Highway man!

Nyss hemkommen från jobbet. Har varit skrattigt där idag! det blir lätt så när vi bara är ungt folk och så. Inte för att det blir allvarligt på studs när någon av dom i medelåldern är med! Men det är helt klart en annan stämning när vi bara är ungt folk som jobbar.

Jag ska göra Katarina glad också!

22.55 den 17:e augusti landar jag i Göteborg.
12.50 den 26:e augusti åker jag hem från Göteborg.


Nu undrar jag bara, är det okej med dina föräldrar? och så? För jag kan inte avboka det här! haha! Och, är du uptagen med något annat dom datumen? Skicka ett sms när du läst det här tack!

Nu väntar två dagars ledighet! Någon som vill ta en öl och kolla på sport med mig? Låtsas att vi är män osv! Jag är iaf phett med på. Jag nås på +4673225666677766 (nån aom fattar den elle?)

Nåväl, nu ska jag roffa åt mig något att äta. Och koll schenker's hemsida hundra gånger om min gitarr kommer fram idag eller. det borde den göra? Kan man hämta ut den direkt från statoil då? Blir gymmet senare också!

Stay block, for the love of B


Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Återkommer till Göteborg senare i inlägget!

Jag bemöts av en ny kommentar när jag kommer hem från jobbet. Om någon minns så tjatade jag en del på Halebop i ett inlägg. Fick svar från deras kundtjänst relativt snabbt och ja, problemet var ju egentligen mitt och ingen annans. nåväl, kommentaren:

"Halebop ([email protected])
om Friends theme.:

Hej! Jag heter Linnea och jobbar på halebop.
Har du sommarkampanjen aktiverad kan du bortse från sms:et du fått som berättar att sms-perioden är slut, de fria sms:en fylls på automatiskt vid månadsskiftet.
För att kontrollera dina fria sms enligt sommarkampanjen knappa in 1014# och lur på din telefon.
Du kan maila mig på [email protected] om du har några fler funderingar.

Mvh Linnea Halebop
"


Fucking HAIL Halebop som gör såhär alltså! Underbart!

I övrigt så har jag massa majs mellan tänder, det är hett!

Det om Göteborg då! Jag hade tänkt överraska mig själv och Katarina med en tripp till stora stan den 17:e. Satte mig ned på rasten och skulle boka resa. Men alltså, det var skitdyrt? Och tåg kommer jag inte ha tid att åka. Då kommer jag bara hinna vara i göteborg "några timmar".Därför är det nu klubbat att jag tänker åka ner efter semesterperioderna. Så, Katarina, bädda sängen och städa rummet. Och slå Lessi lite.

Får se om det blir asabilligt om jag bokar resan idag och så! Ska kolla efter jag skrivit, annars väntar jag en stund med att boka. jag kan liksom välja och vraka bland datumen efter jag slutat jobba. Förhoppningsvis. Förutsatt att det inte blir skola. ahhh. Panik..... det ordnar sig i alla fall! Ner till Götet ska jag!

Nu ska jag sluta skriva. Ska på gymmet snart med!

/beh


Alderland.

Yesblox!

Sov som en jävla död valfri sak inatt alltså. hade väckarklockan på 10. Låg och ryckte i sängen en timme. Var skönt. Känner mig hemskt utvilad. Min lediga dag och allt!

Anyways, farsan klampade in och sa att jag skulle köra våran båt till renviken för vi skulle skösätta den. Okej, det kan jag väl gå med på. Trots att han är dum i huvudet som var ute och drack till sent inatt när han vet att han skulle iväg med båten? Nåväl. Väl där borta ändrade han sig så skulle vi sola och köra runt med båten och grilla och allt. Men det ville inte jag. Det spelade inte någon större roll vad jag ville. Däremot när valpen blev attackerad av bremms (?) blev det fart. Synd om det lilla mongot liksom.

nu är jag hemma igen iaf. Och det vankas lite mat och gym-pass. Efter det hoppas jag att Roblin The Moblin The Goblin vaknat till liv och är sugen att göra nåt. Jag fick för övrigt tag i honom igåt. Vi satt och spelade gitarr en stund och sen drog vi och spelade Geni. Han vann. Sen gjorde vi en egen version av spelet och då vann jag med 10 mot 8 om jag inte minns fel. Yay me.

Imorgon börjar jag sju. Jag föööörstår inte varför jag har så jävla många dagsturer? Tidigare när jag jobbade som sommarvikarie tyckte jag att det var rätt jämnt fördelat med kväll och dags-turer. nu tror jag att jag har haft 2 kvällsturer på hela månaden (sen midsommar). Och jag hoppas negermycket att min gitarr kommer imorgon också. Jag vill citera Robin. Han har då en gammal gitarr, rätt fin, ser sådär vackert sliten ut. Men den låter inte speciellt bra. Notera att hans gitarr är gammal. Min gitarr är tamigklån ny, och den låter vidrigt numera. Värre än hans gammla utslitna gitarr med 15 år gammla strängar (vilka är det egentligen problemet till varför det låter dåligt) Jag råkar veta att hans gitarr verkligen inte låter bra. Men som det är just nu låter hans som en splitterny fender i jämnförelse med min. Jag tror inte ens det hjälper så mycket om jag byter strängarna på den. Det är som att plattorna som sitter mellan varje fret nöter sönder strängarna skitfort. Låter som att dom ska gå av om man bara slår lite för hårt när man spelar. Och så måste man trycka riktigt jävla hårt och hålla riktigt precis framför plattan som gränsar till nästa fret för att det ska låta någorlunda. En millimeter åt vänster och det som låter jag aldrig stämmt gitarren någonsin. do not like.

vadmera då? nu ska jag käka iaf. Får se om jag klämmer in ett andra inlägg ikväll. Det beror helt på vad jag kommer ha att göra. / b


No, nay, never nomore!

bonus till den som vet vilken låt den texten kommer från. Ett stycken öl bjuder jag på.

Kom hem från jobbet runt 20.00. Hittade en pizza. Åt. Den var god.
Jobbet idag har varit konstig. Först och främst har vi en ny tjej där och så jag som inte har någon direkt rutin på C-sidan. Dom jobbar massvis på rutin där. Det är skönare på D-sidan där man kan ta saker lite som dom kommer istället. Det gick bra ändå dock. Det enda som var kruxxigt var att trots att vi var klara i god tid så känns det som att det hela flöt på sjukt osmidigt och som att massa saker var ogjorda. Jag dubbelkollade allt flera hundra gånger känns det som. Inget var ogjort. gjorde tom lite saker jag inte brukar göra (Det heter tvättstuga och det brukar jag inte hinna. av den enkla orsaken att när jag kommer till stugan med tvätt så är allt redan ordnat där inne, damerna på jobbet är allt för snabba för mig).

