The Seventh Trumpet!

Idag tänker jag blogga om ett blogg-inlägg!

Nämligen detta. Jag känner mig träffad av inlägget eftersom jag överkonsumerar mjölk (vilket iofs kanske alla vuxna som dricker det gör när man hård-drar det) Jag älskar mjölk. Dricker ganska stora mängder var dag. Och jag vet att det inte tjänar något till egentligen! Det är bara för smaken. Jag är helt enkelt kalv-hatare. Dricker upp deras mjölk. Det är äkta mig, sadistisk som jag är. Det är inte mitt fel att dom inte utvecklades vidare medans jag gjorde det. Nu får kossorna och deras ungar stå sitt kast och fortsätta ge mig mjölk! Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om detta mjölk:iga inlägg. Jag tror mest jag ville länka det så någon mer ska läsa det!

Det är för övrigt R 'n' R som skrev inlägget! Lägg Hallway Monitor på skallen!

Idag blir det Matematik för hela slanten. Ska bara avsluta min nostalgitripp (Med räddningspatrullen). Och duscha. Och laga lunch. Och äta lunchen. Jag kommer säkert på något mer som faktiskt är onödigt som jag måste göra för att skjuta upp det hela!

Kan sticka in att det är många bra filmer på gång nu. Eller, potentiellt bra filmer på gång kanske jag ska säga i och med att jag inte sett dem ännu.

The Watchmen
Still Waiting
Sin City 2
Red Sonja
X-Men Origins: Wolverine

...för att nämna några jag vill se!

Vad jag VERKLIGEN vill se är en filmatisering på mina favoritböcker: The Deed Of Paksenarrion.
Feminist-smörja när det är som bäst helt enkelt! Om någon Amerikansk fågel sitter här och läser (höhö).

Hey, Mr. American Movie-guy. Please make a proposition to your boss' for me. I wan't you to make a triology out of theese books: "The Deed Of Paksenarrion" (Also, when you realize the movie's sell lika crazy, you need to film the two books which make the following series "The Legacy Of Gird". I send my humble thanks upon you in advance. xoxo.

Delcis B vanishes into smoke.


Temple Of Fire!

Snart åker jag! 5 veckor och 2 dagar tills 10 dagar av bäst.

Rearanged and Orcestral! (FRA)

Senast skrev jag om IPRED och lite olika program som ska stå emot denna järnhårda hand i lagsform. Jag bryr mig inte så mycket om IPRED. FRA-lagen däremot, den är sjukt irriterande. Jag är dock bombsäker på att den inte kommer påverka mig ett dyft. Däremot tänker jag kryptera vartenda litet mail jag skickar i ren protest.

FRA-lagen innebär att Försvarets Radio-anstalt med all rätt kontrollera all nätbunden trafik.

Om jag skickar receptet till morsans köttfärssås åt mitt ex, streamar en låt eller attackerar muslimer på ett forum så kan dom se det. Visst, i vissa fall är den här lagen underbar. Tänk bara så mycket lättare det blir att sätta dit Nät-pedofiler och dyl. Det är en bra sak. (Enligt mig är pedofili ett starkt brott. Om jag bestämde skulle det vara ett skott i benet på plats vid gripandet, en räkning för patronen som gick åt och vapen-rengöring för att sedan avslutas med livstids fängelse eller döden) Det är med andra ord tur att jag inte är diktator av Sverige. Jag gör mig helt enkelt inte som en folkens man (motsägelse på diktator där). Men nu var det FRA vi ska snacka om.

Jag tror som sagt inte att jag kommer märka av den där avslyssningen det minsta. Men det känns ändå jobbigt på något sätt. Om jag vill skicka en naken-bild på mig själv till ett potentiellt ragg är det min och hennes ensak(Vem gör inte det dagligen liksom? Jag är duktig med mina exempal idag). Inte Greger på FRA. Känns som det är lite för lösa tag i den där lagen. Och jag förstår att det blir svårt att göra en liknanade lag med undantag som är funktionsduglig. Det ändrar dock inte mina tankar om lagen.

Woh, nu fick jag en känpp av Emo. Hela inlägget känns meninglöst. Fuck it. Ska tillbaka på jobbet snart. Hej.

And molly said! (Recension dold.se och relakks)

Dold.se

I och med IPRED som träder i kraft om några dagar har det snackats en hel del om olika sätt att skydda sig på diverse forum som jag läser i. I och med att jag kallar det här nördblogg kände jag ju att jag måste testa en sådan där tjänst och se hur det fungerar.

dold.se erbjuder en tjänst som ska ge säkert surfande. För 49kr/månad är kändes det som ett lagomt place att testa en sådan här tjänst. Jag langade upp min 49 kronor och installerade enligt beskrivning. Slutresultatet blev att min stackars 100/100-lina mer eller mindre dog (med jämna mellanrum gick linnan ner helt). Enligt hastighets-test var min lina numera en 8/1-lina. Men jag betvivlar att det stämmer. Laddade ner en installationsfil för VLC samt ROSE-online och det gick sjukt sakta. Testade ladda upp en högupplöst bild och ett gammalt filmklipp från 9:an på en internet-låda. Det gick också sjukt segt. Tänkte att det kunde vara tillfälligheter så jag klickade mig in på youtube, valde HD och försökte streama ett klipp. Notera att jag sa "försökte". Bring's me back to the times when i had ett jävla 56-k modem! Kanske onödigt att testa på HD tycker någon? Gå och lägg dig, HD är vitalt. Och nödvändigt! När man har lina och dator för att kunna se HD så ska man fan kunna se HD också! Jag testade hur som helst inte streama några vanliga videos. Kan jag inte streama HD vill jag inte ha skiten.

"Nej, du ska inte märka av några negativa effekter på hur snabbt det går att använda internet när du använder Dold.se. Våra system är konstruerade för att vara snabba och tillförlitliga." - Dold.se

"......." - Big-B

Allt var inte dåligt dock, det verkade faktiskt som att när man väl hade internet så fungerade tjänsten och man vågade betala sina räkningar på nätet! (Vilket jag gör)! Men en sådan labil uppkoppling med så pass begränsad bandbredd är inte värd en krona. Okej, jag kan betala mina räkningar, men jag kanske måste göra det 6-7 gånger för att uppkopplingen svajar av och dör innnan jag hinner slutföra min transaktion. Ett litet plus i kanten var också att på dold.se kunde man snabbt kolla om tjänsten fungerade som den skulle genom att kolla upp sin IP. Det verkar inte gå att göra med Relakks, ännu!

