Fire, water, burn.

Fick min gura igår.

Gjorde mitt sista MaB-prov igår.

Jobbade igår direkt efter provet. Sov 2 timmar. Jobbade i morse igen.

Min gura, tycker jag, är mer svårspelad än alla andras! Men, det går framåt. Började med att försöka lära mig den lättaste låten ever, den står i titeln. Nästa låt blir Good riddance.

MaB-provet gick som VG. Och jag är så satans jävla glad att jag slipper räkna mera. Och jag har numera behörighet att söka vård-utbildningar. Tack gode... dvd-box!

Det är bra lön, det är därför jag jobbar i helgen. Min hjärna är nämligen mos och jag är så trött. kan inte sova. Kommer, antagligen, att få jobba imorgon också. Delad tur.... och jag klagar!

Ikväll har jag och R-dog McCool raggat runt med bilen och spelat Cartoons! Det var wonderschön!

Nu ska jag lägga mig i sängen, se klart ett avsnitt av House och hoppas att jag somnar.

/ B-isch.


Svek!

Yeah, firar att jag är klar med matten (för just nu, ska plugga mer senare ikväll) med lite skumdum och Pepsi Max.

Scrollade omkring på aftonbladet nyss också. En rubrik fångade mitt intresse. "bla bla för kvinnomord". Nu vill jag inte trampa för långt ut på kvisten här, men, är det skillnad på kvinnomord och mansmord? Ger det ena ett högre straff? Blir man extra nertittad för ett mord på det ena könet för att det är värre än om man mördat någon av det andra könet. Jag vet, jag vet. Det är en smart rubrik. Fångar blicken och man reagerar. Men den är helt fel ju. Undrar om Femmisarna reagerar på sådana där saker? Det borde dom göra. Det förminskar ju kvinnor osv. Nåväl, det var inte så jäkla intressant att jag orkar skriva en hel novell om det.

Jag har skickat tillbaka min laptop nu. 175 (eller 170 kr) kostade det. Minns inte riktigt. Det hoppas jag att KOMPLETT.SE ersätter mig för? Det var nämligen inte jag som skickade en trasig vara till mig själv från dem. Brukar man inte i vanliga fall få ett paket eller en streckkod som gör att man slipper betalningen? Det erbjöd mig, samma företag, när jag köpte min första dator 1967 och hade fått en processor som inte var kompatibel med moderkortet (som för övrigt var från det djupaste berget i Kina, aka, när det pajjade några år senare frågade min lokala data-affär mig om jag gjort moderkortet själv för att det var så okönt och oersättligt...?) Var tvungen byta ut allt i datorn då, nästan. Komplett stod i alla fall för en ny processor. Och jag ska nämna att moderkortet kajkade efter en dålig bilfärd från Skellefteå. hur som haver, dom erbjöd mig i alla fall ett frakfritt paket för grejerna när processorn var fel. Borde det inte vara samma sak nu kan jag tycka?
Det är hur som helst väldigt tråkigt att jag måste skicka tillbaka den. Jag hade sett fram emot att få ligga i sängen och plugga istället för att sitta på den här röv-misshandlande stolen jag har framför min stationära burk.

Och nu hoppas jag att min gitarr kommer snabbt som attan. Jag vill lära mig spela. nu nu nu! helst nu! Den kommer i början av nästa månad, som jag tidigare nämnt. Så, den trillar väl en den 10:e. Just och pass så den inte hamnar på över halva antalet dagar i månaden! Det är min vanliga tur, så att säga.

Vad mer, vad mer gott folk?

Katarina kommer hit snart! Det ska bli kul! Får hon se hur mycket (lite) man kan göra i mitt samhälle när det inte finns någon snö också! Sällskapet är bäst i alla fall!

Jag mådde dåligt i magen inatt. Och i morse. Det verkar vara relativt bra nu dock.

Jag vill ut och hitta på något ikväll. Men jag tror att jag borde plugga.

Har några filmer jag inte hunnit se ännu också. oj oj oj. Det händer massor här alltså.