Nåväl. Jag hade hoppats att loblin the man satt inne på MSN och bara väntade på att jag skulle komma hem från jobbet så vi kunde hitta på något. Så var såklart itne fallet. Lite tråkigt att bara jobba och ligga vid datorn. Men Christer/Krister på jobbet har varit "lite på mig" om att jag ska hänga med och rida någon gång, Kanske borde tacka ja? Och sen självdö när jag sitter där på en 1,70's hund-djur-sak med mord i blicken. Det skulle vara kul att testa faktiskt. har blitt erbjuden ridlektioner till det ringa priset av 10.000, tror jag det var. Det känns så sjukt mycket i överkant att jag inte vet vad. Jag  vet ju redan att man bara ska tänka "jag är störst, bäst och vackrast" när man sitter där så ordnar sig resten på automatik.
Nej jag är inte så sugen att rida häst faktiskt. Men om jag fortsätter ha så här tråkigt kommer jag lätt åka och rida med Christer/Krister någon dag alltså.

Vidare, mor och far super skallen av sig (tror dom druckit 2 glas vin respektive två flarror öl). Aka, Björn ska vakta hundkräket när dom är på logen.

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Ledig imorgon. Ska bli sköntaste ever. om jag bara har något att göra också!

Fick MMS nu. Av Kattis-bäst. texten löd "Killen framför mig har en Zelda-tröja på sig" och så var det en bild! Känner hon mig eller vad? (Även, känner hon killen eller våldfotograferar hon hans tröja? Jag tror faktiskt att hon gör det. Hon är bra på det sättet. Och alla andra sätt)

Nu tror jag tamigfan att jag ska ta mig en öl. (Mest för att jag har en sjukt bra anledning att itne skjutsa mamma och pappa en massa undre kvällen då) En varm fin sönderskakad stackare som hamnat i väskan min när jag var i Laver. Den lär smaka surballe. Det är nog kanske lika bra. Jag förtjänar säkert inte en fin öl kvällen före min lediga dag!

Also, lyssna på The Diary Of Jane med valfri artist.

Shake it / Niggah-b





voff!











"LÅT HONOM INTE RAMLA AV SOFFAN"
"TITTA PÅ HONOM! NU HAR HAN BENET I MUNNEN! ÅH, NI MÅSTE TITTA"
"DU KAN INTE INTE HÅLLA KOLL PÅ HONOM! HAN ÄR INTE VUXEN"
"TITTA! HAN FÖLJER EFTER NÄR MAN GÅR"
"HAN KAN KISSA! HAN KAN KISSA"
-Morsan

"Gå och lägg dig. Ät mat.
-Farsan

"WÄÄ WÄÄ WÄÄ, HUNDEN ÄR INTE GJORD AV GLAS DUMHUVUD"
-Syster

"Och hundkräket heter Bruno. Döp om honom"
"Den där hunden kommer dö när pappa slår upp toa-dörren någon dag"
"HAN KAN KISSA! LADIES AND GENTLEMEN! WE HAVE LIFTOF! THIS IS ONE SMALL STEP FOR MANKIND! ONE GIANT LEAP FOR SNOOP DOG"
"Öh, du, din dumma lilla fluffboll. Du ser lite efterbliven ut. Ska du ha en godis?"
"Det här djuret kommer bli min död. Han äter upp mina allergitabletter och tror sen att jag ska lyfta upp honom"
- store-b

(Och, tråkigt att herr Jacksson dog osv. Har hört några jämnföra det hela med när Elvis dog. Jag kan inte mer än hålla med)

Friends theme.

Bla bla bla. Tänkte äta hemma idag innan gymmet. Ja, så är ingen hemma när jag kommer hem. Jag tänker ja men jag väntar väl en stund med maten då. Utifall att någon annan ska ha mat också. en timme senare halkar pappa in med snabbmat. Åt sig själv. För ovanlighetens skull får jag ingen snabbmat. (Det är så varenda jävla gång). Nej istället tycker han att jag ska äta fil och flingor. Och som alla vet är ju just fil och flingor basen till vad man behöver för att funktionera. Och med tanke på att jag ätit det ungefär 150 gånger bara den här veckan så känner jag mig rätt så less. Jag blir jävlat galen på att bo på det här stlälet. Okej att dom inte hinner laga mat åt mig varje dag. Jag kan ju laga själv. Men liksom, när dom struntar i att laga mat åt mig när dom likadå håller på att laga. Eller när dom köpt mat. Det känns inte så himla kul.

....för att inte tala om att jag blev less på att leta mina vattenflaskor som jag har någonstans. Dom som jag har vatten i när jag är på gymmet. Så, jag köpte en ny. nu vågar jag inte skriva på att det här är rätt tids-vy. Men, efter max 2 timmar var den flaskan ett minne blott. Och ingen i familjen har tagit den. det är helt klart någon som brutit sig in och snott min vattenflaska. som för övrigt kostade 20 kronor. Vilket är en löjlig summa. Men ändå. Köpte en ny iaf. Har dock inte kollat om den är kvar. Ta inte med er vattenflaskor till vårt hus alltså. Någon gör inbrott och snor dem.

Ja och en annan liten detlaj. Jag tog det där "ladda 300 kronor, smsa gratis hela sommare". räckte det verkligen bara en månad? För bara 100 kronor mer än dom tar i vanliga fall. Om så är fallet känner jag mig sjukt dum som "betalat". I annat fall är det fan bäst att Halebop erstätter mig för dom pengar som jag sms:at upp i tron om att jag hade gratis sms. Har mailat deras kundtjänst och så. Får se vad dom säger.

Ja och så är jag så satans less alla jävla 07.00 - 17.00-turer också. Har iofs en 11.00 - 20.00 imorgon. Men det har varit dagturer hela veckan. trött.

Har även beställt en ny gitarr idag. När jag hörde hur det knakade i skaftet på min kära träbit med strängar i morse kändes det som att det inte var någon ide att vänta och se om den verkligen går sönder. det är helt klart en snar framtidsfråga.

Ja och ännu värre.... vi får en sån där söt liten jävla hårboll som jag är allergisk mot idag. Måste köpa allergitabletter med andra ord. Tur att jag fick lön idag. Fick ändå en okej lön för att knappt ha jobbat.

Ja, ja, ja, nej. far åt helvete. Jag orkar verkligen inte. Jag saknar massa folk. Jag vill ha vänner att göra något med. Vem är på att göra något på lördag? Snälla..... någon?

hejdå... / b


s06e06

Nu är jag hemkommen från gymmet. Blev rätt hårt pass ändå. Har käkat lite nu. Känner mig fortfarande sådär nere dock. Känns som jag behöver en funderare. Och ja, det slutar ju aldrig väl. Lär inte få sova något inatt heller.

