fira valborgs!

Vi ses i dimman män och kvinnor (Helst inte så många män. Och helst söta kvinnor) / b

Big star!

Blev att akutjobba idag. Dom ringde 16.20 och frågar om jag kan börja 16.30. Och däremellan var jag tvungen laga mat och äta. För att inte tala om att jag var tvungen ta mig hem för att äta också. Och väl på jobbet... jag var helt slut när kvällen var över. På dom få timmarna. Man kan undra lite vem jag jobbade med kanske? Ska jobba imorgon också 11.30 - 20.00.

Vidare, åkte förbi expert idag. Tänkte investera i en HDMI-adapter och en HDMI-kabel så jag får lite bättre ljud och bild från datorn till tv:n. Adaptern kostade just under 400 kr om jag inte minns fel.

En sådan här var det: Länk till superduper-webhallen

Jag kan inte svära på att det är samma märke på adaptrarna. Men vad jag kan svära på är att jag inte skulle märka någon skillnad i kvalite på dom där två. (För att inte tala om att dom till utseendet är helt identiska.) Hittar dock ingen produkt på Expert's hemsida.

Kan inte garantera att Webhallen är billigaste alternativet, men jag kunde inte bry mig mindre. 80 kr liksom. Webhallen står mig nära, inhandlar nästan all elektronik därifrån. Bra service och bra priser (om än, som sagt, inte alltid billigast) Enda gången jag har kännt för att klaga var när jag köpte min webcam som gick ur lager och i lager flera gånger medans min beställning behandlades. Det tog även väldigt lång tid innan jag fick den hemskickad. Det är ovanligt för webhallen, enligt mina erfarenheter.

Jag minns att när dom öppnade butiken i Göteborg så kunde man svara på en poll på hemsidan. Jag svarade "Suveränt att webhallen expanderar, men vi i Arjeplog då?" Arjeplog är i och för sig inte riktigt där jag bor, men, jag kan köra den lilla biten för att få handla på webhallen. Så, vad säger ni? Öppna butikshelvetet tack! Hail Webhallen!

Nu ska jag kasta mig i sängen tror jag, se nåt skit via S-video med ljudet strömmande från datorhögtalarna (vilket jag numera är van men från början var det jobbigt att ljudet kom från häger hela tiden).

Ska sticka in lite snabbt att våran kommun var en av de drabbade när Swedbank inte fick fram kommun-lönerna (Jag fick dock min, om än det är sagt att jag inte fått ut hela min lön, vilket jag inte ens orkat kolla om det stämmer). Jag funderar på att byta Bank. Fast jag har alltid gillat Swedbank (Eller föreningssparbanken nord som det heter här, ensamstående bank. Det var skitjobbigt när jag bodde i Skellefteå, kunde inte beställa nya kort och så vidare i Skellefteå, var tvungen åka hit för att göra det.)

Och Green Day lirar i Götet! See ya' there?

Nu går jag! Hejdå! /be


Fame, Fortune and Fornication!

Fick nyss mitt första 3-filmspaket från Lovefilm.se!

Dom leverar snabbt i vart fall. Tog en stund innan kontot blev godkänt dock. Kan väl egentligen inte klaga när jag inte betalar ett öre för tjänsten. Jag använder deras test-period i två veckor. Om det känns värt så kanske, kanske, kanske, men bara kanske,  jag börjar använda deras tjänst. Första tre filmerna jag "hyrde" var en säsong av Mythbusters, som jag redan sett kan jag garantera. Ska kolla igenom filmerna och se så de funkar bara, sen skicka tillbaka dem. Enbart för att se hur snabbt det går att få nya filmer igen. Det verkar lovande.

Jag har en sån jävla smärta i min nacke också. Tror jag fick det när vi var och såg Bio. Hoppas det går över snart i alla fall!

Chefen min ringde mig nyss också. Jag har heltidsjobb i sommar på avdelning C första persioden och D andra perioden. Jag är även ledig PDOL samt Trästocks! Underjävlabart! Trästocks ska jag på i alla fall. Det är inte lika säkert med PDOL. Jag kan nästan garantera att det inte kommer vara några problem att byta med någon så jag jobbar PDOL och är ledig någon annan hel istället. Men man vet aldrig, är det någon som ska på PDOL? Jag kanske ska dit jag med bara för att i sådana fall!

