Sova!

det ska jag göra snart. Jävla delad tur imorgon. fuck det liksom. Ska bara säga en sak först.



Denna video är helt urflippad. varför i HELVETE behöver dom tre poliser för en sådan sak? (skitkul dock. Lite roligt i alla fall. Okej, det var okej.) Men seriöst? 3 poliser? Har dom så jävla lite att göra? "Ah hej, jag ska betala lite pengar för att jag ska få tillbaka min bil. men dom vägrar ta emot min valuta trots att den är laglig. *crackels* Big 10-4 vi skickar två bilar direkt." Helt jävla urflippat i say.

Let's Play!

MikeGNZ crack's me up alltså.

Jag har inget att göra så jag skriver ett litet inlägg. Har jobbat idag, och det har väl gått bra. Är rätt trött bara. Men det ska nog funka även imorgon skulle jag tro (Imorgon är för övrigt egentligen min lediga dag för det här året, men jag rycker in lite extra på en kort tur. Kan ju inte gärna skylla på någon annan. Pengarrrr)

vad jag egentligen vill skriva om, eftersom det här är nördbloggen, är:

När jag kom hem idag låg det ett brev från Amerikat och ett paket från webhallen på bordet.

I brevet var det en tidning där man kan beställa gitarrdelar (som jag ska ha som inspiration). Väldigt fin tidning. Synd att det mesta är svartvitt dock.

I Webhallen (som för övrigt visade den bästa leveranstiden jag någonsin varit med om på den här beställningen) paketet låg det en Wii Motion Plus, 10 verbatim DVD-R+ och 4 Media Markers (också av märket Verbatim, jag blev less på billigskiten DollarStore har). Wii Motion Plus är alltså en expansion till Wii-moten som gererar 1:1 rörelse. Aka: Rörselserna du gör med dosan ska avliknas med hundra procentig överföring till ditt Wii-spel. (vilket alltid har varit lite jobbigt förut måste jag faktiskt erkänna, att dosan inte riktigt reagerat som man slagit, kastat eller vridit den. om än, det inte varit ett stort problem). Hur som haver, spelet Wii Sports Resort var redan införskaffat. Så jag tänkte testköra motion plus:en på det spelet. Jag tror det bara finns två spel än så länge som har kapacitet att använda motion plus (Wii Sports Resort och Tigerskog (Tiger Wood's bla bla bla golf yeahyeah championship). när jag petade igång mitt wii visade det sig dock att jag glömt ladda mina dosor. Ovanligt för att vara mig måste jag säga. Anyways, jag hann spela några minuter innan dosan dog. Sen blev det youtubande ala MikeGNZ i många timmar. Sen när dosorna laddat fullt spelade jag lite mer. Och jag måste erkänna att, visst, det är närapå 100% faktiskt. Riktigt bra respons från rörelserna får man. Det har fuckat upp några gånger, men jag tror det har varit för att täcken, ben och datorer stått i vägen för sensorbaren. Mitt rum är inte direkt format för Wii-spelande. Jag är i alla fall riktigt nöjd med motion plus. (Jag har dock hört att motion plus redan var färdigställt när dom släppte wii. att dom bara dragit ut på det för att göra en "extra sak" som man behöver så dom får in mer pengar. Jag bryr mig inte om det. Men det är lite billigt faktiskt. om det är sant)

Det får duga tror jag. Ska gå och inhalera en burgare och sen kanske se en film. Någon amerikansk ungdomskomedi. Känner hur det pirrar i.... hårbotten typ. There will be no more American Pie's, så att säga.

This i Walter "B, mad dog, skippy, fly-b" Cronkite, and that's the way it is!

Wää...

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Mår illa och har massvis med ont i magen. Och det fick jag direkt jag kom hem. jag känner mig sjukt peppad på att jobba imorgon om jag gått och blitt magsjuk.