Det var något jag kände att jag behövde dela med alla läsare. Minns int.... mitt i meningen kom jag på det! Jag har beställt efter två arbetsskjortor och en namnbricka. Eller, en skjorta är beställd (tror jag) och den andra ska beställas snart.

Ja. Nej. Sött. / bbb.b.bb


Hello Darkness, My Old Friend.

Nu känns det sådär som jag kommer deppa ner mig sjukt mycket.

Jobbat idag. Trött som fan. Jobbar imorgon. Kommer förmodligen vara minst lika trött då.

Ska gymma om några min. Kommer väl sträcka mig överallt.

När jag kom hem var jag varken uppe eller nere. Sen såg jag ett brev. Inuti låg en ram och en bild med texten "Du är världens bästa" Och så ett hjärta under. Blev överlycklig. Om det inte varit för att jag ännu inte laddat kameran haed jag tatt en bild på det hela och lagt in. Får göra det senare ikväll!

En del ångest också. Bara en del. Antar att den är osaken till varför jag inte riktigt kan sova.

Och allt detta tjat om hästar! Det är tamigklån häst-prat runtom mig hela dagarna! Jag tror det är därför det svider i mina ögon. Jag är trots allt allergisk. Jag har inget emot häst-pratet somså. Vill jag tillägga. Jag är bara trött.

Löning imorgon också. Jag får inte alls lika mycket som jag trodde. Får hålla i dom pengarna jag har. Antar att det inte kommer vara särskilt svårt när det enda jag gör är jobbar och ser skit på datorn. Bla bla bla. Skrev nåt skit om sympati-sällskap och film här.

Ja. Nu ska jag leta reda på något att träna i. Jag antar att jag måste gå ner i vikt också. Misserabelt. Jag tror jag flyttar någonstans ut i skogen. köper en kossa och låtsas att världen går under om jag inte mjölkar och mockar varje dag.

Det är säkert inte så illa som det låter. Jag vet inte ens om det låter illa. Det är bara ångest och sömnbrist. Och tristess.

/niggah b-lease.


Diary of jane

Ja jag minns inte ens om jag skrivit något om en planerad bilresa genom europa med Åman och Martin. Den blir i vart fall inte av för mig. Jag har råd att åka, men inte med mycket till buffert. Och jag vill gärna kunna äga en bil eller köpa möbler sen när jag flyttar igen. Jag tänker mig istället en billigare resa någonstans. Kruxet med det är att ingen vill åka med mig! Är jag så motbjudande? Enda som erbjudit sig är vitlöksbrullan. Men då skulle jag få betala hennes resa, och ja, då blir det nog inte så mycket billigare ändå. Nog om det, jag blir bara deprimerad av det faktum att jag är så satans o-rik att jag måste spara mina SPRINGVIKARIATSPENGAR. Det suger hästballe.

Vidare, vidare. Var rätt trött på jobbet idag, tror att hela Laver-resan tog ut sin rätt under denna dag. Och till råge på det så blev det att gymma direkt efter jobbet. Det blev dock inget hårt pass av den enkla motiveringen att Big-b inte orkade mer än så. Cyklade en mil dock, det är alltid något. Och lite bröst-träning blev det. lite axlar också.

Instickare, en viktig pettetess jag är rätt säker på att jag glömde gällande Laver-natten. Vi lånanade Mimmimannens Morsa's kärra dit. Fanskapet var utrustad med automatlåda, det var det vidrigaste jag någonsin varit med om. Jag vill inte ha en automat.

Ännu mera vidare då. Jag ligger i sängen nu och ska strax gå och duscha. Ska bara kolla dom vanliga sidorna. Lite bloggar, aftonbladet och forum. Och imorgon börjar jag klockan sju. Det känns inte som att det kommer bli en sen kväll ikväll. Jag har sjukt ont i kinden.

catch you on the flipside / in nomine B et B spiritus B.


She's got the looks!

Nu är jag nyss hemkommen från gårdagens bravader. Vi rullade mot Laver någon gång alldeles för sent.  Svängde av på den halkigaste grusvägen, en väg som vi först trodde var rätt men som visade sig vara fel för att sen visa sig vara "rätt", aka, vi vände efter att ha kört den vägen väldigt långt (så pass långt att det kan itne ha varit många hundra meter innan vi var framme). Och körde en annan väg som fanns längre bort. Detta resulterade i brist på soppa. Men det gick bra ändå. Vi kom fram till slut. Satt vid elden några timmar. Låg i tältet ytterligare några timmar. Körde till älvsbyn runt 6 (Vi lämnade 2 icket ont anande människor i ett annat tält). Käkade. Sov några timmar. Åkte och käkade pizza. Åkte hem.Och nu är jag hemma. Jag har varit lite orolig att jag ska börja jobba klockan 7 imorgon. Men jag börjar 10.00 så det är kossalugnt. Anyways, vi kan sammanfatta hela resan som... som inte garn? nej, jag var bara tvungen sticka in det. Det var roligt att få hitta på något när jag likaså var ledig idag. Tackar så hemskt mycket för sällskapet och underhållningen. Det känns som jag har fler saker att skriva. Men jag vet verkligen inte vad.

Vi radar upp.

  • 2 syskon som inte alls är lika varandra.
  • En snubbe med självklara insikter i om  vad tjejer gör när dom är på toaletten tillsammans
  • En Sara L-look-alike
  • En Mimmiman
  • En jag
  • Ordet "garn"
  • Ordet klåån
  • Orden "störst, bäst och vackrast" när man rider?
  • Det känns som det var en jäkla massa hemlighetsviskande också
  • Extrem avsaknad av spöken
  • Ruiner
  • Extrem avsaknad av coola gruvgånger och vattenfyllda hål
  • Tyvär ingen avsaknad av "coola kids" i en röd 740 som inte riktigt verkade veta vad dom gjorde.
Äsch, jag vet inte. Det var trevligt iaf. Jag gillade jycken där borta i någonstans också. Den vitlurviga saken.

Nu ska jag slökolla lite här en stund och sen ta en lång dusch.

/TjoBre


Snorarsel! (Sounds of silence)

använder inte det där ordet nog mycket! Och vad gäller låten så är det för att jag håller på/är sjukt sugen att lära mig den på gura. Simon And Garfunkel-versionen såklart!

