Meee and my Sitar!

Så här låter det när jag spelar en låt jag kan någorlunda bra!



Så här låter det när jag spelar en låt som jag försöker lära mig att spela någorlunda bra:



Låtarna är:
4 none blondes -  What's up?
och
Barry Mann - Who Put The Bomp.

För jag antar att det inte riktigt hörs när jag spelar! anyway, im improving? Någon som håller med?

Nigga b, out!

Golden touch!

Tjenis!

Blev inga uppdateringar under min vistelse i Göteborg, men jag ska kanske kunna klara av att göra en sådan nu! Jag känner inte jättemycket för att skriva blogg bara. Jag vet inte riktigt varför. Tror det är för jag sett för många vloggar från dumma bloggerskor! Utan att nämna några namn (för dom flesta vet jag inte vad dom heter) kan jag säga: Det heter Amsterdam, ni är dumma. Jag hoppas någon berättar för dig (i form av en höger eller vänster) att det inte spelar någon roll hur mycket du hatar alla emos i din klass. Om jag ser dig, dig, sig and so on dra fingrarna genom håret som att ni hade löss tänker jag anta att du, ja, har löss och klippe bort håret på er! Och hur jävla många gånger kan man säga "mm", "ahh" & "hihi" innan det blir en fråga om nationell säkerhet liksom? Det framkallar nog hjärnhinneinflammation om man hör det för många gånger! Och avslutningsvis! Alla bloggare som kör sitt "provocera allt"-race, och gör det på ett sådant sätt att jag verkligen inte kan förstå hur folk tror att ni menar sakerna, kom ihåg att det är bra om ni låter övertygande istället för att kasta ur er allt skit ni bara kan komma på. Grattis till era många stendumma läsare. Ni kommer ha det bra på arbetsförmedlingen tillsammans. Socialen kanske jag skulle skrivit? Oj, nu nämnde jag båda!

Nåväl, lite vrede ur mig. Jag är trots allt en bitter gammal man som inte kan hålla käften.


TILL NÅGOT ROLIGAST!


Jag kom hem från ett underbart Göteborg igår. Det är alltid underbart att träffa Kattis och göra stan säker. Vi har bland annat varit på Liseberg och åkt lite grejer, fast jag var uppenbarligen för mesig för att vara på Liseberg egentligen! Vi åkte mest Balder och Flum Ride. Katarina ville åka Kinesisk-makapär-of-doom, och jag ville inte spy. Vi vann två askar chokladhjärtan på snarra-hjulen också, men bara när vi satsade på siffran 11 thank you very much!

Vi har mörkat ner skuggorna på min gadd också, hade gärna tagit en bild på det men den ligger och sover under ett lager Helosan just nu. Jag tar en bild när den läkt färdigt!

Vi har sprungit på affärer som Jam och Webhallen också! Handlat en laptop-väska, en dvd-box till mig, ett headsett och en lyckolampa åt kattis. Detta från Webhallen! På jam handlade jag väggstäl till gitarrerna, en kickass stämmapparat och några plektrum (som i efterhand inte var så himla sköna, ska fråga om Katarina kanske kan springa dit och köpa sådana som hon köpte åt mig förut).

Vi handlade en glassmaskin åt Katarina på netonnet också, blåbärsglassen blev god, fast maskinen ville inte jobba mer när alla ingredienser var frusna så, det blev halvglass. Mintchokladglassen var god med, men den blev mest sås!

Handlade även en del kläder när dom jag tagit med mig tog slut, trots att jag skrev packlista och började packa dagar före jag åkte. mina beräkningar var rätt, jag måste glömt lägga tillbaka några t-shirts när jag packade om. Köpte iaf massa billiga t-shirts och ett 3-pack boxer.

Jag köpte även ett lurendrejeri-busskort från västtrafik. "100 kronor i pant på kortet" yes, hundra kronor i pant som jag eventuellt skulle få tillbaka i värdecheckar? Det ger mig massa nöje här i Norrbotten? Fast västtrafik skulle tydligen upp i rätten om det där, hoppas dom ordnar till det.

Vi glömde att gå på Sci-fi bokhandeln dock. Och verner och verner antar jag.