Våran kommun har tjorvat bort ALLA kommunanställdas löner också. Fast jag har fått min! Om än det är sagt att "min lön inte är fullständig". Jag ska tydligen eventuellt få mer pengar, jag klagar inte! Kommer ju säkert bränna några tusen 4:e - 14:e nästa månad. 1500 på en tattuering iaf. Det är väl den enda stora summan som jag vet kommer gå åt. Men sen råkar jag vet att jag SKA gå på webhallen's butik i Götet också. Kolla om dom är lika bra IRL som online. Kan hända att jag går därifrån med något coolt!

Och om Spotify: jag HATAR att när man söker på en artist, säg The Who, så blandas deras låtar med allt annat den hittar på "the who" i spel-listan. Man kan ordna det genom att klicka på artist-namnet, men då får man inte samma spel-lista, då får man skiva för skiva och dom 5 mest populära låtarna högst upp. Jag vill ha dem i spel-listan! Jag har i och för sig inte lagt ner någon tid för att kolla om det går att lägga dem i spel-listan så att inga andra låtar är i vägen. Men vid första ögonkastet så har jag inte sett några sådana valmöjligheter. Än en gång har jag ingen rätt att klaga på Spotify egentligen eftersom jag inte betalar en krona för det, och det enda dom kräver är den där reklamen som går igång en gång var 20:e låt? Det är bisarrt bra för en gratis-tjänst. Sen att jag kunde önska att dom hade ett bredare utbud av Metal och gamla klassiker är något som jag är säker på kommer ordna till sig med tiden. Och gör det inte det kommer i alla fall jag att sluta använda Spotify antar jag. Det är en jävligt bra tjänst, helt klart. Men har dom inte det jag vill lyssna på så är det ju lite skitsamma hur jävla bra tjänsten är.

That'll be all / Bippity Bopp Bada B



Let's fighting love!

Har inte alls den låten i skallen just nu.

Anyways, idag är lika tråkig (än så länge) som jag trodde dagen skulle vara. Så....


Har man lite att göra så har man!

/ b

South Park 2.0!

Jag har aldrig varit ett jättestort fan av South Park, men jag diggar T.P och så vidare.

Jag skulle lätt kunna se hela South Park bara för musiken. Den här låten sparkar rumpa:



Den här också:



Unbesiegt!

Equilibrium, min nya nötargrupp! ^^

Nördbloggen:

Skulle villja få förklara min kärlek till Nintendo Wii. Hur bra är det inte att man kan få tag i utländska spel på Virtual Console?
Försökte få tag i Super Mario Bros: The Lost Levels för länge sedan. Och igår funkade det! Har bara testat dom första banorna av spelet än så länge. Och visst är det något svårare än SMB: 2!

Det här är en lista över spel som jag skulle kunna tänka mig att fixa också. (Med undantag från ett av Golden Axe-spelen som redan finns på min konsol, vet bara inte vilket av dem det är jag har)

Donkey Kong Country
Golden Axe Action
Golden Axe II
Golden Axe III
Ice Climber Arcade
Mega Man 3
Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog 2
Sonic The Hedgehog 2
Star Fox 64
Super Mario Bros
Super Mario Bros. 2
Super Mario RPG: Legend of the Seven stars
Toe Jam & Earl
ToeJam & Earl in Panic on Funkot..
Zelda II: The Adventures of Link

Läste att domaren i TPB-målet kan ha begått jäv också. Bra att rättegången kan komma att måsta tas om, synd att det redan slagit hårt mot IT-världen. Vi hoppas det går bättre för herrarna på TPB.

Uhhmm! Nu blev mitt kaffe kallt också. Vi lämnar nörd-delen.

Ska läsa Norran nu strax. Någon lovade mig att hamna på löpsedeln för att ha sprungit naken genom stan, så, håller tummarna.

Igår gjorde jag inte ett piss alltså. Läste på nätet. Skrev i lite forum. Spelade Wii några minuter. Såg South Park. Om min dag blir likadan igen vet jag inte vad jag gör! Tröstäter godis antar jag. Eller gör fruktsallad och tröstäter det. (Jag bevisar min manlighet dagligen med kommentarer som dessa) I och med bristen på händelser i mitt liv så kan jag inte skriva så mycket mer än så ännu! Vi hoppas att den här dagen blir mer händelserik helt enkelt!