Vidare. Steg upp i morse. Jobbade. Drog hem. Dom ringde och bad mig jobba en kväll också. Och jag sa ja? och självdog sen lite. Duschade. försökte hitta nåt att äta. Självdog igen. Sen jobbade jag. Och nu sitter jag här (ligger) och snackar om yoga med Kattis i detta nu. Väntar på Mimmimannan som skall köras ut till en gammal gruvstad där det ska "spöka". Det var tänkt att jag skulle ta med mig öl och dricka lite där borta, sova i bilen och sen köra hem dagen efteråt. Men alltså, som det känns just nu.... jobbat 07.00 - 20.00, visserligen med en rätt lång rast någonstans i mitten. Har sovit dåligt rätt många nätter i rad. Och imorgon är min enda lediga dag den här månaden typ. har en dag till ledigt också. Så ska jag spendera den med att sova för att jag varit i buschen och låtsas om att det finns spöken liksom! Det låter som en grej jag skulle göra, och det är lockande! Men, helvete, jag är liksom inte 20 längre. Orkar jag det? Jag tvekar! Men köra dit Mimmi ska jag iaf. Och ta med soppa till klantarselna som körde dit utan nog bränsle att ta sig hem? Vet inte om dom var klantiga egentligen, men dom har för lite soppa i alla fall! Nåväl. Det får vara nog om det.

Nu ska jag fortsätta se film och vila lite så jag kan låtsas att jag orkar köra bil ens en gång.

Tack och hej, b-pastej.


Energi!

Får öppna denna jag-är-sjukt-intressant-skriften med att säga att det är helt emot min biologiska klocka att över huvud taget stiga upp före 09.00. Visst, det går att stiga upp 5, men det fuckar upp resten av dagen. Jag mår som bäst när jag får sova kanske 6 timmar och stiga upp klockan 9. Nu vet ni det.

Våran biljävlabiljävel gick sönder för några minuter sedan. Var och lämnade spillolja på återvinningsgården med farsan och när vi kom tillbaka blinkade massa varningslampor och varningstexter rullade över displayen. så, yay fuckin' jävla elfel. Och farsan jobbar eftermiddag hela veckan (aka, Björn kan ta bilen någon gång utan att få en verbal käftsmäll i telefon uppföljt av 50 verbala kok stryk senare). Nu är jag less, jag ska köpa en bil. punkt slut. Första bästa biljävel utan fel med 4 jul och möjlighet till cd-spelare tar jag. Den där blåa Ford Anglian känns förjääävla lockande just nu.

Jag blev "anklagad"  för att vara ryttare på jobbet igår kan jag nämna lite såhär i förbifarten. Som att jag skulle få för mig att rida flera mil! För det var det jag skulle göra! (det är en annan som jobbar där som ska göra det egentligen). Jag bara stod där som ett jävla fån och tänkte "när fan fick jag för mig att ljuga om att jag skulle rida?" Säger det mycket om mig eller?

Ja nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska gå och ta mig något att äta. Magen klagar nämligen.

Tjohej, lambo /b

Slagskott!

Har jobbat delad tur idag. Skrev min tidsrapport någon gång i morse och till min FÖRTVIVLAN så är jag ledig 2 dagar av det som är kvar av den här månaden. Jag är sugen att göra något liksom. Äldreboende i all ära, men det är fan inget ös!

nåväl! Hur som haver! Det här blir ett sjukt torrt inlägg. Ligger och glor på hundra freakin' höjdare på min nyinförskaffade laptop. Jag är så jävla lat att jag köpt en dator jag kan ha i sängen så jag slipper kliva upp och gå 2 meter till den stationära. jag är så jävla lat att jag, som låg på strömsladden till laptopen, slet ut strömsladden när jag la den i knäet istället för att lyfta på röven och lägga även sladden ovanpå. jag är även sjukt törstig om vi säger så.

Det här avslutar dagens inlägg, lite abrubt (stavning?).

lovar att längre lika ointressant inlägg imorgon.

Förresten, den där jävla fittlåten som var med i sommarkrysset eller vad det heter. Som hela svenska folket älskar. Hela svenska folket är helt jävla dumma i huvudet. Jag är numera av finskt ursprung, 13 generationer tillbaka.

Cha / Peh (b på finlandssvenska)


män är roligare än kvinnor.

Måste skriva lite om en artikel i Aftonbladet.

Jag måste säga att det här är den största struntsak jag läst på länge. Kanske inte just att komiker-brancshen är dominerad av män. Men att Filip och Fredrik skulle medvetet undvika att ta in kvinnliga gäster och dyl. Jag menar, är inte dom (och det här känns så fel att säga för att NORMALT folk i Sverige är förbi sådant här) väldigt öppensinnade (För att nu än en gång poängtera att det känns som ett dåligt ordval för sammanhanget när det knappast anses öppensinnat att tycka att män och kvinnor är jämnlikar. Det är helt enkelt en standard, så som det ska vara). Jag kan väl absolut inte neka att jag personligen också upplever det som att fler män får rampljus i komikerbranchen, och så vitt jag som tittare/lyssnare vet så känns det som att det ska vara så. Jag kan nämna väldigt få kvinnor jag kan garva arslet av mig till på rak arm. I skrivande stund kan jag inte komma på en enda. Ingen svensk alltså. Skulle kanske vara Gudrun Schyman (Oj vad roligt det hade varit om någon av dom där komikerna skulle läsa det här). Och nu tänker ni kanske "Ja men det är inte konstigt att du inte kan göra det när dom itne får något rampljus" bla bla bla. Om dom är "bra". om dom är "inne" så får dom sitt jävla rampljus. Det fattar vilken nolla som helst. För att få ditt rampljus måste du vara rolig. Jag vill minnas att Stockholm live tog med många kvinnor i sitt program också, som var okej. Minns mest att jag hatade en av dem, vet dock inte vad hon heter. Hon var helt enkelt inte värd att minnas när hon inte föll mig i smaken. Nu kom jag på! Babben Larsson tyckte jag i många år var väldigt rolig. Jag har inte sett henne så mycket på senare år dock. Och hon den blonda.... Annika Andersson är också väldigt bra i sina roller i sammarbete med Stefan och Krister speciellt.

Nog om det. Och vad gäller det som står i artikeln om att dom får utstå sexistiska skämt. Dom kanske valde fel branch om dom inte förstår innebörden av ett skämt. Klart att dom inte ska trakasseras på något sätt. Men det tror jag verkligen inte att dom har blivit.

"– Jag är så jävla förbannad på att det tog tolv säsonger för mig att förstå att jag gång på gång utnyttjas som kvinnoalibi till sexistiska skitskämt"

Tips från coachen, tar det 12 säsonger innan man kommer på en sådan sak så är det inbillning. Eller helt enkelt en omprioritering i sitt tänk, och om detta är fallet, så kanske det är dags att kliva ner från komiker-plattan och kanske ställa sig bredvid G-dog och dela ut flyers för feministiskt initiativ. Det finns inget som är så slut som en komiker som inte är rolig, sa en känd manusförfattare och skådespelare till mig (som stod bakom kameran under den intervjuen.). Så han kanske egentligen sa det till killen som skötte intrevjuandet. Efter den p3 övergågnen vill jag bara säga: Det är tråkigt att komiker-branchen inte är jämnstäld. jag är dock bombsäker på att fallet hade varit annorlunda om det hade funnits lika många roliga kvinnor att tillgå. Det är väl för fan inte lätt för någon (varesig det är musik, film, stå-upp eller journalism osv) att slå sig in i svenska folket. Tur och kontakter antar jag. Om vi vänder på frågan, finns det många manliga komiker som helt enkelt inte är nog roliga för att få synas eller höras i media? Point proven.