Ja, och dom ringde och bad mig jobba i morse också. Jag vill verkligen jobba. Men dålig mage + slutgiltigt MaB-prov imorgon säger att det var bäst att jag inte jobbade. Jag ångrar ändå att jag sa nej. Min lön nästa månad kommer vara enormt liten. Och även månaden efter den lär jag inte få ut någon ordentlig summa. Å andra sidan så börjar jag jobba fulltid nästa månad. Midsommarafton går jag på. (+ en ny intro-dag innan det). Delad tur midsommar har jag. Början 11.00 dagen efteråt. Jag kan lätt gå ut och träffa lite folk och ta en öl efter jobbet alltså. Ja, jag har fått mina schematan nu alltså. När dom ringde och bekräftade min anställning i sommar sa dom att jag är ledig både PDOL och Trästocks. vilket till viss del stämmer. Jag är ledig slutet av båda festivalerna. Det lutar åt att jag kommer ta mina 4 lediga dagar, byta lite skift och trolla dom 4 dagarna till 7 dagar, och ta en utlandsresa. Eller en resa till stockholm. Eller en resa till Göteborg. Det beror helt och hållet på om jag ens kan byta dom skiften och vilka mina alternativ är egentligen. Vet att Markku snackade om USA. Vi får se, vi får se.

Nu ska jag pallra mig ut i köket och kirra något att käka.

Shalom / B-isch!


I förbifarten!

Har nyss käkat. Spenderat dagen med att plugga matte, installera min nya laptop och installerat trådlöst nät på morsans dator. och hämtat schema för i sommar. MIn laptop funkar fint. Bortsett från att fläkten låter som den maler kotletter (inte benfria) HELA jävla tiden. Så, den ska skickas tillbaka imorgon. Känns väldigt bra.

Kundtjänst säger 4-5 arbetsdagar från det att dom fått datorn.

Hemsidan (eller ett papper, minns inte riktigt) säger 8-10.

Jag SKA ha den om 4 dagar. Det tar inte 10 dagar att kolla fläkten. tar inte 10 dagar att byta fläkten. Tar säkert inte ens en timme. Och jag tror inte dom har så mycket jobb att det köas upp till 10 dagars väntetid.

Nåväl, nu ska jag till loblin och hitta på nåt!

tjohej / Super B!

Her portrait in black!

Nyss hemkommen från jobbet. Ska se klart ett avsnitt av vad jag nu såg innan jag drog på jobbet för att sedan plugga några timmar. Känns INTE bra! MattemaSKIT! Ska jobba en sväng imorgon också. 16.00 - 21.00. Helt klart inte den längsta turen i världshistorien, men, eftersom jag jobbat så få dagar den här månaden så känns det bra ändå. Nog för att jag får en redig lön + skåtteåterbäring snart. Jag klarar mig gott och väl trots datainköpet, samt gitarren. Det är ändå skönt att få lite lön i slutet av månaden.

7100
600
300
500

Det är mina utgifter som jag är tvungen betala den här månaden.

Inkomsten är ca 12500 i lön. 2800 i skulder som betalas tillbaka. Och sen kommer skatten också. Så, det ska nog gå fint.

Ja, det var allt för denna gång. Ska gå och diska min tallrik nu. Sen plugga. Struntar nog i serien jag såg.

/ Bippetti-b

Hej!

Hej, jag har köpt en gitarr, den kommer i början av nästa månad och var jättebillig. Jag ska ha många roliga plonkande stunder med den! Hejdå!

X-men.

jag har, under två dygn, suttit och kollat youtube nästan i streck. Jag har sett på när folk har spelat in när dom spelar hackade tv-spel. Inte bara ett klipp. Hela serier, många över 50 videor långa. 10 minuter, cirka, per video. Två unga män är det som har spelat och pratat i mikrofon samtidigt. Det här berättar jag för att jag är patetisk. Patetisk nog för att toppa förra patetiska inlägget där jag ville ligga med anime-tjejer. tack och bock. /b

Tribute!

All hail Sci-fi serier med värdelöst skådespeleri (vilket förvånade mig i detta fall eftersom Gina Torres gjorde en väldigt bra roll i Firefly och Serenity? Varför spelar hon dåligt här?) och extremt lös handling. För att inte tala om det underbart dåliga introt! Och folk säger att jag är kräsen! Bah!



/ I levae in peace, b!

Jag säger bara:

JAG VILL LIGGA MED ANIMETJEJER!

Give me Nova[O]caine.