Om det vore möjligt skulle jag anmäla dold.se för mordförsök. Eventuellt grov misshandel. Dom stryper nämligen min lina (hoho) så att den just och pass klarar sig!

Jag tänker inte använda dold.se's tjänst och hade det varit så att jag orkat hade jag försökt kräva tillbaka mina surt fördärvade 49 riksdaler. Vad jag säger är såklart inte helt solidt. Det var så här det fungerade för mig, och, det är så här jag upplevt det.


Relakks

Jag har testat tjänsten Relakks också. LIte dyrare att testa i och med att man var tvungen betala 3 månader i taget för denna tjänst. Den fungerar dock väsentligt mycket bättre. Visst, en stryper min bandbredd också, men inte i närheten av samma nivå som dold.se gör. Uppladdningen är det som tar mest stryk för mig med denna tjänst. Har testat Relakks på samma sätt som jag testade dold.se

Nerladdningen av installationsfilerna gick inte så snabbt som det ska göra med min lina, men det gick ändå i hyffsad takt.

Uppladdningen tog som sagt mest stryk och var ganska seg (Dock fortfarande inte i närheten av så segt som det blev med dold.se). Det skulle gärna kunna få fungera bättre.

Att streama HD med den här tjänsten gick smärtfritt och utan att behöva pausa för att streamen ska få komma förbi spelningstiden.

För att inte tala om att jag har använt tjänsten i lite mer än 3 timmar nu och internet har inte lagt av en enda gång. Det om något känns viktigt.

Vad som däremot var lite problematiskt var att när jag startade om datorn så kunde jag inte ansluta till Relakks igen. Det ordande sig dock med en snabb ominstallatioen. Jag tänker anta och hoppas att det var ett tillfälligt problem. Trots att det inte är jobbigt att installera om Relakks så känns det onödigt att behöva göra det var gång man startat om datorn.

Sen har vi det lilla minuset med att jag inte hittat något annat sätt än att kolla på nätverksinställningarna om Relakks-uppkopplingen är aktiv för att se hurvida den verkligen fungerar. Det kanske i och för sig räcker, men det som dold.se hade med IP:n kändes på något sätt stabilare. Jag är dock säker på att herrarna på Relakks kommer fixa något liknande när/om det efterfrågas.

Som avslutningen vill jag ge dold.se's tjänst en solklar 0/10 i och med den labila uppkopplingen och den total-strypta linan.

Relakks får däremot en 8/10 för den bibehållna bandbredden, den stabila uppkopplingen och det faktum att jag inte känner att jag kastat bort dom 149kr jag harbetalat för tjänsten. Jag vågar betala mina räkningar, maila, chatta och uttrycka mina åsikter på forum! Det är det jag betalar för, det är det jag får! Lilla minuset med anslutningen som dog vid omstarten och den för strypta uppladdningen.

Tack och bock, Big-B signs in to the forum and write's what the hell he want's. And he feel's safe while doin' so!


Sign of the cross.

Blev att jobba idag, klirr klirr i kassan kassan!

Förhoppningsvis blir det att jobba imorgon också! Det dåliga med att springvicka (och att det kan vara långt mellan gångerna man jobbar) är att det förändras så mycket när man är borta. Det är allt jag tänker skriva idag!

Take what you can, give nothing back! /Captain B


What is love?

For the love of Nördbloggen!



(Sno inte mina lunchpengar)
/Big-B

NCIS!

Snabbt inlägg om en av mina favoritserier!


SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!


NCIS - Naval Criminal Investigative Service

Länkar: NCIS wiki
            NCIS IMBD

Efter att hag tyckt att CSI i alla dess variationer har varit en okej serie, med betoning på CSI: Las Vegas, började jag se NCIS och föll platask för denna serie. Jag har för övrigt Michael Weatherly att tacka för att jag började se serien. Zappade runt mellan kanalerna för många år sedan och såg hans mans-vackra nuna bakom ett skrivbord. Eftersom jag är ett fan utan dess like av Dark Angel så stannade jag kvar på den kanalen och såg hela avsnittet. Föll, som sagt, pladask för hela serien. Det blev bara bättre och bättre liksom, först Michael som jag sedan förut tycker om. Sen när jag såg labb-teknikern brast jag ut i ännu mera kärlek. Abby Scuito, spelas av Pauley Perette och hade allt som ingen annan labb-tekniker i någon av alla kriminalserier tidigare haft. En nalle som pruttar! Och bra musik-smak. Sjukt skön karaktär. Jag förstår inte att jag övervägde att sluta se den här serien när Sasha Alexander's karaktär dog. Jag är så glad att jag fortsatte. Jag satt länge och hoppades att Cote De Pablo's karaktär Ziva David skulle åka hem. Kanske mest för att hon ersatte Kate (Sasha Alexnader). Hon växte i alla fall in i serien och nu gör hon sig väldigt bra. Jag kan helt ärligt inte tänka mig någon karaktär som är dålig i detta nu. Före detta diriktören Jenny Shepard var lite vag som karaktär tyckte jag. Men hon är off'ad från serien så(hon dog, därav FD). Det problemet är ju borta.Det här med karaktärer är viktigt för mig om det är någon som missat det! Han som ersatte Fröken Shepard är också lite vag. Men man han växer i alla fall för varje avsnitt, det gjorde fan inte Shephard. Det här är en serie full av underbara karaktärer. Om jag måste välja en favorit, så kan jag inte det.

(Jag skulle villja säga att Sasha Alexander's karaktär blev offer för en "Joss Whedon". Men eftersom hon inte dog för att hon var poppis, utan, för att hon började i en annan serie så kanske jag inte ska göra det)

Abby Scuito - (Pauley Perette)
Dr. Donald 'Ducky' Mallard - (David McCallum)
Sr. FBI Agent T.C. Fornell - (Joe Spano)
Special Agent Timothy McGee - (Sean Murray)
Special Agent Jethro Gibbs - (Mark Harmon)

Och självklart:
Special Agent Anthony DiNozzo - (Michael Weatherly)

För att inte tala om den döde:
Agent Caitlin 'Kate' Todd - (Sasha Alexander)

Inom Parantes:
Jag gillade även Dr. Mallard's assistent från första början, Gerald Jacksson heter den karaktären.