Nu drar jag igen gylfen! / B "Zippy" H





Jag bjuder på mig själv!

Låg och glodde på 100 höjdare i sängen. Kände att jag frös som satan om fötterna. det gör jag eftersom varken tv:n eller den stationära datorn, vilka är mina primära värmekällor, är igång. Jag är naturligtvis för lat för att hämta sockar på nedervåningen. Men jag har två långa kuddar i sängen.


Det är inte bara bekvämt och snyggt, det är praktiskt också. Man kan knäcka extra som hockymålis utan att byta om.


Posing, relaxin' & Maxin'


Man kan stampa på allt möjligt med dom nya moderiktiga bootsen från Björn & We's!


Björn och We's-bootsen finns bara i svart. Och matchar således med både svart och rosa. (Se ovan)


Bonus-feuture: Lägg dig ner, lyft benen upp och ner och hipps vipps så tränar du - samtidigt som du är snygg!

Och nu kan man undra hur jag, som snart världskänd designer, fortfarande är singel?

/ Björn & We'

In this together!

Lätt min sommardänga för några år sedan. vem kan inte älska en låt framförd av en grupp som heter "apoptygma berzerk".



Den är bra i vart fall. Känns som att jag går till skolan med min superduper-mp3-spelare när jag hör den. Samma med låten Dirty av American Head Charge.

Nog om det. jag rabblar mest bara på nu. Väntar ivrigt på sms av Katarina. Vill inte skriva mer om det. Skriver om andra saker.

Jag har mindre ont i armarna idag (Naturligtvis). Gick och la mig lite extra tidigt igår för att få vila lite, och det funkade. Yay science. Jag kan dock fortfarande inte räta ut, speciellt den högra armen, armarna utan problem. Men det går helt klart lättare än igår. Det blir så här när man, trots att man säger att man är skitsvag, får för sig att man inte är det och lyfter alldeles för mycket på gymmet. Jag tror en alvedon kan var på sin plats ändå. Å andra sidan så blir det inget gym idag, vilodag, så jag överlever nog.

Jag och robin tog en glass en kväll och under tiden vi gick så snackade vi en del, oväntat. Vi ingick i en pakt. Pakten är att är att om ingen av oss förlorat oskulden innan vi är 30 ska vi ligga med varandra! eller inte. Egentligen paktade vi om att om en viss politeker skulle råka trilla av pinnan av vilken anledning som helst så ska vi supa skallen av oss och fira. Som vanligt när det handlar om mig så är firandet ett resultat av obefogat hat. och lite irritation också. Vill poängtera att den här pakten gäller även vid naturlig död än om det gått flera år sen denna människa varit politiskt aktiv. Den gäller även om jag just ramlat av min nyköpte 40-årskris motorhoj och brutit båda benen samtidigt som Robin sitter och håller sin pojkväns hand på adoptionsbyrån (sin flickväns hand på barnabördes). Det är en järnpakt!

Och på en sekund och ett sms känner jag mig helt nere och vill bara köpa min jävla stålsträngade gitarr och spela cash-låtar i flera månader. nu går jag.

/b

5 minutes

Fick en rubrik att skriva om. Jag ska skriva om "Ankornas flytningar, tolkas hur jag vill".

Eftersom en snabb googling visade att det inte finns så mycket info om varför ankor flyter(så tror jag knappast jag hittar någon om deras naturliga glid). Aka, jag tänker tokchansa hela inlägget. om någon ank-fantast läser här kan ni ju rätta mig.

Kan börja med att nämna att jag har inspirationen till detta inlägg på tv-apparaten. jag ser vänner, och ja, dom har en anka.

Vidare, ankor flyter antagligen med hjälp av en fettkudde i buken i någon kombination med vattenavstötande fjädrar.

(nu blir det ett krot avbrott, mamma vill ha hjälp med hårfärgning)
(Rättelse, mamma skulle slinga håret. Och jag fick dra ur slingorna ur den där löjliga plastmössan)

Ja, fortsättningen då, ankorna flyter med hjälp av en fettkudde i kombo med fjädrarna, antaligen. Och varför ankor flyter är nog för att annars skulle dom sjunka? Deras jaktmarker är väl vattnet och så vidare. Ja ankor flyter alltså. Vad i helvete kan jag mer säga om ankornas flytningar? Dom slyter säkert länge åt gången. Och tycker det är jätteroligt. Ledsen, men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.

Vidare kan jag nämna att jag är upprörd ikväll. sårad. men med dom personer som är inblandade så är  jag säker på att det kommer lösa sig. det finns få bättre människor så att säga.

Jag har tråkigt ikväll, och mina armar sitter fast i en disfunktionell ställning. Det gör sjukt ont att sträcka på dem, så, nu orkar jag inte ligga vid datorn längre.



/bbb.bbb.bb

Jag säger bara:



Och inte blir man just något sugen? var tvungen MMS:a Krogart också. Och biljäkeln är inte ens långt borta! nu kan jag inte säga var, för, det kommer se iscensatt ut, men den är inte långt borta. Sjukt snygg alltså! Undrar hur svårt det är att modda den så den kan flyga?

Och vilken bild passar bättre än:


/ En b-version av Harry!

Acer!

Ja, nu sitter (ligger) jag här i sängen med datorn i knäet. Tänkte försöka skriva ett bloginlägg, vilket är svårt för jag kan verkligen inte skriva på laptops. Förvänta er sjukt mycket med stavfel! dom grammatiska felen är mina helt egna. Dom kan jag inte skylle på datorn. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock. Datorn funkar bra. Dom på komplett ljög. Dom har förmodligen inte alls hittat min dator, för, den här var splitterny ur förpackningen. Vilket inte gör mig så mycket, tog några timmar att installera allt jag hade installerat på den förra datorn. Men det är okej, på den här låter inte fläkten som att den har tänkt fatta eld, visa sig vara satan, utrota alla sälar och sen döda mig. Det är alltid ett stort plus när datorer inte är sådana. Hur som haver.....

Jag tror jag tappat alla mina....5? läsare. Katarina läser fortfarande troget (L) givetvis. Jag får i vart fall noll kommentarer, vilket i och för sig oftast varit vanligt. Men det har hänt att någon annan kommenterat då och då. Och så är det inte direkt nu för tiden. sanningen sagt är jag lite ledsen för detta. Är nog omotiverad att skriva om dom små skitsaker som händer i mitt liv när folk läser dem. Dom flesta får ju veta saker som dom vill veta ändå.