Orkar egentligen inte blogga just nu. Ska bara göra en liten jämnförelse, som jag för övrigt tycker är heldum själv.

(Här skrev jag en halv-lång text om en dom som kom idag. Jämnförde att en våldtäcktsman och dealer får 3 år i fängelse och 85 K i skadestånd jämnt emot att några snubbar som förser folk med lite (mycket) film, musik och så vidare får 1 år och högt skadestånd. Det är lite vidrigt.

Företag som förlorat pengar, och med all rätt, ska ha något tillbaka. Helt klart.

Man som sålt knark, våldtagit och begått "sexuellt övergrepp" (på en flicka vars ålder var 14 när det började, vilket i mitt veto är ett brott i Sverige i sig?)

Jag blir galen på mitt inlägg. Kölhala, Arkebusera och stena på modernt vis. Tack och bock.

/Bi-be-di-B

Hittade tre!

Hittade tre utbildningar på Studera där man fortfarande kunde anmäla sig.

Göteborg Universitet

Umeå Universitet, Umeå.

Umeå Universitet, Skellefteå.

Fanns i Ö-vik också. Men där sökte jag inte.

Nu måste jag skicka in mina betyg och kanske även att jag jobbat inom vården i ett år. Fattar bara inte vad dom vill jag ska skicka in för att bevisa att jag jobbat. Anställningsavtal?

Anyways, måste fixa Matte'n också. Den känns allt tyngre nu, trots att jag Ace:ade förra provet.

Nåväl, nu ska jag se klart det jag inte hann se igår. Sen tror jag att jag kommer få ett samtal senare där jag ska förklara vad fan jag höll på med inatt när Martin ringde. Jag sa att jag var i Skellefteå och massa saker. min skalle var M - O - S när han ringde.

/ Shalom, b!

Jag vill ta den här minuten!

Som jag hittade på golvet, dammade av och använde för att skriva blogg till att berätta några saker.

Jag har känt mig helt mordisk idag ändå sen bussen landade i Arvidsjaur. En känsla jag inte känt sen jag var mycket yngre.
Jag har sett massa serier ikväll, som jag gillar. My Name Is Earl har helt plötsligt blivit lika bra som det var dom första två säsongerna. Mythbusters skiner så jävla skönt genom min nya DVI > HDMI-kabel. Family Guy var värdelöst, men det har ändå aldrig varit någon favoritserie. The Mentalist har varit okej. Big Bang Theory har varit bra, mycket bra. Och det är så långt jag sett av det jag missat än så länge.

Martin ringde för en stund sen och berättade att han var på väg till Bio:n med Åman. Dom ska se Watchmen, en film som jag väldigt jäkla gärna vill se. Och jag hade hunnit följa med om jag ville, en halvtimme tills filmen skulle börja. Men jag orkar inte. Känns som min äckliga känsla av mord tyngt ner mig för mycket. Och jag har lite dåligt om resurser. Anyways, det var allt jag ville säga på min minut. Jag tänker gå och dricka något kallt nu. Hejdå!

Uppdatering från utanför Göteborg!

Nu är jag hemkommen, sort of! Sitter i Skellefteå hemma hos Helen och ser tv. Har tryckt en pizza som "första mål" på dagen. Jag åt bara en par stycken mackor och kaffe i morse. Jag överlevde flygturen hem alltså, men jag oroar mig lite för bussresan imorgon! Det kan hända att jag kommer dö av tristess!

Anyways, Göteborg har varit underbart underbart! Katarina har varit bäst! Mumin-mamma har varit bäst! Ämma Pämma Fågelskrämma har också varit bäst! Sist men inte minst så har Lexi varit bäst också! Jag vet inte om jag kan säga att Ville var bäst, jag saknar behörig information för att göra ett uttalande i just det fallet! Men eftersom att allt varit bäst så var han det också!

Jag saknar redan Göteborg och försöker räkna ut när jag kan åka dit nästa gång.

(BTW, jag sitter vid en sån här jävla laptop, så, jag kan inte skriva riktigt som en människa)
(BTW: 2, jag har köpt en sån här jävla laptop, så, tids nog lär jag mig nog att skriva som en människa på dem)

Det enda som var lite sisådär med Göteborg var att jag på något vis överskridit min budget lite, det är inget som lite lön inte kommer ordna dock!