Lite... uppochnerig dag på jobbet också. Men it's all well. Jag fick en extra jobbdag dessutom. så, nu jobbar jag 8 dagar på raken med igår och idag. typ. har 3 lediga dagar kvar tills den trettoende. Känns lite jobbigt. Men det går nog öve rnär lönen kommer.

Fick veta idag att, en komunanstäld har 37 timmar på en fulltidsvecka. En SPRINGVIKARIE har 40 timmar på en heltidsvecka. På många sätt känns det lite konstigt. Men det har något mer övertid och lediga dagar att göra.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Jag mår dåligt. Jag vill att Katarina ska muntra upp mig.

/ b

Sverreberretåbbe.

Har nyss kommit hem från jobbet.

Och så börjar jag sju imorgon. Underbartaste!

Det värsta är att man inte hinner göra så mycket efter jobbeet när man slutar 21 och börjar 7.

Men en dusch ska jag nog kunna unna mig om jag har tur. ska dock se bullshit först tror jag.

på återseende biatches / b

PDOL (part 1,5 of 2)



Blev inte många bilder igår. och det är så mycket jag skulle villja skriva. Men jag orkar inte just nu! Måste fan äta något. Men:

  • Promoe var förvånadsvärt bra (Det är han med storskägget under jackan på bilderna. Dom i snygga rutmönster är hans band. Dom var packade sen på natten, ohja)
  • Hardcore Superstar var bland det bästa jag sett någonsin faktiskt. Var inget jättetryck i publikhavet, men det var ös ändå (Jag filmade tamigfan nästan hela konserten. Tog inte en enda bild. och jag tappade min kamera en gång också. Ja och jag fick en autograf på handen av sångar'n. Fick även en filminspelning där han hälsar till Katarian som inte kunde vara där för "hon är från Göteborg" tror jag att jag uttryckte mig ^^)
  • Oouze (ouuze?) är saft. .fuckin'slut.
  • Ja och som det kanske syns på bilderna så tror dom som delar ut kondomer att jag ska få ligga en sisådär 5 gånger igår. (Och christer borde gå på sexualkunskap) Jag behöver inte det tror jag. Som jag ace:ade frågorna (RFSU's anställda?) frågade oss!
  • - Jag har för mig att Melody Club spelade igår? Dom hade varit roliga att se. dom missade vi i sådana fall. kanske.
  • - Vi glömde beställa big mac extra nånting with sunday ala Jason Mraz.
  • Vi känner tråkmånsar. Också.
  • Det susar i mina öron idag (5/5 Björnungar till Hardcore för det <3)
Äh, satan nu måste jag verkligen käka alltså. Får se om jag orkar skriva mer senare. Ska försöka lägga upp lite filmer på youtube senare!

Kram /b

PDOL (part 1 of 2)




Jag förklarar några av bilderna lite random för jag har lite att göra.

rad 3 bild(er) 8 och 9 är min nya tattuering! (som sitter i en vecka)

rad 4 bild(er) 1, 2, 3, 4 och 5 är Kristers 2 häst-tattar! (Som sitter för evigt)

rad 5 bild 4, 5 ska föreställa Hammerfall.

rad 5 bild 6 är en kändis! poo! eller en av dom där gayitubisarna.

rad 5 bild 7 är en "spyende Issa".

rad 5 bild 9 är en PDOL-kondom. (oanvänd)

rad 5 bild 8 är mitt pris för kvällen! En nalle som några tjejer inte ville ha. Så, jag tog in den och vårdar den nu.

rad 1 bild 1 är våran hjälte och chaffis. David.

rad 2 bild 9 är min mössa. på en tjuv?