Vad mera då... Har börjat gymma igen och mina "muskler" säger att det gör ont. Mest i bröstet dock. Ska fan hårdköra ben imorgon, har inte tänkt att jag ska kunna gå något mer i veckan ändå.

Var och tog en glass med Roblin en snärt på kvällen idag också. Det var tervligt med en liten promenad och en livfull konversation om Håkan Hellström, Rob-boy's nya idol.

Gitarrspelandet går bra också. Jag är väldigt inne på att köpa en ny gitarr också. En stålsträngad, för herregud, jag vill ha en gitarr med skönt klang. Vi får se hur det blir med det dock. Jag har råd, men jag vill så sjukt gärna åka någonstans i sommar. Och för att få med mig någon måste jag uppenbarligen bjuda på resan! Och då vet jag inte ens hur hennes rumpa ser ut? What's with that liksom? Skämt åsido, kan någon vänlig själ åka någonstans med mig för helvete? Jag kommer avlida så jävla hårt om jag ska börja skola till hösten (mot all förmodan) och det enda jag gjort i ett års tid är att ha springvikarierat på ett äldreboende, vilket inte är fy skamm. Men, det är inget bra sätt att vara ungdomlig på.

Vadmer, vadmer? det här är den enda gången jag blir sugen att läsa Blindinbellas blogg alltså, jag är avundsjuk på hennes "Ni får en timme på er att ställa vilka frågor som helst till mig"-stunder. Jag vill också ha sådana. Jag skulle kanske kunna ha ett inlägg som heter "Ni får en månad på er att kommentera massa frågor som jag ska svara på" och marknadsföra det på klotterplanket a la Lunarstorm.

anyways, motivera mig att skriva?

tack på förhand / Be


Lodi!

Nu är jag helt jävla galen alltså. Datorhelvetet ligger fortfarande i fitt-ånge. Jag tror inte ens den är skickad på riktigt alltså. Först tar det 11 dagar för snubbarna på KOMPLETT.SE att hitta datorjäveln som KOMPLETT.SE själva hade slarvat bort.

"Oj, oj, nu är datorn hittad igen. Ja den låg någonstans. Den blir skickad idag."

Nu har det gått 1, 2, 3, 4, 5 dagar. I och för sig helgen medräknad, men det skiter jag i.

Det var så lång telefonkö igår när jag kom hem så jag pallade inte ringa och klaga då. Men om den inte finns på posten idag när jag slutar jobba får dom fan skicka en biljävel till fitt-ånge och hämta datorjäveln. Och streck-köra den till min dörr. Det SKA INTE ta 2 veckor att skicka något till mig. Oavsett om jag bor i Arvidsjaur eller stockholm. Helvete, det går flera hundra procent snabbare när man handlar från Amazon, och dom jävlarna ligger i Amerika. Och dom flygfraktar, vilket i sin tur gör att det ska gå rätt sakta med tanke på hur dålig flygförbindelserna är till Arvidsjaur. Snubbarna på Amazon skickar dessutom paketet från flygplatsen med Taxi till min dörr. Sjukt bra service. Nu kanske det är fel att jämnföra Komplett med ett så pass stort företag som Amazon. Men än en gång så skiter jag i hur orättvist det är. Faktum är att det inte är rätt att det ska ta så här lång tid. Speciellt när det gäller något som en dator, som sjunker så snabbt i pris. Och vad händer med virusprogrammet som följer med? Det har gått nu i två veckor utan att jag får tillbaka det, det är kanske också en struntsak. Men än en gång, det skiter jag i. Jag är förbannad. Komplett kan ta sig i arslet efter jag fått min dator, jag handlar aldrig därifrån igen. fan, till och med datorbutiken, vilka har hunnit gå i konkurs sen jag köpte min stationära därifrån, tog hand om mig på kundservice. Trots att jag tror att dom egentligen inte har något ansvar för produkter som jag köpt av företaget som gick i konkurs (eftersom datorbutiken är uppstartad igen så är det la inte samma företag?) Dom hänvisade mig i och för sig till tillverkaren, men dom gjorde i alla fall det. Dom kunde ignorerat min förfrågan när jag saknar kunduppgifter, ordernummer och så vidare från gamla datorbutiken. Jag vet inte ens vad jag skriver om nu. jag är arg på Komplett i vart fall. Dom hade sjukt bra service när jag köpte min första dator för en herrans massa år sedan. Nu är dom värdelösa.

Naturligtvis........ kollade posten igen nu..... datorn är inne......  (Självklart kan jag inte radera mina varma ord bara för att datorn äntligen kommit in).jag tänker fortfarande hävda att servicen har varit värdelös när det tagit så många dagar (det tog fan över 9 dagar innan jag ens fick höra att dom letat efter min dator). Nu är det fanimig bäst för komplett att datorghelvetet är lagat också. Annars skickar jag in skiten och kräver mina pengar tillbaka.

Nu ska jag gå tillbaka till fika-bordet och dricka en kopp kaffe.

Out, neger-b!

Då var det dags igen.

Googlade fram några fjortislistor. Valde den här som låg på.... 8:e raden i alternativen google tog fram!


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV: 1. Är du singel?: Det är jag. men jag har en flickvän på armen.
2. Är du lycklig?: Nej?
3. Är du uttråkad?: Rastlös är mitt livs motto.
4. Är du ledsen?: I detta nu? Nej inte så mycket.
5. Är du italienare?: Inte på dom närmsta 15 generationerna i vart fall.
6. Är du cool?: Värdsvan som bara den!
7. Är du från irland?: Ser jag full ut? Nej det är jag inte.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Dom gifte sig aldrig.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jag tror på attraktion vid första ögonkastet. Kärlek kan vi bygga från det.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Nej jag är 2 år och har varit överlycklig hela livet.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?:.... nej jag är två år och kan inte etablera sådana tankar ännnu?
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Jodå, i barnsben om man nu kan kalla det kär. Andra gånger har jag gjort något åt saken.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Det har jag faktiskt!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Jag är nog inte nog snygg för det va?
7. Är du kär?: Icket!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Jag vill aldrig gifta mig, men, om kvinnan i fråga verkligen måste göra det är det klart jag överväger det. Men jag kommer aldrig få för mig att planera ett dyrt bröllop och låtsas att jag är troende. Jag kan lätt lägga massa pengar på en dyr tillstälning och sedan skriva på papper bara. Men att slösa pengar i en kyrka är absolut ingenting jag siktar på. Statligt bröllop och en stor fest med släkt och vänner är mitt bröllop.