Det har varit några sköna skurkar med i serien också, med betoning på skurken:
Ari Haswari, spelad av Rudolf Martin. Denna skurk var med en lång stund i serien innan han avled av familjen järn, så att säga. Ska inte spoila allt för mycket, om än det jag i detta nu snackar om härstammar från det tidigare skedet av serien. Den här skurken är hur som helst helt jäkla brilliant. Om någon som läser detta har sett serien kan ni ju återblicka till när han infiltrerade Ducky's labb och höll massa folk gisslan (Där han även sköt said Gerald Jacksson, som inte dog). Dom scenerna låg högt i min kurs, väldigt högt!

Jag ska itne skriva mer nu, utan nu ska jag och se om ungarna har flyttat sig från gården så jag kan skotta. Jag ska bara bädda in några youtube-klipp med intro-låten samt en mix. Dom skulle kunna vara soundtrack till mitt liv!


Intro från säsong 2.


Remixat intro av Ministry.


(Edit: Kom ihåg att klicka "HQ" och säga tack till youtube för HD och HQ)

/Special Agent B

We Rocked!

Nu sitter jag här igen och ska räkna Matte. Är fast på samma ställe som för flera dagar sedan! Jag ska sticka in lite saker jag glömt nämna i den här bloggen nu hade jag tänkt.

Först och främst: För några helger sedan (minns inte exakt) så träffade jag Markku's bror Alex och hans vän som jag inte minns ute på puben. Vi hamnade på samma efterfeset och hade en trevlig konversation om samer. Jag knäppte en bild på said kompis + mimmi som jag lovade att lägga upp här. Och, ja det måste jag ju göra då! Bilden kommer nu!




Vid närmare eftertanke var det två bilder, så, ja.

Det var ju något mer jag skulle nämna, jag hade det i skallen innan jag hämtade bilderna från mobilen. Nåväl, det kommer i ett senare inlägg. Nu ska jag berätta om duscning.


Jag går nerför trapporna till duschen, kastar upp dörren och trallar vidare tills min fot sa aj aj aj. Då tittar jag ner och ser, ja, glas överallt. En Lamp-kupa hade ramlat ner någon gång under morgonen. Jag gick och hämtade sop-borsten i brist på dammsugare. Sopade ihop det jag kunde till kanten. Tog på mig mina gröna foppa-tofflor, slog igång duschen och duschade. Hur många här har gått dyblöta ur en dusch, satt på sig ett par gummi-tofflor och inget annat för att höra ljudet som blir när dom bläta tofflorna glider på golvet? Jag vet inte riktigt varför, men det skar i min själv. Det kändes verkligen som allt som kunde gå fel hade gått fel samtidigt! Trots att det inte var någon där som kunde bevittna den morbida minen och förskräckligt fula scenen jag skapat så tror jag att jag skämdes lite? eller kände mig fel bara. Något kände jag i alla fall. Det kändes som snor ungefär. Ganska äckligt! Det gick över när jag fick på mig kläder i alla fall. Här har ni en bild på glaset just efter jag börjat sopa:


One Hit Wonder, Vanilla B, has left the building!

Avoid the light.

Igår hängde jag med Loblin på dagen. Spelade lite TP och drack några öl (Vi shottade även Creme De Cacao, det smakar slisk-plantage efter 2 cl)! Igår var jag mästaren på TP dock. Han vann ju sist så, det var inte mer än rättvist! Efter TP:andet så drog vi iväg till Herrskapet Söder och Co. där drack vi några fler öl och såg Silver Fang. Skrämde nog som stackars värdarna när jag trallade in där med ett fodral av Xena, Warrior Princess Säsong 2 (Silver Fang-skivorna låg i fodralet). Sen drog vi iväg på Puben en snärt, blev inte långvarigt dock. Var rätt okej med folk för de förutsättningar som fanns. Synd bara att det var dåligt om trevligt folk ute. Därav att vi inte blev långvariga i alla fall.

Nu ska jag åka och hämta syrran tydligen. Alldeles strax i alla fall.

Ska bara säga att ungefär två veckor efter det att jag åkt hem från Göteborg kommer Katarina hit och hälsar på mig. Och det är bra! Alltid trevligt med besök från storstaden! För att inte tala om att hon är bäst och så!

Nu ska jag i alla fall bege mig och hämta skitungen.

mngrrrruuuu / chew-B-acca


Socio.









Ehem....

"I remember now, but I still have my doubts.
 I think it's gonna be today.
 Everybody came, but it's just not the same.
 Why did it have to be today?
 Now my chest is tight, no I am not all right. It doesn't have to be this way.
 Why does it have to be this way?

 I don't know what's wrong.
 It's like I'm too far gone.
 It doesn't matter anyway.
 Fear is in my heart.
 Just when I stop it starts.
 And I can never live this way.

 Freedom is a cage.
 No sun and too much rage.
 I don't know how much I can take.
 Push it down inside, But it knows just where I hide.
 I know that "normal" is hard to fake.
 Bleeding into life.
 It's like a thousand knives,
 Are slowly turning me to this.
 Why does it have to be like this?

 I don't know what's wrong.
 It's like I'm too far gone.
 It doesn't matter anyway.
 Fear is in my heart.
 Just when I stop it starts.
 And I can never live this way.

 I don't know what's wrong.
 It's like I'm too far gone.
 It doesn't matter anyway.
 Fear is in my heart.
 Just when I stop it starts.
 And I can never live this way.

 I lost again today.

 I don't know what's wrong.
 It's like I'm too far gone.
 It doesn't matter anyway.
 Fear is in my heart.
 Just when I stop it starts.
 And I can never live this way.

 Living with a curse.
 Sometimes it's even worse.
 It slowly kills me every day.
 Something I despise is gonna take my life.
 I guess I'll try again today."


och den här dagen började helt jävla The Beatles - Ob-La-Di Ob-La-Da.....

Jag känner mig nostalgisk idag!

Ja satt på nån sida och surfade i morse.  Tog en paus från matematiken som jag inte förstår. Såg en reklambanner för ett sådant där gratis-spel som ser ut som en anime-serie i 3-D. Fick värsta flashbacken till när jag gick gymnasiet och lirade R.O.S.E. Online. Herregud vilket underbart spel det var. Hur som haver, jag laddade ner det där spelet som reklamen tyckte att jag skulle ladda ner. FIESTA Online heter det. Det suger för övrigt, var inte det minsta roligt. Jag spelade i alla fall en stund med Beatles i öronen. Jag brukade lyssna på Hel när jag spelade R.O.S.E. Det var tider det. Pengar kom in varje månad, Helen tyckte jag skulle gå till skolan oftare (Det tyckte även min Mentor) och livet liksom bara gled. Nu sitter jag här och hoppas att dom ska ringa och säga att jag ska få jobba. Den här månaden är väldigt torr för min del. Tror jag har jobbat fyra skift. Det ger inte mycket klirr i kassan. Fast jag har ju Matematiken att koncentrera mig på.