Registrerad au Calcutta.

kom och tänka på det av en slump.

nu har jag frenetiskt kollat på bilar ett par dagar. sökt i alla hörn på intrawebben. Det finns en genemsam nämnare för alla annonser av bilen jag vill ha. Jag letar (mest frenetiskt) efter bilar av modellen golf variant och jag tror att minst 99% av alla annonser jag har hittat har varit skrivna av någon som inte är född i Sverige eller av någon smo helt enkelt inte riktigt greppat svenskan så bra. För var enda bil har varit i "micket" bra skick. Och väldi fin bil utan råst. Och så vidare. Jag kan inte bry mig mindre om hur annonsen är skriven egentligen. så länge ägaren har skött bilen bra får han skriva hur fult han eller hon vill. Men det är helt klart lite komiskt att jag fastnat så för en bil som verkar ha varit väldigt populär bland invandrare <3. Första bilen vi åkte och kollade på var danskägd, om än denne dansk helt klart inte varit dansk i allt för många generationer. Alla annonser jag ringt på har folk svarat med brytning i vart fall. Jag vet inte var jag vill komma med det här egentligen. i brist på annat att skriva blev det nog så här. Jag sitter på jobbet för övrigt, min rast är snart slut. Så jag ska börja vandra ner längst korridoren mot köket alldeles strax.

OM DET ÄR NÅGON SOM HAR EN GOLF VARIANT SOM FUNKAR BRA, GÄRNA EN RÖD, SÅ FÅR NI LÄMNA EN KOMMENTAR HÄR VA? ÅRSMODELL 94 TACK.

Nu drar jag, nigga fosho B!

Lightscribe!

Jag minns inte vad jag skrev i gårdagens inlägg. Jag var helt jävla slut i skallen.

Men, jag letar aktivt efter bilar fortfarande. Och det var väl vad hela gårdagen gick ut på.

Vidare så har jag sett "Done The Impossible" nu! Fyfan så jävla härligt alltså! Jag bara vill att det ska komma en big damn movie till. och en till. Och sen en säsong 2 också. och en säsong om tiden innan Firefly. Mera, bara mera!

Jag fick ett samtal av en arbetskollega igår också, kom sjukt oväntat, men uppskattat. Han ville dra till PDOL på lördag. Och om vi bara htitar en chafför så är jag sjukt på måste jag säga. Väntar på att syster ska bekräfta att hon inte kan köra först bara. Vore skönast om hon körde.

Vad mer vad mer? Finns något jag skulle kunna skriva om, men jag känner inte att jag behöver det. Det känns bra bara.

Jag har druckit kaffe med grädde 3 gånger idag. Det händer vanligtvis tre gånger i deceniet. Det smakar nu efter tre muggar som silke typ. Det är lent och inte så himla gott!

Det var allt från nigga "please" B! (Snubben från Vetenskapens värld med den sköna stämman och ännu skönare muschtaszchen säger: På återseende också)


JoaJao!

Nu är jag nyss hemkommen från Luleå och bilshoppande.

Hittade ingen bil. Eller, många bilar. Men ingen i rätt prisklass så att säga. den vi åkte för att titta på var skitfräsch men hackade i motorn.

Jag har sovit som en flykting. Med två ögon öppna. Ikväll blir det en tidig kväll.

God natt folk gott, Bkeh!

Jag är:

  • trött
  • sliten
  • lite arh
  • öm
  • kladdig om fingrarna
  • stressad
  • nöjd med helgen!
  • (Sugen att se nya harry p-diddy dog rullen)
Ja det var väl hela poängen! Det var kul att träffa allt folk som jag träffade! Tack till er för mitt trästocks!
Imorgon ska jag skriva ett längre inlägg om helgen. Men jag orkar rent inte ikväll. på återseende nigrassar. /B

Björkvedsferreivalen.







































































Jag bjuder på alla bilder jag tog igår. Ocencurerat.

Och en till, en dagen efter-bild:


gör bort ett inlägg för dagen fredag också.

Som rubriken lyder! Det är mänligen inte säkert att jag kommer att ha tid att göra det här under dagen imorgon.

13.00 (isch) drar vi mot skeå, vi ses i dimman (som sagt)!

/ B

ALLA VI!

Längtar efter sommaren! ALLA VI! Kom igen Dr. B!

Nejmen, jag längtar efter trästocks! Sitter och poppar roland cedermark i detta nu!