TVÅ ALTERNATIV (får jag tilläga att det verkar saknas en siffra?)
1. Bilddagboken eller lunar? : Lunar sen 1876. Dock inte direkt inne var daga om man säger så. Bilddagboken kollar jag faktiskt en gång i veckan kanske.
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: : Hund i alla alternativ.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Vilket jävla sätt att kategorisera? Jag har många vänner och några jag står närmare än andra.
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca Cola Zero 7/10 gånger. Pepsi max eller Cola light 3/10.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Romantisk hemmakväll fredag och supar-runda lördag?
8. Pengar eller lycka?: Man kan fan köpa lycka för pengar. Men jag väljer nog lyckan ändå.
9. Dag eller natt?: Alltid natt. Carpe Noctem. Totus NOctem ;)
0. MSN eller mobil?: Mobiltiffilånen.

"HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Givetvis, givetvis.
2. Brutit ett ben?: Aldrig helt igenom. Krossat handleden och fingrar och så. men aldrig brutit.
3. Gjort nåt du ångrar?: Nej jag är två och har ännu inte lärt mig varför man ska ångra saker.
4. Hoppat Bungee Jump?: Inte det inte, men jag har funderat på det hundratals gånger. Som alla andra.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Nej jag är två och har inte fatta begreppet ljuga.
6. ätit en hel tårta?: Det är så mycket grädde på tårta. Så. Nej.
7. Gjort bort dig offentligt?: Ohja, sedan jag var två!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: Det har jag.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Grät när morsfarsan avlivade våran hund utan att berätta att dom skulle göra det.
0. Velat försvinna?: Nej... jag är två?

SENASTE.. (Det verkar saknas en siffra igen?)
1. Telefonsamtalet du gjorde: Ringde personalpoolen idag när jag jobbade.
2. Telefonsamtalet du fick: När Luden ringde och sa att vi skulle börja gymma.
3. Personen du var med: Luden, på gymmet!
4. Roligaste grejen som hänt: Svårt att säga på rak arm.
5. Personen du smsade: Vitlöksbrulan.
7. Du skrev till på myspace: Tog bort min MySpace i början av 80-talet.
8. Du kommenterade: Kommenterade? Som i "Kolla in hennes röv" på gymmet? Eller som när jag kommenterade Kattis blogg?
9. Du tillbringade natten med: Kattisblattis½
10. Du kramade: En av vårdtagarna på jobbet.


Jag hatar sjukt mycket dom här fjortislistorna där många frågor är så dåligt formulerade att man verkligen undrar hur full den som skrev dessa var. Men, det går ändå. Och jag vill veta vad det är för frågor som saknas? Skriv en egen fråga (höhö) så lägger jag in dem!

Tjoflöjt, b.


Han kan bo där med sina jävla katter!

Sitter och rastar på jobbets dator just nu. Jag fick fanimig sova rätt okej inatt alltså, vaknade pigg för en gångs skull! Får se hur det går imorgon också!

Men nu till det stora hela! Jag tänkte sätta mig här och dubbelkolla att min dator verkligen kommit in på posten som nu både komplett och posten sagt att den ska ha gjort. När jag spårar paketet ser jag detta.

"

15 jun kl 02:43Ånge, Sorterad
11 jun kl 17:15Posten, Brevavisering har skickats till mottagaren
11 jun kl 16:25Göteborg, Sorterad
4 jun kl 19:09Posten, Elektronisk förhandsinformation mottagen

"

Det är tamigfan bäst för alla att dom glömt uppdatera sidan och att datorn verkligen finns inne. För jag är så sjukt jävla less att vänta. Och det blir absolut inte lättare när min stationära dators skärm är i Uppsala på lagning.

Det är också lite kul att, efter datorn varit spårlöst försvunnen, när jag ringde komplett för terdje gången och sa att dom bannemig får skicka mig en ny dator nu på direkten eftersom jag inte tänker vänta på något jag redan betalt som dom slarvat bort så kom den magiskg nog fram på några timmar och skickades samma dag. Det känns som jag blev bort-prioriterad alla dom dagarna datorn var borta. Och om jag inte hade ringt någon gång hade dom väl säkert inte lagt någon energi alls på att hitta den. Nu gör jag antaganden bara, men jag skulle inte, som företag, leta reda på en produkt som enligt dom har blivit skickad och som redan är betald i första taget. Så, man vet aldrig hur länge jag hzade kunant få vänta. Nu ska jag i alla fall åka förbi posten när jag slutar och be dem hämta min dator, och om den inte finns inne tänker jag fan kräva någon form av ersättning av komplett för att dom slarvat bort den så länge. jag skiter i om det är deras fel eller inte att det inte är inne just idag. Jag ska även ringa och fråga hurvida dom har tänkt ge mig pengar för frakten in till dem, vilket dom ska göra? så vitt jag vet.

Det här inlägget blir massa babbel om ingenting känner jag, så blir det när man har en tråkig rast.

Vadmer kan jag berätta? Ja, jo, midsommarafton hade jag tänkt ta mig några öl och träffa lite folk. Det skulle funka så bra för att jag började 11 dagen efteråt. Nu visar det sig att jag går delad tur 06.45 - 12.00, 16.15 - 21.00 istället. Det känns inte som att jag ska ta några öl kvällen innan. Skulle kunna, helt klart. Jag är 21, jag orkar. Men jag tror min arbetsförmåga blir lite sänkt om jag gör det. Och det är ju inte rättvist mot dom som bor här. så, ingen öl för Björn.

Jag har för övrigt jobbat alla "speciella" helger utom nyårsafton sen jag började här. Vilket jag oftast inte kan klaga på. Men eftersom jag inte verkar hitta någon att åka utomlands med i sommar så känner jag att jag inte kommer att ha haft så mycket kul för mig. Jag vill på Roskilde, jag vill tillbaka till Malta, jag vill till Göteborg och jag vill ner mot Markku och hälsa på honom också. Jag har förhoppningsvis möjlighet att dra på både PDOL och trästocks, om än inte riktigt hela festivalerna. Ska bara hitta folk att dra med. Känns som att gå på festival ensammen är som att sjkuta sig i foten, det är inte värt det.

Apropå min rubrik lite snabbt också (Som sagt, mycket tjaffs i detta inlägg). Den är då från Håkan's låt trubbel om jag inte minns helt fel. Jag har alltid hatat Håkan av automatik, och jag tycker verkligen fortfarande inte att han kan sjunga eller att "känslan" i hans låtar gör det värt det. Men alltså, den låten Trubbel har sköna instrument i sig, vilket är förekommande i hans låtar. Det är synd att jag stör mig så på sången. Jag såg när han var med i Söndagsparty också för någon dag sen, och han är helt klart en kille jag skulle kunna ta en öl med. Han verkar vara en skön snubbe. Och på fyllan låter till och med min röst bra så då kan jag utan problem uppskatta hans låtar!