Igår, fick jag ett samtal av markku, han tyckte jag skulle hämta honom på flygplatsen. Den lilla filuren flyttade ju iväg söderut för att jobba för tre månader sen. Det var lite roligt måste jag säga. Ska försöka fira iväg honom på lördag, hoppas bara han orkar. Han ska köra ner sin bil till södern på söndag. Så, det kanske inte blir en karta öl var om vi säger så. Men något blir det i alla fall. Jag måste hitta på något, jag klarar inte av att räkna matte. Bara jag är klar innan 30:e Maj så är det lugnt.

Vad mer ska jag säga? Snön smälter här uppe, det har den gjort nu i ett par dagar. Så, det är glashalt utomhus. Morsan och Farsan är ute och skotrar. Nu ska jag citera "ta hand om disken och torka borden medans vi är ute, annars får du börja betala hyra" Visst, det går jag med på. Jag bor här gratis, och det tackar jag för. Men kan han inte bara säga "Kan du diska medans vi är borta?" äsch, det är lite skitsamma!

Jag såg på ett forum folk som snackade om Nvidia's mobiltelefoner också. Man blir ju lite sugen på en Tegra när man kollar på deras hemsida. Jag har inte riktigt förstått vad som är bra med dem, men dom ser bra ut i alla fall. Dom är säkert dyra också. Det är äkta mig. Visar det sig nu att det faktiskt är en värd telefon kommer jag ju villja köpa en sådan. Trots att jag har min fina Sony ericsson W960i. Ja, jag lär nog inte villja köpa någon nu när jag tänker efter. Min telefon är minst sagt duglig. Jag behöver spara pengar. Speciellt med denna jobbtorka. Död åt nerskärningar. Jag får i alla fall ut en hyffsad lön den här månaden. Det är nästa och nästnästa månad det kommer kännas torrt.

Direkt jag duschat ska jag telefon-terrorisera mina vänner. Något ska jag göra idag! Mitt i skrivandet blir det ändrade planer. Jag ska hämta syster. Antar att hon ska hämta sin bil här hemma osv. Det blir alltså, duscha, hämta syster, terrorisera!

Ja det får räcka för nu, trots att jag känner för att sitta och skriva. Skriva om den fina färgen på mina högtalare, den fula solen som förblindar mig utomhus, men dumma matematik och varför jag egentligen borde få jobb och ingen annan.

Ska nämna också att det suger när pucken glider in med 14 sekunder kvar av matchen. Vi tar igen det i nästa match dock, annars får SAIK-spelarna spö. Jag anlitar en rosa krambjörn att skjuta regnbågar i dem så dom... får blommor i öronen eller nåt. Det är spö nog.

*Glittrar i ditt öga med min regnbåge of doom* / Care-B


Galenskap!

Passa rubrik om ni frågar mig. Bilden i förra inlägget är på min kaffekopp. En av mina bättre vänner för dagen. Det rymmdes väl en 5 vanliga koppar i den där butäljen. Och jag fyllde den 3 gånger. Jag har räknat MaB sedan 09.00 i morse. Och jag gav precis upp. Jag vill skicka ett tack till det hjälpsamma herrarna och damerna på pluggakuten.se. Och ett speciellt tack till "Ballongen" som hjälp mig över MSN idag. Jag har fått en hel del gjort, mina mått mätta!

Det blir lite arbete under morgondagen också, kan jag säga. Ingen Matematik dock, riktigt arbete. Eller, jag kommer säkert försöka räkna matte när jag kommer hem från jobbet. Men, räkna inte med det. Min hjärna kan liknas vid mycket just nu. Inget som påminner om en vanliga hjärna dock.

Nu ska jag knäppa upp brallorna, kasta dem på golvet, lägga mig i sängen, pilla i en skiva av That 70's Show, Pilla mig i naveln lite och dricka 17 glas vatten. Det har nämligen varit ungefär 200 grader i mitt rum idag, som vanligt, för dom som vet hur det är i vanliga fall.

Fan.... ska dammsuga och skura också ikväll. kom jag på. Jag suckade just, jag lät efterbliven.

Anyways, räkna med bråk /B upphöjt till 2!


Jag räknar MaB!


Världen bästa...

Jag känner mig så himla liten idag. Och jag funderar en massa. Bah.

Jag träffade min syo idag i alla fall. Jag ska söka Sjuksköterska på 6 olika skolor till nu i höst. Känns bra. Om det inte vore för det där jävla MaB. Som jag måste läsa nu på riktigt. Det ska jag börja med imorgon.

Yes.

Och



/Lill-b

Låt mig summera natten.

Hockey, öl, vins, mer öl, film, nån cigg, öl, Martin kommer förbi, Fishermans Friend, dimma, öl, puben, ooze, dansgolv, röd bil, efterfest, sjunga, stapla hem.

Och:

"Har du känt på mina lår?"
"-Dom känns som bröst!"
"-Haha, ja!.... eh... va?"
"-Mmm...."

So long suckers, jag är helt sne i skallen idag. Måste käka något! /B

LYCKA!

Nu när jag satt och småspelade på mitt kära Wii kom jag att tänka på hur jävla irriterad jag varit över att "Viritual Console" spelen inte funkar när man har Komponent-kabel till wii:et. Tänkte läsa lite om det och försöka fixa det! (Vad som är det värsta är att dom inte gjort en fix för detta i någon av Firmware-uppdateringarna) Hur som helst, för länge sedan läste jag något om en kod man skulle trycka in med knapparna på dosan för att ändra inter-lace så att gamla spel ska fungera på Kompnent-kabeln. Det visade sig vara rätt, men ändå fel. När jag läste det var det bara en guide om vilka knappar man ska trycka på. Inte var i menyn man måste vara när man gör det. Man måste in på "Operation Manual" i "Home-menyn" när man har startat Viritual Console-spelet. Väl där inne kopplar man in sin Nunchuck och trycker på Z+A+2 och så är Inter-Lacen fixad! nu jävla ska jag lira Mega-Man 2! Detta fungerar inte på riktigt alla spel. Här är en lista över spelen som inte funkar!

Die Wily! /Beh

Mestizaje!