Syns i dimman nigga's!

/ B

Sweet dreams of madness!

Nu har jag sprungit färdigt för idag!

Efter jobbet bytte jag strängar på min nylon-gitarr! Den låter fortfarande förjävligt! Så, det var inte strängarna, antagligen!

Tur jag har min Stålis!

Imorgon blir det jobb 10.00 - 20.00, och sen hoppa jag att någon bil ska åka mot Skellefteå! Ananrs åker jag dagen efteråt med buss. Men det suger hästballe och så. Jag är rätt jäkla trött idag, så, det blir nog en tidig kväll skulle jag tro!

Och, och, och, och sen var det inget mer tror jag! Många tråkiga inlägg på senaste tiden! Jag måste se över en del med pengar också! Trästocks kommer ju kosta en del skulle jag tro. Men jag har råd, det ordnar sig! Nuså!

Hejdå / B

Tjoschan!

Kom just hem från jobbet.!

Robin kommer förbi om några minuter!

Jag börjar 08.00 imorgon!

Och på fredag bär det av mot Skellefteå och förhoppningsvis Party! tjoschan / B

Har jag inte redan bloggat idag?

Var trevligt med Adam ikväll i vart fall! Det räcker så gott folk!

/Nigga B

Bild!



På den här bilden syns:

  • Min gamla Mx 510 som fortfarande är den skönaste musen av plast jag känt på! hoho!
  • Min härliga Sony Ericsson.
  • Min bärbara dator.
  • Mitt labila internet.
  • Att jag fortfarande inte säkerhetskopierat mina inställningar.
  • Ett stycken glass av märket Coca Cola prytt med 2 dl Punch, 2 dl vaniljglass och ett stycken röd drinkpinne modell Playboy. (HUR FREAKIN' PIMP VAR INTE DET VA? OCH: BLOGGERSKORNA HAR SINA SMOOTHIES, JAG HAR MINA OMANLIGA DRINKAR)
  • Mitt bruna lakan.
Det var nog allt gott folk, det var allt från det här inlägget. Får jag be er myskooxar som fortfarande inte röstat på vad jag ska göra att göra det. Tackhej! /Nigga-b-pastej!

283

Jag måste göra en lite tribute till Amazon.com igen.

Inlägget nedanför lutar åt att det blir en gitarr jag ska göra. Så, jag tänkte köpa en bok.

Hittade idag boken från en svensk sida, ska kanske inte nämna vilken (BOKIA.SE). Där den kostade 331 kronor och var i pocket-format.

Från Amazon kostar då samma bok  (Fast med pappersomslag, vilket inte är inbundet jag vet, men bättre än pocket) 283 kronor! MED FRAKT från USA. Jag vet att Amazon är rätt stort företag, men på riktigt? Det känns som ena parten har ett sjukt överpris, right? Jag har handlat en del från bokia innan, och visserligen inte alltid hittat dom billigaste böckerna där. Jag tror det blir att peta iväg ett mail till dem och berätta för dem att den boken verkar vara något för dyr.

Anyways, det var allt bitches! / B


RÖSTA NEDAN OM NI INTE REDAN GJORT DET!


I stand erected!

Nu vill jag be alla 4-12 läsare jag har att räcka upp handen! Jag menar alla, läser ni måste ni kommentera! Skiter i om det är en hemlig beundrare eller en Katarina som kommenterar! Rösten väger nästan lika mycket ändå!

Jag har två alternativ!

Ett, jag börjar producera egna knivar.

Två, jag bygger en gitarr.

Jag är sjukt sugen på båda. Kanske mest på gitarren. eller knivarnal. Båda är rätt dyra att börja med. Och tidskrävande.

Vad tycker ni att jag ska välja? En custom-made Björn Westerlund Of Sweden-gura eller ett par knivar i varierande modeller!?

/Nigga-b tacksamm för svar!