Tjingeling / bi




Remix!

Länge sedan jag gjorde ett vanligt inlägg. Och jag har verkligen ingenting att göra just nu. Har målat en till t-shirt idag, den blev inte så snygg. Kvailten på örngotten jag målat och t-shirtsen är helt annorlunda. Örngotten är för det första lite hårdare och dom var helt splitternya ur förpackningen när jag målade på dem. T-shirtsen var mjuka och urslitna, vilket gjorde att färgen rann ut i tyget på t-shirtsen. Nu vet ni det.

På tal om bananer, jag fick svar från Lena Ek på mailen efter att ha "vädjat" om hennes röst för tilläg 138, som numera heter tilläg 45 om jag inte minns fel. Det var visserligen ett mass-utskick jag fick till svar. Högst upp i mailet stod det att hon har försökt svara på alla mail personligen men eftersom inkorgen blev bombad med mail om detta tilläg 138 så hade hon inte tid att svara på allt. Vilket jag inte tror på, men det är okej, hon ska göra annat än att sitta och svara på mail egentligen tycker jag. Det var nästan så att jag tänkte ringa henne istället för att maila. Jag menar, vem fan orkar läsa 1000 mail om samma sak och sen svara på skiten? Hur som helst, det här är mitt officiella tack till fröken Ek för svaret på mitt mail, om än det inte var något personligt svar. Nu fortsätter vi kämpa för nästa röstning dudes och dudettes!

Jag har även nått botten nu, på riktigt. Känns som mina vänner är alldeles för upptagna. trots att majoriteten av dom vänner jag har som bor kvar här inte har några jobb. Visst, det coolt att man vill ta det lugnt. Men vad liksom? Har någon hällt en årsförbrukning av lugnande i Arvidsjaur kranvatten? Det händer liksom alla sammtidigt. Och jag bara sitter här och rullar tummarna och petar mig i näsan. Make it end!

Vidare, vidrigare & virrigast så har jag försökt få tag i min kära syo nu i flera dagar. Vill veta hur det fungerar att jag ska hinna söka skola efter sista maj när sista ansökningsdagen var förra veckan typ. Dom har ju säkert någon form av kompliterings-system så man får söka senare. Men gäller det mig som just nu läser kursen jag behöver? För det är inte säkert att mitt betyg blir tryckt i tid?

Jag måste raka mig också. Ser lite ut som en skogstomte i ansiktshåret. Tur att jag har en anledning att gå utanför dörren så jag orkar göra det.  "he he he".

Nu ska jag lägga mig i sängen och peta iväg några sms.

/ Mighty Morphin Midget Gnome B! (såg ett youtubeklipp med den texten bortsett från "B")


South Park!

Nu till ett inlägg som inte handlar om nät-lagar och liknande.

Jag köpte textil-pennor och örngott för några dagar sen. Målade örngotten som en present till Katarina. Har massa textl-färg över och jag undrar nu vad jag ska måla? Och på vilken sorts plagg/tygbit.

Har målat en t-shirt ikväll men jag vet inte om den blev så bra. Hjälp mig med ett motiv till nästa projekt?

Jag vill fasligt gärna lägga upp bilder på örngotten när speciellt ett av dem blev snuskigt snyggt.  Men Katarina får inte se motiven fören jag kommer ner till Göteborg och ger dem till henne. Kan gå och knäppa en bild på t-shirten däremot. Den är inte i närheten av lika snygg som örngotten dock.


Jag vill att folk ska notera att, speciellt ansiktet, inte är snett egentligen. Det är för att t-shirten är skrynklig!
Edit: Och att jag inte lagt till några linjer på kvinnan ännu, ska göra det imorgon när färgen är torr.


/b

Tillägg 138!

Framröstat! Vini, Vidi, och lite Vici!

Jag vet vem som får min röst i sommar också! Låt oss fira detta! Knäck en bira för mig!

Min bredbandleverantör!

"Tillbaka 2009-04-18 T3 avvisar IPRED med hänvisning till lagen om elektronisk kommunikation

Med hänvisning till Lag 2003:389 om elektronisk kommunikation så kommer T3 även fortsättningsvis att värna om sina kunders integritet och inte spara några kunduppgifter som kan komma att lämnas ut enligt IPRED.