Ja, nu sitter jag här framför datorn endast iförd ett par gamla Umbro-brallor med ett enormt hål i skrevet. Jag vaknade i tid i morse och allt. Dom senaste dagarna har jag haft ett problem med att jag varit totalt jävla döda när väckarklockan ringt. Det är inte bra när man inte får jobba. För jag tror det är där det sitter. Hur som helst, uppe i tid idag, alltid något!

Igårkväll så jag en rulle med BIg R. Vi försökte även göra lite musik! Men det gick inte så bra. Vi kom överens om att vi ska i alla fall ha gjort en låt innan vi fyller 30! Det kan ja gå med på! Helst långt innan vi fyller 30!

Det blir ingen live-hockey idag heller. Vi köper öl för pengarna istället, och ser matchen på min tv! Vilket påminner mig om att jag måste ringa och se om R-dawwg är vaken. Han måste likaså på systemet han med. Ska bara ta en dusch först. Och käka något!

Det var något mer jag skulle skriva, men jag minns inte vad, så, jag skriver det nog senare!

Be agressive, be, be, agressive! / Be


Seize the day!

Jag har bokat mina biljetter till Göteborg! 4:e Maj - 14:e Maj ska jag vara borta om jag inte minns helt fel! Det ska bli skönt. Trevligt att träffa Katarina, kolla på skolor och gå på AIDS-museum! Jag längtar en hel del! Jag ska TOM få välkomstsång när jag kommer fram. Fast dom kanske ändrade sig när dom insåg att jag kommer komma fram så sent på kvällen. Jag vet ju hur mycket dom sover i den där familjen. Eller, mycket och mycket. Dom går och lägger sig i tid i vart fall. Och sover mitt på dagen.....

I helgen blir det förmodligen att glida till Skellefteå och se män slåss om en bit tjära med en drös pinnar. Det beror helt och hållet på vad det är för bil jag ska köra dit. För, ja, jag orkar inte betala flera hundra i soppa bara för att vi inte kan få tag i något annat än en båt att köra dit! Då kan jag lika gärna se matchen på TV! Fast nog vore det kul att få se den live! Det bringar back minnen också! Från när jag bodde i Skellefteå, medans Robin bodde kvar! Det var tider! Folket som bodde i centrum hatade nog oss om nätterna. Dom tycker inte att vi sjunger fint. Jävla stadsbor.

Nu ska jag försöka göra en Bakgrundsbild. Jag tvärbytte bort den där bilden jag var så satans less mot en som jag blev less på riktigt snabbt. Och jag hittar inget snyggt, så, det är bara vässa hammaren och snickra en egen.

Jag har spelat Resident Evil 5 idag, på Åman's PS3. Det är inte min favort av spel, men det funkar. På tal om spel så såg jag att dom kommer släppa/har släppt (läste inte så noga, log mest bara lite) Trivial Persuit till Wii! Glorious!

Nu ska jag ge mig på den där bakgrundsbilden och se vad jag kan fixa. Om det blir halvbra kan jag kanske lässa upp en bild, men det är väldigt sällan jag blir nöjd med mina bakgrundsbilder!

Impale her (Press "Square"). Round-kick (Press "Square") / Big-B


Nobody!

Ett inlägg om elände.

1. Våran frys är trasig.
2. Våran spis gick sönder idag. Så jag kan inte laga mat..
3. Jag inväntar pengar så att jag kan boka min flygbiljett. Jag bara vet att alla flygbiljetter kommer kosta över 6000 när jag väl fått in pengarna.
4. Jag får inte tag i min Syo.
5. Igår när jag var som mest peppad att börja plugga och ta reda på allt runtikring så havererade Studera.nu
6. Jag har nyss städat och det ser ut som jag varit på Afrika's savanner och importerat damm-elefanter till mitt golv.
7. Min filmväska börjar ha ont om plats (Det kanske inte är så eländigt egentligen, men omständigt)

Efter att hag skrivit en 25 punkter (24 tror jag det var faktiskt) om mina enorma I-landsproblem tyckte jag att det lät lite väl blödigt. Så jag raderaade alla utom dom sju första. Det enda som egentligen är jobbigt är att jag inte kan laga mat och att jag inte kunnat boka biljetten ännu. Bah! humbug!

Nåväl, jag ska sticka in att jag såg ett avsnitt av en serie idag där Summer Glau var med! Och dom nämnde Firefly! Det var Awesome! Jag har även sett ett avsnitt med Adam Baldwin idag också! men där nämndes inget Firefly.

Stay black /b


Efter att ha varvat youtube.

Jag har sett allt jag kan tänkas villja se på Youtube. Youtube är slut. I alla fall, när jag desperat förskte hitta något att se på mina favoriter såg jag att jag hade en vän på youtube, ja, en hel vän. Där hittade jag återigen mitt hemmasnickrade Intro till våran dokumentär om Galenskaparna & After Shave. Det är i alla fall jag som spelar gitarren. Och det är nog jag som står som "Director" över klippet. Medans Alle har gjort grafiken och så vidare. Jag tänkte lägga upp det här. För att jag inte har något annat för mig. Om någon som kan spela gitarr ser det här kan ni ju bara låta bli att kommentera att jag inte kan spela. Jag skrev faktiskt låten själv (utan ackord). Och jag är lite nöjd med den ändå. Det tog flera minuter.


The Saga Begin's (Part 2 tror jag till och med)

Part 2 för att jag tror att jag haft den där låten som rubrik förut.

Jag frågade Katarina vad jag skulle göra ikväll. Hon föreslog att jag skulle blogga. Jag sa att hon fick bestämma vad jag skulle blogga om i sådana fall. Det slutade med att jag sa så här:

"Åh! Jag kan ju inte komma på det själv! Säg en sak! Googla ett ord. Bläddra till sida 3. Kolla på lönk nummer fyra. Och det fjärde ordet i den länken bloggar jag om."

Katarina fick fram ordet "Buttercup". Så nu sitter jag här och ska blogga om smörblommor. Vilket jag antar är den svenska översättninge på blomman "Buttercup". Det jag vet om Smörblommor är att det finns gott om dem i Sverige. Dom är relativt små och har gula kronor. Jag har hört något om att det inte är bra för djur att äta dem också. Men det vet jag inte om det är sant. Det ska jag ta reda på när jag Wikipediat och Googlat denna blomma.