Uppdatering:

Ställningen är just nu: 3 (+plus en röst på peeaace som jag tolkar som gör musikintrument inte vapen) på gitarr.

Och: 0 på knivar.

Det var 10 läsare igår på bloggen. Några kollade säkert innan jag skrev inlägget! Men alltså, har ni inte röstat måste ni jäklar i mig göra det! Låt oss säga att jag inte kan bestämma mig fören 10 pers har röstat! Eller kanske 8. 8-10 pers säger vi!

tack Katarina, Amdy, R-diddy och Mumin före era röster!






Pokemon!

I brist på annat att skriva i rubriken!

Jag drack vanlig cola idag, det var äckligt.

Jag jobbade idag! Bytte ett skift också! för trästocks.

blödde näsblod halva natten. That's about it!

/ B

I think i'll have myself....

Blir ett kort inlägg ikväll. Orkar inte skriva en hel låtsasnovell bara för att. Ska snart gå och duscha. sen blir det att se en rulle tror jag. Och sen jobba imorgon 08.00 - 17.00. Sen är det TRE fuckin' dagars ledighet. Det ska bli skönt. Händer det något kul i helgen?

/ B

Put a ribbon 'round my neck.

Blir att lära sig några nya låtar till guran nu om en stund!

Idag var det sådär skön stämning på jobbet som det lätt blir. Vi har lärt oss:

  • hur man gör revir runt en hage K-style
  • Varför man ser tjejer i hörnen av puben under brunst-perioden.
Vi lämnar det där när det var det mest vesäntliga! Skrattat har vi i alla fall.

Inatt vaknade jag 02.00 och tänkte att det är lika bra att stiga upp. Sen såg jag klockan.
Vaknande även 03.00 och tänkte att nu är det fan dags att stiga upp. Sen såg jag klockan.
Vaknade ännu en gång 04.00 och tänkte att nu måste jag ha försovit mig. sen såg jag klockan.
Sen vaknade jag klockan 06.00 och tänkte att nu är fan klockan 12. Sen såg jag klockan.
sen sket jag i att sova mer. Låg i sängen tills klockan ringde kvar över. Då var jag trött.

Ja, nu blir det gitarrlir för hela slanten! Ska se om Robin svarar någon gång också! jag hoppas det! Så kan the westerlund's jamma lite med klös!

/ B-cool


We share the music!

Tänkte, att jag som har lite att göra, ska se lite klipp på tuben. Hittade det här:



Och efter att ha sett 5 minuter skit med hundratusen flickor som skriker sig hesa i underbara Tokyo Dome så börjar dom sjunga. och jag känner igen låten. det kändes som någon petade mig i örat med ett blött finger. Det var allt jag ville säga!

/ Les b

Breaking bAnjEmin!

Kan aldrig stava det där rätt på första försöket.

Jag ringde om min kära skärm nyss. Efter 25 min i telekö (Typisch) (Det var för övrigt inte ett gratisnummer heller) så får jag veta att dom klockan 09.00 i morse (Det är också lite kul att alltid när man ringer efter en månad så är det just precis den dagen man ringer som dom fått reda på vad som hänt) hade teknikern kollat på skärmen och det hade visat sig att hela panelen skulle behöva bytas ut. hur nu det har gått från trasiga dioder till panelbyte vet jag inte. hur som helst så skeppar dom en ny skärm åt mig. Och det gör absolut ingenting. Jag bara hoppas att det inte tar hundrafemtio år för dem att fixa hit den. Hon i kundtjänsten sa att hon skulle försöka skeppa ut den idag. På ren automatik tvivlar jag. Men jag hoppas. Antar jag.

Yeah, har inte gjort så mycket idag. Såg en dokumentär om gifter i morse. Det var en sjukt dålig dokumentär. Och jag är ingen vetenskapsman, men det kändes som att kontentan av deras tester var gjorde på en höft. Faktan var bra, men slutsatsen var tvivelaktig så att säga. Nog om det!

