The Garden's Tale!

.....så man loggar in på fejjan en snabbis. kollar runt vad som hänt. Accepterar en vänförfrågan. Ser att man blitt inbjuden till en grupp som heter något i i stil med "bla bla vi som tycker att det borde avsättas en viss polisman i Arvidsjaur". Seriöst? Jag vågar dra iväg en okvalificerad gissning på att det är polismannen som blev brandbombad det handlar om. Vad är det för fel på er? Vill ni inte åka fast kanske ni ska köra LAGLIGT? Det är ju förfan hans jobb att ta fast idioter som inte kan följa lagen. Först fick jag höra en nära bekant skrika att det var "bra gjort av dom som brandbombade honom". Eftersom denna är en nära bekant och inte alltid tänker nog långt så kan vi ignorera det. Sen skapar dom en grupp mot denna polisman, en polisman som upprätthåller lagen.... Nej jag förstår. Vem vill ha sådana poliser. Dom är skitjobiga alltså. Det är mycket roligare när dom är korrupta.

"grov mordbrand? Det är bara för att han är en jävla polis! Ingenting började brinna ens en gång"
SPELAR DET VERKLIGEN NÅGON ROLL? Om det är någon gång det är tanken som räknas så är det nu.

Aftonbladet länk 1 Aftonbladet länk 2

Det är säkert inte kul att få böter. Men det är rent ut sagt idiotiskt att tro att det är rätt att brandbomba någon för att dom gör sitt jobb. Och ja, jag har hört mycket skit om att han är otrevlig när han delar ut sina böter också. och bla bla bla voff voff voff. Och bla bla bla, om han nu är en sådan maktmissbrukare som jag hört att han är så har vi en styrka i Sverige som kallas "polisen" vars uppgift är att upprätthålla lagen. Hos dom kan man göra anmälningar. Vilket i sin tur kan leda till en dom, förutsatt att den anmälda brutit mot lagen. man kan nå dem på telefonnummer 112. Dom har även en hemsida full med information. http://www.polisen.se/.
Där kan man med största sannolikhet göra en anmälan på en polis också. Och sen får man se hur det går.


Nu får det vara nog om det. Det finns tydligen en blogg som tar upp diverse rättsfrågor i våran kommun. Skitbra idé tycker jag. Det är alltid kul när man ställer sig mot samhället, hela bänn b-h:n-kulturen är skön tycker jag. Personligen tycker jag inte att informationen i bloggen var något vidare. Den verkar helt klart partisk. Och om jag nu ska vara helt ärlig läste jag inte speciellt noga i den. Tappade intresset när den var länkad från gruppen som ville avsätta polisen. nu blev det mer om det här ändå? Nej nu ger jag mig om det.

Kontenta: Det är inte rätt att brandbomda en polis bara för att han delar ut böter.

Vad annat kan jag berätta? Mitt liv står hiskeligt stilla i detta nu. Det är dåligt om jobb och jag har inte mycket att göra. Min gitarr har bluescreenat twice på 20 minuter idag. En sträng gick av. Jag bytte alla, och då gick en annan sträng av. Och nu har jag inga fler extra strängar! Men jag har fler på ingående till veckan, thanks to Katarina! <3

Det får vara allt för denna gång. Simma lugnt! / Big Bad B

RSS 2.0