- Det är bekymmersamt att lagstiftarna stiftar en ny lag där grundförutsättningen för att den ska kunna följas är att vi som operatör bryter mot en befintlig lag, säger T3´s Vd Johan Åsberg." - http://www.t3.se/module.asp?mod=basepronews.news&ARG=19

Jag måste säga att det här är ett steg i rätt riktning! Det är i och för sig en tidsfråga innan det kommer bli tvång på det här också. Men, way to take a stand! Nu ska vi bara rädda europa's internet också!

Glad dag till samtliga med T3, Alltele och Bahnof! (Dom enda jag läst som inte tänker logga, har dock inte letat efter den här informationen, den ramlade över mig på ett forum!

Rädda internet?

Det här är inget blogginlägg. Det här är reklam. Jag skriver det här inlägget för att... ja... folk ska ha större möjligheter att få träffar på dessa länkar på Google.

http://telekompaketet.se/

http://blackouteurope.eu/

.....det här är en vidrig lag. Jag förstår den inte. Helvete, hört talas om att TA I LITE FÖR MYCKET?

Hell, stäng ner gatorna också. Kasta in en snubbe på steroider i varje gathörn. För att få passera hans gata så måste man betala extra. Och gatan måste vara godkänd av EU och regering. Orka ha frihet? Varför ett sånt jävla steg bakåt?

Jag råder alla andra bloggare att skriva samma inlägg för att öka träffarna på nätet och spride detta vidare. Det här går ut till alla 6 pers som läser min blogg. Har ni en egen blogg, snälla, skriv ett liknanade inlägg. Rädda vårt kära internet.

Om lagen går igenom, är det någon som är på att flytta till Norge?

/  Björn Westerlund

Cry of the black birds!

Tillåt mig att eder upplysa om detta!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4940398.ab

Tillåt mig sedan eder upplysa om alla lagar/kommande lagar som ska stänga ner Internet totalt och frontalkrocka med din Frihet.

Dem tänker jag inte prata om, om du bryr dig om detta vet du redan vilka lagar det gäller.

Okej, nerladdning är olagligt. Fine.
Okej, förhindra nät-pedofiler. Very fine.
Okej, förhindra terrorism, Also very Fine.
Men att inte låta mig vara inne på vilka jävla sidor jag vill på Intrawebben, not cool.

Jag vet inte vad Piratpartiet kan göra för mig som privatperson. Men med tanke på hur många som störtat in i partiet så måste dom ju veta något. Kanske. Jag är inte direkt insatt. Men jag SKA läsa på. Och om jag finner att dom kan göra något för mig och min frihet på Internet så tänker jag stödja dem till hundra jävla procent.

http://www.piratpartiet.se/

Nu ska jag gå och äta. För att sen duscha. Är helt slut efter jobbet. Översvämmning och hela köret.

Neger, snälla! /b

Desktop 2.0

Har skinnat lite fler saker idag.

Så här ser det numera ut:



Och så här heter programmen och skinnsen:



Samtliga delar är Freeware och så vidare. Och man hittar dem här:

MSN Aero
Winamp Dark Matera
Nintendo Media Player
Inspirat Se forVLC Media Player
Rocketdock
Rainmeter

/ B-geek!

Crack a bottle!

Till R-diddy's ära!

Öppnade mitt spotify, letade på Eminem och nu sitter jag här och plågar mina öron! (Trots att, om jag skulle lyssna på hiphop så skulle Eminem vara högst upp på listan tror jag. Eller Run DMC. Eller någon annan riktigt gammal hiphopare/rappare)

Crack a bottle! Nästa helg ska vi göra det! DJ R-dog fyller år idag! Han fyller dubbel-byxmyndig (Byxmyndig+6=HAHAHAHAHAHA)

Anyway's, Grattis min gode herre! Jag önskar dig en dag fylld med tårta, leksaker och fiskdamm!

Nu måste jag byta låt! Varför hoppade Dr. Dre in och förstör? Dr. Dre borde ta sig en koll på sig själv. Han låter sjuk. Lyrangitis!

