Twist and shout.

Än en gång länge sedan jag skrev. Jag är värdelös på bloggandet nu för tiden.

Det har hänt några saker sen förut. Först och främst tar vi Katarina-relaterade saker.

Katarina kommer snart upp hit (Om knappt en vecka, om knappt en vecka). Det ska bli underbart roligt! Jag saknar min bästiskattis!

Katarina har gett mig saker!


En ring-smycke-sak där det står "du gör mig lycklig". (ser ut som det är dags för ett nytt databord också.)


Plektrum! Dom senaste är rosa och orangea. Även dom mörkare rosa har hon köpat! (ser ut att vara dags för en ny musmatta också)


Ett halsband där det står "Bäst". Mycket vajjert!

Det har talats om norrlandssemester för Kattis och Co också.

Jag har tappat peppen att skriva nu.

Jag har betalat saker. sjukhusräkningar. internet. några plastbitar.

Har beställt en ny väska. inte hämtat ut den ännu för att ånge finns tydligen och fuckar upp det, igen.

Har jobbat ganska mycket.

Varit sjuk nu sen i fredag/lördags.

Jobbar hela helgen.

Var med robin en snärt igår.

lånat ut lite pengar (det är inte ofta jag haft kapital nog att kunna göra något sådant. därför det står här.)

Druckit tusentals liter isvatten.

sett filmer och serier. längtat efter nya säsonger av speciella serier (som har airat nu).

Letat en biljävel.

trampat sönder ett paket glidmedel utan att ha ramlat omkull.

Glömt bort "allt" annat av vad jag har gjort.

Jag har inte gjort ett piss alltså.

Nu ska jag betala mer skiträkningar.

Hejdå!





Skitkväll!

Jag är nu nyss hemkommen och detta för att kvällen slutade som skit. Jag vill inte berätta detaljer eftersom det hela slutade i en polisamälan. Det var i alla fall ett trevligt kalas fram tills det inte längre var trevligt.

Jag förstår inte ens vad som hände....

Det blev bara skit i alla fall. Och  nu mår jag fan över det. Ännu värre var att folk blev arga på mig efter att polisen varit där. Så jag gick hem. Och nu sitter jag här..... Kände mig inte det minsta "in place" så att säga när jag stod där utanför efter att polisen förhört mig.

"Men gå hem då"

och det gjorde jag...

Nu var det ett sådant där långt tag sen igen.

Anledningen är än en gång att det inte hänt så mycket!

Jag har jobbat en del. Spelat gitarr. Sett några serier.

Men nu dom senaste dagarna har jag jobbar, spelat gitarr, sett serier OCH:

Jag har äntligen fått min data-skärm tillbaka! Eller tillbaka och tillbaka, jag fick en annan modell! 0,4 tumm större! Score! Den är installerad och jag har fixat och trixat med datorn så den mår bra igen efter att den har fått stå stilla så länge. Och nu får jag äntligen använda den nya datastolen som jag fick av morsan efter det att min akärm hade gått sönder. Har inte haft någon anledning att sitta i den fören nu liksom! Har provat den lite bara. Den är 140 gånger så skön som den gamla trästolen jag hade innan!

KATTIS! har bokat en resa till mig! Vi ska göra snöänglar och ha AA-maraton! Jag är helt ärligt inte helt i eld och lågor över aa-maratonet! Men det ska nog gå bra! Då får vi äta en B & J's också va? Längtar till detta! Katarina alltså, B & J's kan jag gott hoppa över!

Jag har köpt lite Airfixsaker också! Byggt några modeller, det är en okej sysselsättning ändå. Jag trodde det skulle vara mindre roligt än vad det var i alla fall! Jag har några felr inköp på gång. men sen räcker det för den här månaden. Jag sparar trots allt pengar nu för tiden.

Imorgon fredag är det 50-års kalas, och det har länge varit osäkert att jag ska dit, men det är kirrat och klart nu. Får se det som ett tillfälle att propert sparka, låt oss kalla honom Snabeldraken, över gränsen till Norge också. Och tacka honom för att han tar tjänstledigt och öppnar upp eventuella jobb för mig på hans tjänst. Om än dom kommer att sätta in någon annan för honom så finns ju risken att det blir någon som går 80% eller något på hans tjänst och 20% på en annan. Då kan dom ringa mig när det behövs folk dom andra 20%en liksom!