Såg en gammal goding igår också! The good, the bad, the ugly. Yay Clintan liksom!

Imorgon då. Det kommer bli en dålig dag. Kan jag säga redan nu. Varför finns 06.45-turer? Fast det ska nog gå bra.

Har även varit lite stel i ryggen dom senaste dagarna. Det verkar har gått över det mesta nu dock.

Jag ska kräva in lite pengar från lite folk också tror jag! Så jag får fylla på mobilen. Kul att kunna ringa ibland. Nog för att jag kan fylla på den nu också. men, jag vill spara dom pengarna! Varför är det så långt mellan lönerna?

Ja. nä. jag vet inte. det har varit 2 sjukt produktiva lediga dagar alltså......

tingeling /Beter Ban


SuckREblö

Och jag kom juuuuust på hur vi ska lösa det här med vatten i Afrika. Varför dricker dom inte bara när det regnar? Döööh?

Jag har så många fina lösningar! En svart med vita kristaller i också! Eller, den vill jag ha! Fast. Utan kristallerna.

Kan någon göra så det regnar också? Det är bara ligga med någon av vädermännen på valfri kanal. Det är dom som bestämmer vädret och så! Väderkvinna kan man såklart ligga med också! Dom bestämmer lika mycket och är minst 5 gånger så söta att titta på.

På tal om ligga! Vem är på? VAD DÅ DIIIIFFUS FRÅGA! NU VET NI INTE OM JAG FRÅGAR ER OM NI VILL VARA MED ELLER OM NI TYCKER ATT TJEJEN ELLER KILLEN SKA VARA PÅ! ÅH SÅ ONDSKEFULLT!

Nåväl. Jag har inte alls tråkigt.

/ bår-dågg B

Closing Time!

Veckans låt på guran.

 Idag har varit en.... seg dag på jobbet ändå. Trots att det var en del jobb som man inte behöver göra varje dag. Utan att säga för mycket så lämnar vi det där.

Vem ska umgås med mig nurå? Jag är ledig i två dagar!  Och jag ser att jag inte ska logga in på MSN på jobbet mer. För nu är ALLA mina kontakter i samma kategori. en kategori som jag inte ens har i vanliga fall. Negerfittsatansdumjävlakvastskaftshästarsle's MSN! Antar att det är dom två olika versionerna som krockar. Det är värdelöst hur jag än ser det.

Nu ska jag fixa det. Så, ingen mer blogg. Orkar inte. Blääääh! Skriver nog senare. Kanske. Om någon ber snällt.

/ Nigga B-good!


Kort inlägg!

Som rubriken lyder! Idag har inte hänt så mycket, drog mig i sängen i morse. jobbade. kom hem. spelade gitarr. duschade. och nu ska jag se något coolt. Ledig måndag tisdag, ring mig!

/ b

Sprit är inte bra för kroppen.

Jag har då halkat i handsprit ikväll på jobbet, Mår illa och har ont i ryggen.

MEN!

När jag kommer hem ligger ett fint paket från världens bästa Katarina BÄST på sängen!



  • Jimi Hendrix-plektrum
  • blandade plektrum + ett sharkfin
  • En klubba med Pikachu, som är mjuk!
  • En Bizarre-tidning
  • ett finger-plektrum
  • En Plektrumhållare
  • tre packet strängar
  • (tre gem)
HEEEEEEEEEEEELT UNDERBARA SAKER! TACK KATTIS!

nu ska jag lägga mig och gnaga på Pikachu och tycka synd om mig själv!

/Bööööhhhhrrgggg

Ge mig arselnick.

Och ja, jag vet hur pass felstavat det där är. Jag tänkte bara att en rövskallning är roligare.

Vilken flopp med förra inlägget? Jag förväntade mig någar sympati "Du kan ju visst spela" och "Ah, men om du spelar såhär istället". Men nej, inte en enda kommentar. What's up with that liksom?