Vi har sett en film också, en svensk, om en knarkar-flicka som jobbar som väktare. Inte så himla bra måste jag säga, och jag hade nog sett den förut! Dessutom!

Vi har mysat en massa också! Och ätit massa god mat! Och fixat med hennes dator, den lilla lappen ville inte funka riktigt för mig! Vi har räknat ut att det bara är jag i hela världen som vet hur man säger Adam! (tillsammans med alla andra i hela världen antar jag)!

Det har varit helt underbart att semestra i Götet med bästiskattis! Jag gör gärna om det! <3!


nu till något annat som jag bara känner jag måste skriva om lite?

Min dataskärm som jag ringt om medans jag var i Götet. Den kommer om "en eller två veckor". Det visar sig att trots att företaget skickat min skärm TVÅ GÅNGER så har dom ALDRIG haft den på LAGER? Det är skickligt gjort av dem. Nu lovade dom i alla fall för tredje gången att skicka skärmjäveln. BenQ (och?) Letmerepair visar ingen direkt god service måste jag säga. Okej att det tar tid, det kanske inte är deras fel. Men när dom springer och kollar flera gånger varför jag inte fått skärmen och avslutar med att säga att "den skickar vi med en pall idag" när den inte finns inne är jävligt dåligt. För att inte tala om irriterande.

Markku kommer uppåt landet på fredag också! det kan bli kul, hoppas jag börjar sent på lördagen bara!

Leder mig ju in på det tredje, jag är anmäld arbetslös. Men jag har jobb lördag, söndag och måndag. Vet inte vilka tider ännu dock, ska ringa poolen!

Det var massa mer saker jag tänkt skriva om. Men jag vill gå och äta.

tjingeling noggers! /b

arbetsförmedlingen!

Yeah, jobbade min sista dag torsdagen. Inget vidare kul att vara tillbaka på springvick. Det suger rent utav jättehårt. Var iaf på arbetsförmedlingen i fredags och anmälde mig arbetslös. Sen var jag på löne och bad om ett arbetsgivarintyg.

Jag har sökt en hel klump KY-utbildningar också. Alla i Göteborg. Jag hoppas jag får någon av dem!

Jag har fått en tv-möbel av morsan av någon anledning. Beggad iofs, men den är fin! Det var lite klurigt att skruva ihop den utan beskrivning bara. Ska ta en bild på den senare. Eller, koppla in kameran och ladda upp en bild heter det väl kanske. Hela torsdagskvällen spenderade jag med att bygga ihop den där och möblera om här inne.

Idag, har jag planerat att packa! Har packat ner lite saker redan, tyo kamera, laddare osv osv osv! Idag ska allt annat packas! Jag menar, det är lördag? Vad kan vara bättre än att packa på en lördag? Ska nog kanske höra med någon om någon vill hitta på något! Kanske!

Det får duga för nu tror jag. Det svider i mina ögon. Morsan hade hundvalpen/halvvalpen i min säng igår i typ en timme. När hon klagade över mina gardiner. Mina lila gardiner! Vad var det för fel på dem?

Nåväl, nigga B out.

Het!

jag har aldrig varit så het. jag tror att jag har feber. och kvavt är det. nåväl, hoppas det går bort. har inte råd att vara sjuk från mina få jobbdagar.

Jag fick kläder idag. Som jag beställt. Hör och häpna, allt passade trots att det v ar uppfuckade storlekar på alla kläder. hur skönt som helst! nu måste jag köpa några brallor bara. och några tröjor!

Vad mer skulle jag ha sagt? Jag vet inte, känns tomt i huvudet just nu. Såg en livestream igår rätt många timmar. Var roligt.

blir en tidig kväll för mig. Hoppas att jag är feberlös också. och att jag kan ta bilen imorgno på jobbet. på återseende, bibbi-di-b!

Nygammalt.

Jag hade tänkt börja samla på knivar. jag är för mycket nörd. ska börja samla på detta istället:



Alla donationer är välkommna!

/ b

Ska skriva väldigt snabbt bara.

För jag vill hinna htita åt allt jag höll på med innan min pappa tog datorn medans jag  var på jobbet. Han stängde ner allt, än en jävla gång. Hur jävla svårt ska det vara att förstå när jag påpekar det varje gång han användt den? nåväl.