Anyway. det är skönt att vara nästan (nästa på riktigt hemma när det råkar vara så att jag trivs bra i Skellefteå med) hemma också. Hoppas jag får jobba en del resterande månaden. Och så har jag mitt matte-b att fixa också. Inte jättesugen på det, men hell, det ska nog gå bra!

Jag ska skriva mer om Göteborg senare när jag sitter vid min egen dator och har varvat ner har bilder att tillföra också.

Ja, som sagt, hem imorgon blir det alltså. Vad händer ikväll då kan ni undra? Och det ska jag berätta!

Jag har skickat Amanda att hyra film och hon ska komma förbi här senare så ska vi se filmen (förslagsvis). Och säkerligen snacka en del också, det kommer bli trevligt!

Jag ska avrunda mitt inlägg snart, ska bara skriva att reklamen på femman. Den reklamen om från mord till kök eller vad fan det är, den är SJUKT snygg och helt jävla underbar. Det är så reklam ska se ut. Ja jag tänker ha igång 5:an hemma bara för att jag kanske ska få se den reklamen igen. Ge en hand för kanal 5:s reklam som får folk att vrida sig lite och fråga sig själva om det verkligen är bra att visa sådana där saker på tv.

Nu avrundar jag det här, Helen ska in på Tradera... eller Blocket, minns inte vilket!

Hejdå / Det va' la B, änna!

Sorgens dagar!

Närmar sig med stora steg. Imorgon åker jag hem igen. Och jag var så säker på att jag inte skulle åka fören på fredag. Kommer stanna i Skellfetå en dag i vart fall, så, jag är ändå inte hemma fören fredag. Jag vet inte vad jag ska skriva om det. Det är skit-tråkigt att jag ska åka hem. Speciellt när jag tappat en dag liksom.

Jag har funderat på att köpa en bärbar dator också. Jag vet att jag inte behöver en egentligen. Men jag har köpt en router, ska kirra trådlöst nätverk hemma hade jag tänkt. Då kan det vara väldigt skönt med en bärbar dator också.
(När jag ändå nördar mig, jag köpte en Level-tidning igår, bara för att läsa en diskussion om nästa generations konsoller.)

Ja, nu slutar jag skriva. Ska se om jag kan övertala Katarina om att det är en bra ide att åka på Ica kanske. Eller hemmakväll. Vi får se!

Vi ses i Skellefteå imorgon någon gång efter 16.00!

/ Sad Big B!

Battlesong!

Nu har jag musik, så, det blir en noraml rubrik!

"Vi" lagar mat just nu. Jag har inte gjort annat än att stoppa in pommes i ugnen än så länge om vi säger så. Det gör inte mig något.

Idag har vi en vilodag. Mest för min tattuerings skull. Den plastas in med gladpack varje gång vi är utomhus för att förhindra infektioner och så vidare. Men det krävs la inget geni för att räkna ut att inte det heller är speciellt bra för gadden!

Nu blev jag biten i örat, det gjorde kölhalad ont! Säger jag som blitt kölhalad så många gånger!
 OM någon här blitt kölhalad så ber jag om ursäkt, var inte meningen att hetsa ditt folk, yo!

Vad händer ikväll då? Ja det vet jag inte! Antagligen tv-apparaturen. Eventuellt Hemmakväll, men det tror vi inte på!

Jag är sjukt besviken också! Så få kommentarer på mina få inlägg när jag är på semester. Min mobil har vart tyst med undantag från ett sms kvällen när jag kom hit och ett samtal från Markku dagen efteråt! Skämms liksom!

Det snöar i Göteborg också. Det snöar växtlighet. Det snöar negrer också (För att dra alla folkgrupper under en kam) Det är gott om utlänningar här, och det är inte något jag är van vid. Kultur-rikedom jag får! Det gillar vi!

Nu ska jag gå och städa upp en korv från golvet, jag hann inte, innan Katarina's hund kommer tillbaka hade jag tänkt. För hunden var dum och bet Kattis i tå'n och då får den inte äta ens mat som ramlat på golvet! Ja, nåväl och så vidare.

Nu beger jag mig från datorn! Hejdå!

Shalom / B

Uppdatering nummer två!

I brist på musik så ser mina rubriker ut såhär alltså!