(Clears throat)

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And youre here in my heart
And my heart will go on and on

(
Smäller ner gunghästen i backen)

/ Celini-B




Monkey man!

Har spenderat morgonen med att installera Objectdocks och Rainmeter på datorn. Rainmeter är ett knepigt program. Omkodningar krävs för att få rutorna att visa rätt information. För att inte tala om att jag inte är säker på att Rainmeter kommer se ut som jag valt att det ska se ut när jag startat om datorn. Anyways.

Ska gå och diska snart.

/ B



Suddade ut lite information också, som ni ser.

Standin' in line!

Gick och handlade nyss. Eller, kom hem från att ha handlat nyss rättare sagt.

Jag vandrade iväg med glass i blicken. Hittade ingen god glass så jag beslöt mig för Coca Cola Zero och Malaco-godisar av någon anledning. Anyways, väl vid kassen finner mina ögon "Vicks - Blue Icebergs (Extra Strong). Och gud vad det hoppade till i mina smaklökar. Dom tänkte högt, fan vilken grej, sådana tuddummin måste vi ha. Och vem är jag att neka dem sådant? Jag tog ner en påse och lade den på rullbandet.

Hade tänkt vänta med att smaka tills jag kom hem. Men det gick inte. Så här hoppades jag att det skulle smaka:


Jag hittade tyvär inget bättre klipp med den här låten, men, det låten ska föreställa är ett tuggummi som ligger skönt i munnen och bränner lite.

Tuggummit smakade såhär:


Det är bara 14 pyttiga tuggummin i en sån här påse. Och dom utlovar  extra långvärkande fräsch-het, som jag inte kan neka ännu eftersom jag bara tuggat mitt gummi i en 20 minuter tops. Till ett ringa av pris av alldeles för mycket. Står det extra strong ska man inte kunna ta djupa andetag ute i den kalla vårluften utan att det ska svida till. Man ska inte kunna blanda det med vatten utan att det svider till. Visst, tuggummina är goda, men dom är fan inte starka. Jag vill inte ens veta hur mesiga dom som inte är "Extra Strong" är. Nej, sjukt besviken är jag. Vad hände med dom små glassarna som dom förbjld för att dom frätte sönder inne i munnen på folk (höhö, det var kanske det som hände med dem?) Dom var iofs inte "Starka" dom var Sura! Det är så det ska vara när man lovar något.Nu är nog för övrigt fräsch-heten relativt bort-tuggad också. Smakar sådär plastigt och urtuggat som tuggummin kan göra.

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas att godiset smakar bättre. Eller, åtminstone att det smakar "mixade smaker" som dom utlovar!

Tjing, Tjong, Kineserna sjunger en Kinesisk sång / B.Peng-wong

Ireland in the jar!

Hade ju noja på några Tyr-låtar förut. För någon vecka sen hittade jag deras version av "The Wild Rover". Och den är helt jävla underbar alltså. Har lyssnat nu lite på andra versioner. Allt från Drop-kick Murphy's till Dubliners. Ingen Version klår Tyr's. Rekomderas varmt.



Jag har lite väl lite att göra idag. Det här är väl tedje inlägget på några timmmar bara.

Kastar upp en låt till som jag har total-noja på just nu.



För den som faktiskt läst mina inlägg från idag så var det den här låten jag undrade om någon fattade när jag avslutade ett inlägg.

/ Norrlands B-guld!


Hjälp!

Och inte serien.

Kattis tyckte jag skulle börja vlogga. Men jag kan ju inte det? Vad ska jag vlogga om? Jag har nog problem med att låtsas skriva något intressant i min textbaserade blogg?

Jag skulle kunna vlogga om Mode, men liksom, vad ska blondinbella säga när jag berättar att jag tycker ett par brallor för 1998 är snygga? (egentligen borde hon inte säga så mycket med tanke på hur fula dom flesta mode-plaggen är. Men, smaken är som baken. Min bak är bekväm. Mode-baken är icke-existensiell, överarbetad och ful)

Jag slog igång kameran och gjorde ett försök.

Jag vet, jag ser ut som en övervuxen pojke som käkat för mycket socker. Men tröjan är snygg i alla fall.
Jag kan vlogga om mina klädesplagg ändå. kanske. blir iofs tungt när plaggen tar slut.