Kommentar från förra inlägget! Prislappen är bara kvar på den tomma pärmen! har inte orkat klösa bort det! och det är inte jobbigt att åka till Göteborg det ska stå typ... ledig tre dagar, (och sen äntligen åka iväg och ha det så jävla skönt) åka till Göteborg! nu när det är uppklarat ska jag ge mig in i att leta reda på mer saker! Jobb imorgon igen!

"Fridens liljor! (Jag förstår bara inte den frasen. Jag förstår vad som menas. Men det känns så... jag vet inte vad när man får höra det) / B

Trött!

Sov dåligt inatt, låg och vred mig mest. Men det går nog bra. känner inte att jag behöver sova något extra och så.

För att ge svar på sista kommentaren. Ja det var tänkt att jag skulle öppna mina sparkonton på en annan bank. Men, det visade sig att det inte finns några konton (med fria uttag och rätt låg start-summa) som ger någon bättre ränta än det sparkonto jag redan hade. Istället får jag helt enkelt lära mig att inte röra pengarna.

Vidare, det blev ett konto för pensionssparande och ett sånt aktie/fond-sparande-konto igår. en mindre summa går över till vardera konto varje månad. Jag är väldigt tveksam till aktie/fond-kontot dock. Än om det jag valt ska vara ett balanserat konto. Jag har haft sådana här förut och dom har gått väldigt dåligt.  Får hålla koll på kontona helt enkelt.

Igår efter mötet på banken åkte jag och köpte en hålslagare och n ågra pärmar. Ordnade upp mina kvitton, änställningsbevis etc etc... det blev rätt prydligt. passade på att städa mina skåpar och min garderob också.



Så ser det ut i mitt diversesskåp.

Jag blev sjukt sugen att blogga om massa aftonbladetinlägg. Men, jag orkar inte. Kan snabbt nämna att Clinton är en intressant man. Och den ex-president jag gillar mest om jag måste välja någon. lite sidetrack här!

nåväl, jag ska snart hoppa in i duschen och se bege mig mot jobbet. Har 4 dagar jobb, 1 dag ledigt, 4 dagar jobb, tre dagar ledigt, åka till Göteborg efter det! Det ska nog gå bra tror jag! ska bli sååååååååååååååå skönt att få åka neeeeer och hälsa på Kattis! Det får räcka, nu ska jag duscha!

kram å hoj / b

Adult! Point! Day!

I declare this day "The Adult Point Day For Nigga-B" (detta gör jag samtidigt som jag tittar på när andra spelar tv-spel)

Jag har bokat tid på Swedbank för prat om sparkonton och PENSIONSSPARANDE (något jag oroat mig över sen jag fyllde 17 men aldrig orkat göra något åt). Klockan 14 ska jag och snacka med någon kvinna om vilka sparkonton hon ska lyckas lura på mig. Eller njälpa mig välja. saksamma! Ska även sakta men säkert börja med pensionssparande. Jag tror 200-300 kr i månaden blir lagomt. Vi får se hur det står sig!


Av någon anledning blev allt det där i fet-text? Och det går inte ta bort. Vi får se om det syns när jag publicerar. Ja vad mer händer idag ska vi tro? Jag gissar på lite städning. Och äta lite glass. Spela gitarr. men jag har sjukt ont i fingrarna!

Jag har ringt om min skärm, IGEN, nu idag också. Snubben jag pratade med nu sa att den inte alls är skickad men han skulle ringa mig senare när han kollat med lagret. Bara för det kommer han ringa när jag sitter i möte och så kommer jag inte svara och så visar det sig att jo, den kommer. Men den sitter fast i Flen i 2 månader först för dom gillar att titta på paketet eller nåt.

Ja vad fan! en sak till! jag ska fan åka och hälsa på Markku någon dag! inte den här månaden dock, blir lite för fullbokat då! och så får vi se om jag får jobba nåt efter det! Ja, äsch, det får duga som inlägg. Ska läsa lite mer om konton och pensionssparande nu har jag tänkt!

Shobrebanan /B

RSS 2.0