Systematik Domän: Eukaryoter Eukaryota

Rike: Växtriket Plantae

Division: Fröväxter Spermatophyta

Underdivision: Gömfröväxter Angiospermae

Klass: Trikolpater Eudicotyledonae

Ordning: Ranunculales

Familj: Ranunkelväxter Ranunculaceae

Släkte: Ranunkelsläktet Ranunculus

Art: Smörblomma R. acris

Vetenskapligt namn: Ranunculus acris

Det där är fakta om blomman, direktimporterad från Wikipedia. Samt en bild på blomman under länken på "Art".

Mina personliga erfarenheter
: Jag har nog både plockat och kissat på den här blomman. Trampat, spottat, kastat saker på och så vidare. Nej jag har nog aldrig varit snäll mot en blomma av det här slaget. Man skulle kunna säga att jag är R-acrisacist. Trots att jag aldrig ägnat blomman några tankar vad jag kan minnas. Jag hatar den inte heller. Det är en jäkla passiv blomma liksom, den har aldrig gjort mig något. Det är fan en äkta Svensk blomma.

Vi avslutar inlägget här, jag känner att jag inte kommer kunna hålla tråden annars. Jag har i alla fall tillägnat ett blogginlägg till smörblomman. Känner ni många andra som gjort det? Skriv en kommentar i sådana fall.

Blomsterkungen Carl Von B vissnar iväg!


By Popular Demand!

1. Hur gammal är du om fem år? nyfyllda 26

2. Vad tror du du gör om fem år? Jag tror ingenting alls. jag hoppas att jag är nyutbildad och jobbar för full fräs i alla fall.

3. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Idag? Än så länge ingen?

4. Vem tillbringade du senast natten med? Adam "StorÅgroV" Andersson och Pål-Krogart Jesus

5. Hur lång är du? 184 cm kanske!

6. Vilken är den senaste filmen du sett? Det var kanske The Gene Generation.

7. Vilken är den senaste serien du såg? Såg ett Avsnitt My Name Is Earl igår. Det var väl det.

8. Vem ringde du senast? Farsan min

9. Vem ringde dig senast? Martin.

10. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Hej;)"

11. Vad handlade senaste samtalet om? Det var när jag ringde till Farsan och hörde var han var med bilen. jag ville låna den och åka på systemet. Men han skulle ändå dit så, han handlade åt mig.

12. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på. Ringa i dom flesta fall.

13. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är inte Skilda. Och inte Gifta!

14. Har du några syskon? En syster

15. När såg du senast din mamma? Några dagar sedan. Onsdags? Tisdags?

16. Vilken ögonfärg har du? Blå

17. När somnade du igår? 2 kanske? Vet inte riktigt.

18. När vaknade du i dag? 09.00

19. Tycker du om julen? Nej, jag hatar den!

20. Vilken är din favoritjulsång? Mary's Boychild (Från en Metal-jul-skiva som jag har)

21. Vilken är din favoritplats? Valfritt mörkt rum antar jag!

22. Vilken plats föredrar du minst? Stockholm...!

23. Var tror du att du befinner dig om tio år? Högre upp

24. Vad skrämde dig om natten som barn? Ingen aning. Skulle vara den där dockan "Alf" från yttre rymden. han stod alltid
i vardagsrumsfönstret och vill äta upp mig. Pappa brukade varna för "Katolikerna" också. Dom var farliga.

25. Har du några fobier? Jag är toookrädd för Hajar. Och jag är heller inget fan av små Spindlar. Och hiphop...uhhrrr...

26. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Har ingen aning. jag har en tendens att glömma när jag skrattar.

27. Hur stor är din säng? Det är en sådan där Dubbel-säng. Och den har några mått också.

28. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär. Powered by Power

29. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.

30. Hur många kuddar har du i sängen? 1+2+0,5!

31. Hur många länder har du bott i? Ett. om vi inte räknar att jag bodde å Malte i tre månader.

32. Hur många landskap har du bott i? Det GulGröna och Det Västerbottniska.

33. Vilka städer har du bott i? Skellefteå.

34. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag har nog helst strumpor.

35. Är du social? Man skulle kunna påstå att jag inte är osocial i alla fall! hoho.

36. När var du senast på fest? Förra helgen? Om man inte räknar vårt öl+tv-spel igår.

37. Vilken är din favoritglass? Något med Choklad i.

38. Vilken är din favoritefterrätt? Åh.... en snus. General Lös....

39. Tycker du om kinamat? Jag äter det så sällan. Men jag ogillar det inte i alla fall.

40. Tycker du om kaffe? Ja men ohja.

41. Vad dricker du till frukost? Kaffe. Ett glas Juice om jag har tur.

42. Vad äter du till frukost? Jag äter inte frukost, per se!

43. Sover du på någon särskild sida av sängen? Ja! I mitten, över hela!

44. Kan du spela poker? Jovars, jag kan reglerna iaf!

45. Vilka kortspel brukar du spela? Poker. Hold-em. Finns i sjön någon gång kanske. Neger förut!

46. Tycker du om att mysa/kela? Det gör jag!

47. Tycker du om sex? Med andra människor? :O

48. Är du en beroendemänniska? Jaohja!

49. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nix!

50. Vill du ha barn? Ett!

51. Vad ska dina barn heta? Saga!

52. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Och några få ord på en hel del språk.

53. Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag minns!

54. Har du legat på sjukhus? Det har jag.

55. Föredrar du havet eller en bassäng? Jag har badat i havet kanske 2 gånger. Föredrar nog bassängen. Kanske mest
för att jag inte badat i ett varmt hav ännu.

56. När badade du senast (utanför badkaret) Herregud, det var länge sedan!

57. Vad spenderar du helst pengar på? Hoho, Elektronik antar jag?

58. Vad spenderade du senast pengar på? Köpte snacks igår.

59. Äger du dyrbara smycken? Jag antar det.

60. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vet inte. Definera program?

61. Kan du rulla med tungan? Jara

62. Kan du skela? Jara

63. Kan du vifta på öronen? Nera

64. Vem är den roligaste människan du känner? Det vet jag verkligen inte,

65. Sover du med gosedjur? Inte sen jag fyllde 21.

66. Hur många kuddar sover du med? Se ovanstående formel.

67. Hur många timmar sover du per natt? Vet inte. Aldrig någonsin mer än 8 iaf. Då tar jag mig inte upp igen. Skulle tippa
på att det hoppar mellan 3-8 kanske.

68. Vad har du för ringsignal? Tyr - Sinklars Visa

69. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Det har jag nog!

70. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Antingen mina DVD-R skivor eller min Kamera.