Nåväl, jag har läst nu i 2-3 dagar om hela grejen kring det eventuella uppköpet av TPB. Jag har svårt att se hur det ska funka i praktiken fortfarande. Men jag antar att han som ska lansera pengaflödestjänsten där vet hur det ska funka. Om det visar sig att dom stora bolagen är för snåla för det här så kommer jag garanterat aldrig köpa en film mer. Jag köper filmer titt som tätt. Mest specialutgåvor och serier från förr. Och om inte bolagen är beredda att ändra på sig kan dom ju stanna där i början av 90-talet och bada i sina dollars. Det här blr rätt löst. Jag är arg på bolagen och nollorna som stiftar dom här lagarna. Jag förstår varför dom gör det, nej, det gör jag inte alls. Jag förstår att dom gör något. Men vad sägs om att göra en ändring åt rätt håll istället? nog om det.

Skulle vara hundvakt i morse, det visade sig inte bli något av. Så nu väntar jag bara 10 min tills jag ska gå mot jobbet. Om inte morsan skjutsar mig, vilket jag tror hon kommer erbjuda sig att göra.

Jag är heeeeeeelt slut i huvudet.

/böööh

Min nya gitarr!

Min nya gitarr är här! Den är gudomlig! Det gör lite ondare att spela stålsträngat dock! Jag gillar ljudet så mycket bättre.

Fick med:

  • typ 10 plektrum ala jam
  • Gitarrställ
  • Gitarrväska
  • stämpipa
  • axelband
  • dvd för nybörjare
  • något jag verkligen inte vet vad det är?
  • en dragnyckel
Köpte med:

  • Capo för stålsträngar
  • Stålsträngar (vilka ska innehålla ett plektrum som jag inte hittat ännu, har dock inte letat)
Ska lägga upp en video med hur det låter också! Bara youtube blir färdig med den någon gång! Kan direkt nämna att jag fortfarande anser mig själv vara en värdelös nybörjare, och, att det inte är säkert att jag spelar rätt. Jag vet att låten i fråga ska plockas en del. Det gör inte jag. Takten är nog relativt ojämn låten genom. Speciellt i slutet när jag höll på att tappa plektrumet. Nu ska jag bara hitta en fest där jag kan spela, tjoflöjt!



Simon And garfunkel - Sound of silence, i nybörjartappning!

Last train home!

En könsneutral äktenskapsbalk. - Grattis alla håmåsäxuälla, nu får ni betala samma totalt urflippade summa för ett bröllop som alla andra. Vad som gör eran situation så mycket bättre är att ni begår hädelse i kyrkan! Jag kan inte låta bli att älska det! Och jag är självklart glad över att ni har valmöjligheten att gifta er! Det borde ni ha haft för flera sekel sen.

Straffet för mord "höjs". - Jag är rätt säker på att man inte kan kalla det en höjning när straffet är "18 år". 18 år i en lägenhet med galler. Bättre mat än skolorna får, iaf vad jag läste för några år sedan om hur många kronor som går till fängelsematen respektive skolmaten. Och 18 år, kom igen Sverige? Om ni nu ska låtsas att till och med ni tyckte att vi har för låga straff kan ni ju höja det så det märks. När kommer man ut om man "sitter 18 år"? Det här är mord liksom, visst, en andra chans kan väl alla få. (det tycker jag inte alls) Men 18 år ger vad då, i runda slängar 4 chanser om du sitter av 18 år varje gång?

Det blir brottsligt för vuxna att ha kontakter med barn i sexuella syften. - Snälla. Snälla. Snälla. SNÄLLA. Säg att det här är en ändring som gör att du får sitta inne om du råkar titta lite för länge på en unge när du går förbi. För jag kan tycka att detta redan borde varit olagligt.

Utökade möjligheter att avlägsna ordningsstörande folksamlingar. - Jag tror jag gillar den här delen faktiskt. Känns lite för diffust för att kommentera dock.

Omreglering av apoteksmarknaden. - Jag vet inte om jag gillar det här jättemycket. Men det kommer väl antagligen bli lättare att få tag i sina tabletturer och krämer.