Aja, jag lovar att, om någon kommer på något som jag kan tänka mig vlogga om, så ska jag göra det. Tills dess får skiten ligga och ruttna.

Titta på det här istället:


(Och ljudkvailten gör inte rättvisa åt hennes röst)


(Det här var för övrigt inlägg nummer 100. Fira det om ni orkar.)

/Sicken b

Lokka tattur!

Så, jag la mig ganska tidigt igår. Väckarklockan ringde 9 i morse. Och ingen hade ringt och bett mig komma och jobba, tyckte att jag förtjänade lite sovmorgon så jag drog mig i en timme(isch).

Såg lite serier iförd täcke. Lagade två korvar i bröd med 1 kilo röstad lök, på varje. Gick och duschade. Satte mig och kollade youtube, hittade det här:



(PS. min skämr är inte oproportionerligt bred egentligen, det är min TV-skärm som hamnat med på skärmdumpen där till höger)

Firefox's tjänst Fox-TV. Streamar gratis-kanaler frn hela världen. Verkar dock vara lite sisådär med vilka kanaler som verkligen fungerar. Kunde inte få igång bilden på den Amerikanska och den Japanska kanalen jag försökte kolla på. Däremot på den Tyska wester-kanalen, den gick igång. Och en Italiensk musik-kanal. Verkade dock inte vara något ljud på någon av dem. Har inte hunnit utforska tjänsten ännu. Vill bara skicka mina kudos till snubbarna och damerna på Mozilla för deras underbara webläsare (trots att jag på min förra dator inte kunde spara ner bilder via Firefox trots flera formateringar och så vidare) med alla dess underbara tjänster. (Och ja, jag gillar Amy McDonald! Jag blir kåt av hennes röst(trots att det inte hörs att hon är skotte))

Nu ringde Martin! Mitt i inlägget? Vet han inte bättre! Han har blitt ett körkort rikare, GRATTIS mannen!

Det var något mer jag skulle skriva?

Ja jo! Jag hoppas att jag ska få en finne på armen! Eller, att en finna ska måla på min arm! Tattuera såklart. När jag åker till Göteborg! Katarina's morbror of Battlefish tattoo ska göra den i sådana fall.

Det låter som det kan bli fotboll ikväll! Nu ska jag ta på mig ett par brallor och kanske åka till Expert!

I think i'll have myself a beer / Reel Big B! (Någon som fattar den?)


Säla!

Tänkte skriva lite snabbt om en grej nu. Som alla borde testa.

Säla (Eller "Lägga sig ovanpå sådär bakifrån som det hette ändå tills nyss), att ligga ovanpå varandra på bästa möjliga sätt.

Det går till så här:

Steg1: Person nummer 1 lägger sig på mage med raka ben.          
                  
Steg2: Person nummer 2 lägger sig på mage ovanpå denne med benen i ställning       (Och om person1 är av kvinnligt kön lägger man händerna under denne, mot deras bröst)

Steg3:  Mysa.

Enkelt!

Testa detta hemma, pröva med en nalle eller en kudde först. Tills du greppar alla steg av automatik.

Förut hette detta "Lägga sig ovanpå sådär bakifrån". Nu heter det alltså Säla. Do it, you'll live longer!

/Sweet-b



Meningen med livet!

Blev att jobba idag också, såklart. Enbart för att jag hade tänkt ta sovmorgon. Dom ringde 07.23 och undrade om jag kunde börja 07.00. Visst kunde jag det.

Nu sitter jag och ser Meningen med livet och funderar på att gå och duscha. Är helt seg i huvudet. Har Mailat min webblärare om slut-tentan också. Wish me luck.

/Big-b

Inatt jag drömde!

Jag blev helt sjukt deppad och trött när jag gick hem från jobbet idag. Blött, varmt och BLÖTT!

Det är som  att promennera i sommarregnet fast utan allt bra. Och det faktum att det inte är sommar.

Nu ska jag ta mig en dusch snart i vart fall. Börjar 7 imorgon!

Hejdå!
/Les B


Chuck.

Jag kollade resultatet på mitt matteprov för en liten stund sen. I fuckin' aced it. MVG.  Mitt absolut mest hatiska ämne. Och jag känner mig ändå dum!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se något. typ.

Hej!