71. Vad finns närmast dig? Mina kläder är ganska nära.

72. Flirtar du mycket? Ah...nej.... jag tror inte det i alla fall!!

73. Kan du byta olja på bilen? Jag har klarat av det förut i alla fall.

74. Har du körkort? Jodå.

75. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nejdå.

76. Vilken var den senaste boken du läste? Det var nog The Official Visual Companion - Serenity

77. Läser du dagstidningen? Det gör jag!

78. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte det.

79. Dansar du i bilen? Dansar i bilen. Nja, dansa betyder väl röra fötterna till musiken. Och det gör jag inte. Visst,
trummar kanske lite med ena foten. men Dansar?

80. Sjunger du i duschen? Nej.

81. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Herregud? P3? P4? Kanske?

82. Vilken låt lyssnade du på senast? Just nu. Mudvayne - Rain. Sun. Gone.

83. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hur jag skulle jobba tror jag.

84. När var du i kyrkan senast? Hmmm... Studenten? tror jag. Kan ha varit in någon gång efter det också.

85. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Högstadiet....Ullllllrik!

86. Har du varit kär i en lärare? Inte det inte!

87. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 9 dagar eller något sådant. Danmrak, Roskilde.

88. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Katarina Karvonen!

89. Vad vill du ha i en partner? ...kvinnliga delar i alla fall. Gärna inte blonda brudar. Gärna inte en jävla tändsticka heller.
Jag vill ha lite tuttar på min partner. Och standard: Humor, snäll, omtänksam, inteligent...jadda jadda jadda. En fin Partner
vill jag ha.

90. Hur långt är ditt längsta förhållande? Ca 2 år.

91. Hur många partners har du haft? Ställ om frågan. Arbetspartners? Sexpartners? (Trots att det är inte så svårt att förstå
vad som menas)

92. Varför brukar dina förhållanden ta slut? Det vet jag inte. Det slutar funka och det är säkert mitt fel.

93. Har du någon stor dröm i livet? Jag antar det.

94. Tror du på mening med livet? Vilken är meningen isf? Mening? Funktion snarare.

95. Vad vill du bli? Grafisk Illustratör, Fotograf eller Sjukgymnast.

96. Vad vill du absolut inte bli? Misslyckad?

97. Vad ska du göra idag? Ska se Hocky snart. sen blir det puben ikväll antar jag!

98. Vad gjorde du igår? Umgicks med vänner. Spelade lite spel.

99. Har du bra minne? Det vill jag påstå.

100. Vilken var första frågan i den här listan? Hur relativitsteorin kunde accpeteras och stödjas och vilket år den allmäna relativitetsteorin publicerades.

Stjärnorna finns här!

Hejhopp, jag tänkte göra ett inlägg som svar på kommentarerna till mitt förra inlägg.

Katarina, det är du som är tummen! Helt klart!

Och R. Diddy, jag ska tattuera in en brud på armen hade jag tänkt. Jag har skissat skiten själv. Den saknar dock ansike och en hand. Det ska tattueraren få lägga in själv. Visst är det kul att måla sin egen tattuering, men, jag vill även att det ska se bra ut. Så, dom detaljer jag verkligen inte klarar av att göra själv får han fixa dit. Det är för övrigt redan färdigsnackat med tattueraren om just det. I somras när Elin tattuerade sig visade jag vad jag vill göra och vad som behövde läggas till. Och det skulle inte vara några problem. Jag vet inte var jag har Original-scanningen av tattueringen dock. Det kan hända att den försvann i samband med att jag köpte ny dator. Jag har däremot kvar Original-pappret som jag skissat på. Samt en låg-upplöst bild som jag haft på mobilen för att kunna visa tattueraren vad jag ville göra och fråga om det var möjligt. Den bilden tänker jag lägga upp så behöver jag inte förklara hur det ska se ut. Notera att tatteringen redan är dit-trixad så den sitter på min arm.


/ DJ Thug-mastah FleX

(Tillägg: Jag ska inte smyga med att jag hämtat inspiration från en hel drös olika bilder. Om någon skulle tycka att det ser ut som en bild ni redan sett.)

Flower's on the wall!

Det känns som en sådan där dag när jag slumpar fram låtar i min spel-lista och skriver om dem. Here it goes:

Länk till artisetn på artist-namnet och lyric's på låtnamnet!

Vi börjar med en låt som inte är framslumpad, det är den som är skriven i Rubriken.

1. The Statler Brother's - Flower's on the wall



Jag älskar den här låten. Dom sjunger om mig. Helt underbart. Sen blir man ju mäkta sugen att se Pult Fiction när man hör låten. Jag ska ju inte smyga med att jag förmodligen aldrig hade hört låten om jag inte hade sett Pulp Fiction. Eller, om jag hade inte hade haft soundtracket till filmen i vart fall!

2. Bloodhound Gang - Right turn clyde



Bloodhound gang's bästa skiva, indeed. Kanske världens bästa skiv-namn dessutom. "Hooray for boobies". Jag vet inte vad jag ska säga riktigt om den här låten. Det är en av deras bättre låtar i alla fall. (Jag hittade ingen bättre video än en AMV, så, stå ut annars trycker jag en Rasengan i röven på er)

3. Reel Big Fish - Party Down



Reel Big Fish är ett härligt band. Hell, vem har inte sett BasketBall? Den här låten är speciellt bra. Speciellt när dom dödar Metal-scenen i slutet. Glorious!

4. Åh... Sonny Rhode's - The Ballad Of Serenity



Varje gång jag ser Firefly så blir jag knäpptyst och håller andan under introt. Jag vet inte om det är så jävla speciellt att det är värt att göra så egentligen. Men, jag gör det ändå. Utan att tänka på det. Haha, när mitt kära ex (Elin) och jag fortfarande var tillsammans blev också hon tyst under introt. Stannade upp mitt i meningar. Och började prata sen igen när introt var slut. Man ska hålla dem hårt alltså! Jag har försökt skissa fram en snygg gaddning med den här låt-texten. Än så länge utan större framgång. Undrar om jag ska åka och Tattuera mig nästa månad? Elin? Vad hade han för mail-adress? Fast jag borde inte slösa pengar. Jag kan göra det till hösten istället!

Jag kan inte slösa pengar för att jag ska boka en resa till Göteborg här i dagarna. Ska kolla runt på skolor och umgås med Katarina! Jag längtar som ett djur efter en tumme!