Klassificering av den nya influensan, den måste anmälas till smittskyddsläkare
. - Var det inte så från första början? För att förhindra spridning? Är enda skillnaden nu att du kan bli straffad om du inte gör det? Nej det här är intressant, om jag får H1N och springer omkring och smittas vad kan jag få för straff då? "Min herre döms till 2 dagsböter efter att ha smittat hela norbotten". Jag kan poängtera att jag inte grävt djupare i någon av lagarna utan chansar hejvilt när jag kommenterar. 

Studiemedel med högre bidragsdel för arbetslösa. - Den här känns lite si och så. Visst är det bra att man kan få mer bidrag när man är arbetslös. Speciellt nu när det inte finns så många jobb att tillgå ens som helg-jobbare. Så länge den här lagen försvinner när arbetsmarknaden återhämtat sig så gillar jag den!

Myndigheten för yrkeshögskolan inrättas.  - Det här kan väl inte vara dåligt?

Miljöbilspremie ersätts med skattebefrielse. - Jag har aldrig någonsin kollat på vad en miljöbil kostar eller så. Mest för att jag kan anta att jag inte har råd med någon sådan. Det känns som att om det är någon som ska skattebefrias så är det jag som ungdom som ska slippa skyhög skitskatt på en 20 år gammal bil. (Jag tror jag minns att dom gjort så att efter 2008 skattebefrias inga fler bilar av ålder? Någon som vet om det verkligen blev så? Jag har inte tif att googla när jag skriver blogg)

Ändringar avseende mopeder, snöskotrar och terränghjulingar. - Jag känner hur syrran och farsan kommer skrika sig hesa över "skitstaten som jävlar i mig bara förstör" eller skutta omkring med leenden på läpparna "Det är tur att staten inte vet mycket om mopeder, snöskotrar och terränghjulingar, för vi borde itne få göra såhär"

Vissa ändringar i lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation. - Jag vet inte om jag vågar kommentera det här. Tror att det kan bli en lång kommentar. Ja, men. Skitkävlahelvetetssursatansdumjävlafittlag. Jag går inte in något djupare. Ni får helt enkelt tolka mina ord som ni vill!

Försöksverksamhet med sfi -bonus.
- Skitbra, verkligen! Men vad sägs om att införa en kravlista också? Säg att efter 3 år ska man kunna föra en konversation som att man faktiskt lärt sig svenska. Nu är det inte så att jag säger att vi står här med öppna armar och tar emot folk från överallt och så vägrar dom lära sig svenska när dom väl är här. Hell, jag kännner en kille som varit här några månader och lärt sig skitmycket. Självklart kan inte alla lära sig lika fort och så. Jag säger att det förekommer helt enkelt. Och det borde det inte göra. Något litet skitkrav kan man införa. Som vilken medel-människa som helt klarar av. Så bara dom som inte anstränger sig för att lära sig språket kan misslyckas med. Fast å andra sidan vet jag inte vad vi skulle göra av dom som inte anrtängt sig. Vi kan la inte gärna skicka hem dem. bristande system jag har. Men det är skitsamma. Jag tror vi vågar ställa krav på dom människor vi låter bo i Sverige. Vi ställer krav på födda svenskar så det borde inte vara något annorlunda för utlandsfödda svenskar.

HAR NI NÅGRA FÖRSLAG PÅ VAD VI SKULLE GÖRA MED DEM SOM INTE KLARAR PROVET SOM BEVISAR ATT DOM ANSTRÄNGT SIG MED SVENSKAN?

  • Skicka dem till Gotland. (K)
  • Skicka hem dem igen. (B)

Ja jag kan än en gång poängtera att jag inte gjort något annat än läst aftonbladets lista med lagarna. Inte grävt en millimeter djupare än så. Faktafel och gissningar som inte stämmer är att förstå.

Tjingeling / Beh

RSS 2.0