I wan't it all!

Har värsta Queen-nojan just nu alltså. Det är bar tacka och ta emot!

Ska gå och käka något nu! kom hem från jobbet för en liten stund sen. Ska plugga lite imorgon, jag tror nämligen att jag är ledig så, det är lika bra att passa på!

Nu knackar det på min dörr!

Potatispannkaka blir'e!

Kickin' it 4evah bråh!  / Nigga "Please" B!

Jobbet!

Sitter på jobbet nu och har rast. Så, jag bläddrar en stund i aftonbladet på nätet.

Filip och Fredrik gör ny tv-show! Kan bli bra, jag gillar dom gossarna! Denna gång sänder dom från New York! Börjar den 19:e April! Bortsett från det så stod det på Aftonbladet att det är elände i världen. Det är som vanligt.

Nu ska jag bege mig in i köket och dricka en kopp kaffe innan jag ska börja jobba igen!

/b

The ballad of serenity!

Nu sitter jag här och blöder näsblod. Jag tar det som ett sign från the early quantum state phenomenon's skapare. Mest för att just när jag samlat kraft för att diska så började det blöda. och ja, man ska inte diska och blöda samtidigt. Det är ju som att bada direkt efter man ätit! Man FÅR kramp och DRUNKAR! 100% sannolikhet!


Nåväl!

/Bloody-B


Flowers on the wall, again and again and again.

selektiva serotoninåterupptagshämmare. och vad tror folk om mig?

ALSO!

Jag var skeptisk till Spotify! Fuck det alltså, det är skitbra! Kudos Spotify! När kommer film/serie-tjänsten? :)

Body Breakdown!

Trevlig överaskning! Jag hade förkollat mina skatteuträkningar, trodde jag. Visade sig att skatteverkets hemsida förmodligen var väldigt missvisande. Ungefär 11 lökar fel. Har iaf deklarerat nu! känns bra att få lite extra klirr i kassan! That be all!

/ J. Von B!


Dead Angel!

Inte ens X-japan låter bra ikväll. Har lock för öronen. Jag mår illa. Jag hostar. Och snorar.

Har kurerat mig med Alvedon och Bafucin hela dagne. Jag tror det här är den dagen jag jobbat minst hårt någonsin. Med råge. Jag borde kanske itne ha jobbat ens en gång. Och jag är helt slut alltså. Tack för bra arbetskamrater.

Nåväl, när jag staplade in genom dörren till mitt rum bemöts jag av 4 nybakta bullar på ett fat och ett rosa paket. I paketet låg två tidningar av model Bizarre. Katarina är underbarligast i hela vida världen! Hon köper tidningarna åt mig i Göteborg och postar dem hit! Alla borde ha en Katarina!



Dom tre övesta och den längst till vänster på undre raden är A la Katta!

Slippery snot snor / Be


Photograph

Tjosan. Idag har jag jobbat 7-17 efter diverse problemlösningar. Orkar inte gå in närmare på det. Är heeelt slut i skallen. Ska sova tidigt idag med så jag tillfrisknar.

För övrigt, massa jobb den här månaden!

Idag 07.00 - 17.00
Imorgon 11.00 - 21.00
3:e 16.00 - 20.00
8:e 11.00 - 21.00
10:e 11.00 - 21.00
11:e 11.30  - 20.00
12:e 07.00 - 17.00
13:e 07.00 - 16.30

Och det är nog bara början! Dom ringer som mest hela tiden nu. Perfekt när jag har massa plugg att göra.

Hur som helst är nog mitt pluggande snart slut!

eh? Vad hände med texten där då?
Nåväl, jag börjar förstå det hela med Matten tack vare min underbara Kattis som skickade sin Mattebok+dvd-skiva. Det hjälpte något hiskeligt! Tack kattis!

Idag efter jobbet körde jag till Arjeplog! Hälsade på Martin och Ida! Martin åkte med hem också. Det var trevligt. Är relativt nyligt hemkommen. Så, nu ska jag lägga mig i sängen och se något trevligt en stund. Sen ska jag nog sova. Eventuellt att jag skiter i att se något och räknar matte istället. men det känns tungt. Ska låta Alvedonen värka först.

My genitalia is like the square root out of -1. / someone else then Big-B



RSS 2.0