Ja, vad har hänt sedan sist då. Vi har varit på Naturhistoriska och kollat på saker, det var trevligt om än hajarna var lite väl läskiga! Vi såg ett dagisbarn dyka head-first ner i kakelgolvet och sedan glida in i glass-frysen i Cafeterian också. Det var inte direkt kul eller så, men det hände i alla fall!

Vi har sprungit på stan lite mer också, kollat efter skor och liknanade. Druckit massa kaffe.

Igår var jag på fest med Fredrik och Hippie 1 och Hippie 2! Hippie ett slogs en massa. Och hennes pojkvän hette Simon och var cool. Vi skruvade till hans liv, har jag hört. Det är inte lätt att ha två norrlänningar på besök alltså. Ska lägga upp några bilder från spektaklet senare. FAST, jag har sett att Hippie nummer 2 har tagit bort den finaste bilden jag hde på kameran. Lite av en besvikelse. Om hon ser det här tycker jag hon ska säga förlåt.

Ja vi var på fest i Majorna igårkväll. I en byggnad vars vägg var prydd med texten "Supercool". Jag fucking älskar Göteborg alltså, vi har inga supercoola byggnader i Arvidsjaur.

Idag, ska vi köpa mer Helosan och hud-tejp. Vi ska kolla efter en ny plånbok till mig för att sedan avsluta kvällen med Liseberg! åka träbergochdalbana med fornordiskt namn!

Katta stönar när hon sover!

Ska se efter om jag hittar några fina bilder också! Och ja, Simon, om du nu kom ihåg att kolla min blogg, skriv en länk som kommentar så kirrar jag en skiva!


När ölen är kall blir älgen blå, welcome au Norrland mon souri!


hippie 1, polaroid-Björn, polaroid-Fredd3 och Fredd3 från bod4n!

DET ÄR TRE HÄNDER DÄR? Fredd3 håller nog i Hippie 2's hand. Fan vad ni skrämms.


Fredrik var helt klart för full för att få sig ett ligg igår, så, jag gav honom ett fot-job innan vi drog!


Ska bara sticka in att jag har köpt en ny Bizarre. Och en DVi < HDMI-kabel! Phett med nice asså!

O-ugh / Ramlande Boll!

Uppdatering från Göteborg!

Nu har jag varit några dagar i Göteborg. Vi har hunnit hälsa på Webhallen, käka på Pizza Hut samt tattuera mig! Ska lägga upp en eller två biler på tattaren i slutet av inlägget. Jag ska fatta mig lite kort av två anledningar.

1. Jag kan inte skriva på bärbara datorer. Jag hänvisar alla extra stavfel jag kommer göra till någon som vill betala "skriva på bärbara datorer kurser" åt mig!

2. Jag är ap-trött och har ont i magen. Jag orkar inte sitta upp så länge till! ^^

Ja, webhallen var lite av en besvikelse. Inte själva verksamheten, bara affären. Jag hade tänkt mig ett hav med tusentals hyllor som jag kunde gå mellan och kolla på saker. Istället kommer man in i ett stort rum med en 7-8 tv-spparater uppkopplade till diverse tv-spels-konsoller. Och en dator mitt i rummet där man kunde browsa webhallens hemsida. Jag köpte iaf en DVI > HDMI-kabel!

Imorgon, ska vi gå på AIDS-museumet och eventuellt hälsa på Katarina's pappa. Om han har tid med oss!

Nu ska jag se om den här Macen vill låta mig ta fram dom där bilderna från min kamera.


Rising Force!

Nu är det bara några timmar kvar tills jag åker mot Göteborg. Först med bil till Skellefteå, för att sedan flyga till Arlanda och sedan vidare till landvetter. Det ska bli så jäkla hätligt! Hade gärna landat lite tidigare än vad jag kommer göra. Men, biljetterna var billigasat såhär så!

Anyway, nu ska jag stänga resväskan och ta mig något att äta!

Ses i Götet! Katarina!

/b

Officiellt!

Den hetaste kvällen, ever!

Min, bara min!

Tänkte skriva ett kort inlägg om min underbara lilla Katarina!

Hon är det bästaste, på riktigt. Det finns ingen som får mig att må så bra som hon gör! Jag älskar Katarina över allt, hon är en underbar vän! Vi ses på måndag! Kram

RSS 2.0