(Nu dödade jag en spindel, den var ful och den prydde inte alls min vägg speciellt bra)

I och med att den stationära datorn är i "brukbart" skick nu igen så har jag lyssnat en del mer på musik också. Ljudet i min bärbara är inget att hurra för. Fuckyeah Bloodbound, Amon Amarth, Razorlight och Equilibrium.

På tal om Razorlight så är Somewhere Else-låten min totala noj-låt just nu. Jag försöker lära mig den på gitarr också. Den är inte direkt svår, men det låter fortfarande inte bra när jag spelar den.

Vadanmeradå? Idag ska jag jobba också. 16.30 - 21.00, det kommer bli hårt. Inte många som klarar av att jobba så många timmar i streck.

Jag kan inte vänta mer ivrigt på den 15:e denna månad. Jag vill söka mig en skola och bara dra härifrån fort som fan.

Jag tänker så det knakar på vad mer jag borde eller kunde skriva. Men jag är inte så att kunna komma på något. Jag lyssnar på samma låt som jag har som ringsignal nu. Den som för övrigt övertog tronen som ringsignal efter Twilight of the thunder god. Ruf in der wind heter den!

Ahjustdet!

Jag har haft en fettklump på ryggen i många, många år. Ett litet fartgupp nära vänstra skulderbladet. Den jäveln gick och inflamerade sig själv, smärtan har varit rätt intensiv. Och så får man inte sprätta upp dom där jävlarna fören dom har ruttnat nog mycket inuti heller. Tog 3 dygn från det att jag började kolla upp den innan jag fick sprätta skiten (Den opererades/sprättades på min rast igår). Före det hade den gjort ont en en vecka kanske? Anyway, fettklumpar sitter inuti en kapsel och gottar sig normalt. Dom gör inget ont. Fören kapseln spricker och infekterar och håller på. det svall upp rätt många gånger sin storlek innan den blev brutalt nerkyld med kylspray och stucken med en nål eller skalpel eller något (jag såg inte så bra vad doktork gjorde). Hela grejen med dom här jävlarna är att man kan tydligen gå omkring med dom hur länge som helst utan att det händer något. Sen kan det bli så här. Och vad som gör det hela ännu bättre är att det finns en överhängande risk att den kommer tillbaka efter obestämd tid. Man blir typ inte av med dom fören man opererar bort dem. Och man kan bara operera bort dem medans dom fortfarande är inne i kapseln. Det är sagt att om man går och opererar bort den när kapseln spruckit så kommer den garanterat tillbaka och det kommer inte gott av det hela. Hela kapseln ska bort, intakt.

Så, nu väntar jag ut att mitt fina sår på ryggen ska skräpa ur sig helt och läka. Så kapseln kan komma tillbaka. Så doktor kirurg kan ta fram morakniven och skära bort den. Jag är inte sugen på att få ännu en sådan fin inflamation på samma ställe igen. Det har varit jobbigt att röra armar och ligga på rygg har varit omöjligt.

Nu gick "rostade bävrar" igång på min winamp. Det är min que att jag ska rensa lite bland min musik istället för att skriva blogg, fosho.

Ha're infektionsfritt / Nigga B god. (ja, ett "o" och litet "g" med mening)




en seg uppdatering!

Har inte haft....inspiration nog att skriva något på senaste.

Jag har fått jobba en del och jag har en del jobb framöver. Jag har sett några avsnitt Bones. Spelat lite gitarr.
Jag är ledig idag i alla fall. Ska se fotboll med C-dog ikväll.

Och den 15:e ska jag söka skola igen! Denna gång i tid och tusen olika sökningar.

Och igår! Fick jag ett sådant fint paket som jag får rätt ofta av Kattis! I detta paket låg det tre paket 1:72 soldater i plast! Av märket airfix! Så glad blev jag! så så så glad! Tack Katarina!

Nu tänker jag peta iväg ett sms och sen typ laga något att äta!

Nogger b, ice ice baby.

RSS 2.0