Nu ska jag gå och laga till något att äta, It's a brand new day. And the sun i high, and all the birds are singin' you are gonna' die. Akta dig för fåglarna! /B


Hello Kitty!

Än en gång sitter jag här och lyssnar på en låt jag redan haft som rubrik, så, den här rubriken kommer från min shoppingrunda på DollarStore tidigare idag. Där jag köpte "Hello Kitty Spray-godis". Smakade både sött och surt, ja herregud, vilka underbara godis-alternativ vi har nu för tiden!

Nu ska jag i alla fall skriva om min helg medans jag väntar på att Martin och Åman ska höra av sig igen.

I fredags åkte jag till Skellefteå då. Vi börjar med promenaden till buss-stationen, eller rättare sagt, samtalet jag hade före buss-stationen. Dom ringde och ville att jag skulle jobba i helgen. Naturligtvis ringer dom 5 minuter före min buss går, och med så kort varsel tänker jag inte ändra mina planer. På bussen satte jag med, och där satt jag i dom förbannade 1 timmar och 50 minuterna (isch) som det tar att åka till Skellefteå. jag svär att jag vet precis var alla träd efter hela vägen står. Är det någon färdväg jag är less så är det den mellan Arvidsjaur och Skellefteå. Med betoning på biten från Boliden-korsningen till civilicationen. Hur som helst, när jag kom fram gick jag iväg och mötte helen och tommy på stan. Där tjorvade vi runt ett tag innan dom gick och handlade mat medans jag gick på systemet. Sen åt vi och diskuterade hurvida vi skulle göra med kvällen. Åka till Ursviken eller inte. Vi åkte. We Came, We saw, We died slowly from boredoom as the hours passed by. Vi kirrade en billig droska hem till Helen och sen låg jag och läste mina underbara "Bizarre"-tidningar som Katarina K hade köpt med sig från Göteborg. Jag ska nog be mitt lilla Göteborgskex att köpa tidningarna åt mig varje månad och skicka upp dem hit, såvida dom inte fixat så att jag kan få prenemunera på tidningarna. Katarina är Gudinna i vart fall och hon skulle nog inte ens fundera på att säga nej till mig om jag bad henne köpa och posta tidningarna hit till mig.

(Nu kliver Martin och Åman in i mitt rum och klagar över att det är varmt här inne.)

Anyhowser, lördagen började med att Helen hade panik över att hon behövde städa. Och jag bara gick därifrån och hämtade Adam i staden. Det som egentligen skulle ha tagit några 20 minuter bara tog i själva verket flera jäkla timmar. Mest för att vi käkade i stan, var på systemet samt var på Ramus 4-sound.

Vi kom i alla fall tillbaka till Helen senare och med fest i blicken insåg vi att ölen fick vänta för att Tommy's föräldrar var ju med. Och ja, dom ville fika. Så, fika gjorde vi. Sen ölade vi. Och firade Helen. Lilla bäbis-Helen som bara är 5 1/4 år gammal. Jag ska lägga upp bilder från firandet så fort någon kan ge mig några. Dom jag själv tog är få, mest eftersom att jag inte hade min Kamera mer än några minuter på hela kvällen. Den var upptagen på annat håll.

Vi drog ut på puben senare. Knox. Jag stage-divade i en soffa och krossade både Pål-Krogart-Jesus och Madam. Lite. That's about it!

Jag träffade även Elin, mitt ex, under nattens bravader där. Det var trevligt. Vi har bara setts två gånger nu sen vi gjorde slut, och en av gångerna var jag så himla arg över något helt annat, så jag var nog inte så trevlig. Fast vi har pratat en del på SMS och MSN. Träffade Metal också. Hon heter Metal, jag behöver inte säga mer (kvinnan i fråga lyssnar på neger-dunk och ser inte alls metal ut).

Ja, det var min lördag. Jag ska skriva mer om söndagen senare också. men nu fick jag bråttom när mina vänner kom hit. Så, jag ska rusa. Jag ska bara säga att jag träffade Virre och att jag fikade med Amanda. Det var skönt att få träffa dem. Det känns alltid som att jag missar en himla massa när jag är i Skellefteå utan att träffa vissa personer!

Nu ska jag gå, bilder och fortsättning på söndag och så vidare kommer sen! Jaooaa, Kapten B!


General Knowledge!

Eftersom jag har sån extrem noja på "Tyr" just nu kan jag inte använda låtnamnet på den låt jag lyssnar på just nu som rubrik. Det skulle bli samma rubriker hela tiden då. Så vi kastar in något roligt från HIMYM istället.

Jag har varit i Skellefteå och firat Helen i helgen! Grattis på 5 och 1/4 år-s dagen! Detta ska jag skriva om senare idag. Jag orkar inte riktigt nu. Jag är nyss hemkommen från jobbet och tänkte att jag ska laga något att äta och ta en dusc.

På tal om nojan på det där bandet så kan jag berätta att det är en riktig noja. Den är alltås inte på låtsas. Inatt drömde jag om en tjej från Färöarna (där bandet härstammar ifrån). Tjejen i fråga hade svarta leggings, långt svart hår, en vit-svart-randig tröja samt några smycken i silver. Hon var kort och hade BH-storlek 75-C (Det är tydligen väsentligt för mig att sätta siffror och bokstäver på mina fantasituttar). Och hon snackade svenska med norsk dialekt. För hon och hennes pappa hade flyttat till Norge någon gång av någon anledning. Hennes bror var med i ett Färöiskt band och hennes mamma var död. Det sjöngs en massa i drömmen. Och dansades lite också. (Det dansades till Kapten Röd's "Elden") Och så höll det på en massa. Jag var glad som en lärka och en halv när jag vaknade. Sen när jag insåg att jag var tvungen att stiga upp blev jag inte lika glad. Men det vände när jag kom på jobbet igen. Det är så trevligt där! Fast jag måste nästan citera hur det lät när dom ringde igår och bad mig jobba.

"Hej Björn, kan du jobba en dagtur imorgon på D-sidan. Eller, jag ska skicka Frida till E. Så att Eva kan gå till A. Så får Issa gå till C så att du kan vara på D. Om inte Issa inte kan gå till C för då får du var på C om du inte behövs mer på D. Och, ja, var på jobbet 07.00 bara."

När jag gick in i morse tog jag en nyckel till D-sidan och bestämde att jag skulle vara där. Vilket ändå passade bäst så.

Nu ska jag ta mig vatten över huvudet och mat i magen. Mazel Tov /b


RSS 2.0