Det var allt för denna gång. Nu ska jag gå en sväng på klo och sen jobba igen tills 13.45.

Tjofräs / Big-b


Jag har inte orkat....

Skriva så mycket blogg. Har inte orkar läsa så mycket blogg. Har inte orkat sitta så mycket vid datorn sen min skärm gick sönder, men jag får min laptop imorgon så då kanske!

Jag tänkte ta tillfället i akt att visa hur det går för mig att lära mig lira gura. Det går framåt, men än spelar jag nog inte för någon brud på en romantisk middag. Jag tänkter bjuda lite på mig själv ocså. Tänker kasta upp en liten video där jag spelar. Videon är au naturel, dvs, utan omtagningar. Tänkte att det är ingen ide att ljuga om hur bra jag blitt i bloggen när jag får svårt att bevisa det senare. Hur som helst, det är en medel-version ala Björn på en låt ( Det låtar bättre vissa gånger, och sämre andra gånger). Jag känner hur jag sätter min manlighet på spel när jag laddar upp klippet också. Men det går inget, jag har manliga delar och skägg för att bevisa att jag inte är kvinna.



Sådärja! /b

För att jag lovade!

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? Jag har inte träffat någon spegel idag.

2. Hur mycket kontanter har du på dig? Har tre 10-kronor i myntfickan. Och säkert en sjuhelikes massa småmynt i lådan där jag lägger växel.

3 Vilket ord rimmar på test? Rullgardin? (Är det här ett IQ-test vill jag misslyckas)

4. Favoritplanet? Jorden!

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? "Dolt nummer"

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? Jag har ju min kära Blood for blood - Rock 'n' Roll Song som alltid funnits på mobilen. Men den är väckarklocka. Och som ringsignal har jag Amon Amarth - Twilight of the thunder god. Men det låter inte som att det är sådana signaler frågan syftar på. Så, jag gillar vibratorsignalen!

7. Vad har du på dig på din överkropp just nu? En stycken svart t-shirt a la Puma.

8. Sätter du etiketter på dig själv? Va? Nej det tycker jag inte.

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? Har inga skor på mig, men det är nästan alltid Puma när jag väl har skor.

10. Ett ljust eller mörkt rum? Alltid mörkt.

11. Vad gjorde du vid midnatt? Låg i sängen och såg på nåt tror jag.

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? Ska kolla, fick ett nu. "Nej, nu är den hämtad!"

13. Vart ligger ditt närmaste seven eleven? Syd. sydöst. öst någonstans.

14. Vilket uttryck använder du mest? Det varierar. Kommer inte på just nu vad jag säger som mest. "Hallå" kanske.

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? Katarina!

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? Mitt ansikte.

17. Hur många sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? Alkohol på min höjd.

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? Jo, hemma på 1800-talet har jag 3-4 stycken liggandes.

19. Vilken ålder har varit bäst hittills? Jag måste hålla med föregående talare, vilken ni inte vet vem det är för det har jag inte skrivit, men någon av barna-åldrarna.

20. Din värsta fiende? ...staten? ^^

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? En grej med många färger. och fyrkanter. Och svart färg. Och så.

22. Vad var det senaste du sa till någon? "Vadfan, har ni sparat disken i flera dagar eller?"

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga? Måste väl säga en Miljon dollar.

24. Gillar du någon särskild lite extra just nu? Min bästis gillar jag alltid lite extra! Och hon är visserligen särskild för mig, men jag tror inte det var det frågan var ämnad för så, nix!



25. Senaste låten du lyssnade på? Var någon i bilen.. Vilken kommer jag inte ihåg.

eBay.

Jasg sitter nyäten på soffan och skriver blogg på Katarina's mini-lapp. Hemmlagad pizza med, tomat-sås, ost, championer, lyxblandning med andra svampar, bacon majs (Katarina hade massa olika mögelostar också) och lök.

Har fått tag i DHL idag ovckså. Dom ska komma och hämta min skärm imorgon. Så ska den till Uppsala och lagas och sedan tillbaka.

Min laptop, som blev skickad för andra gången för 6 dagar sen, har inte lämnat inköpsstället ännu. Ringde idag ocvh fick höra att det blivit "lagerfel" eller något liknanade. Dom skulle ringa upp mig igen när det hade kollats upp ordentligt. Men det gjorde dom såklart inte.

Har hämtat liyte skivor idag också. Betalat min Capo har jag ovkså gjort.

Väntar på fakturan för gitarren och så.

Hmm, vadmer, vadmer? Mor fyller år imorgon. Har köpt lite smått och gott åt henne. Katarina åker hem imorgon, jag funderar på att knyta fast henne i ett träd.

Mors-farsan ska köpa hund. Jag börjar jobba på schema den 20:e.

Har skickar massa jeans på lagning också. Dom borde varit klar för flera dagar sen också.

Nu ska jag gå härifrån. Har snackat med Katarina'sd farsa på MSN i hemlighet. Hon kanske vill prata med honom också.

/ The B who used to be an Earth Dragon but turned out to allways have been a fearsome Fire Rabbit!



Död åt Håkan!

Han som levde lycklig med dig och sinas katter och jag dog i skratt.

Nåväl, catchy låt iaf. Hatar honom dock fortfarande.

Vad heter det nu. Jasg har beställt mera saker! Min Laptop har inte kommit ännu. Min Stationära dator's skärm har lagt av totalt. (Fel på Inverter-bosarden eller glödisarna). Så, nu ska herrarna och damera på BenQ laga den åt mig. Ser väl inte den skärmen på några veckor kan jag anta. Det är iofs mycket bättre än om jag måste köpa en ny.

Jag vill ha paket att hämta ut!

Och Katarina är fortfarande här! Jsag har försökt skrämma henne med hennes egna monster-ljud, men hon är stark.
Nu gick hon härifrån för att jag dansade så fint! Höhö! Hon kommer nog tillbaka, hoppas jag! Och ja det gjorde hon! Med en kamera. Så. nu kan jag inte dansa mera! Attans också.

Katarina drar ner mina brallor hela tiden också! Det är lite roligt, fast inte jätte.

Hmmms, ja nu vill jag duscha! Så.

Shalom, B-ischQ


Idag är det söndag!

Eller egentligen Tisdag. Men Katarina är här, så, jag bestämmer allt! Det är lite kul!

Jag har så ont i fingrarna efter gitarr-spelandet att det är svårt att skriva med vänster hand!

Vi har varit på dollar-store! Sen har vi sett lite house. Slö-dag idag, hon har jet-lag från tåget. Och jag har jet-lag från drömmarnas värld. Så.... Lugn kväll. Och ändå måste jag dricka energidryck!



Ja, jag ska se min favorit-serie ikväll också. Desperata hemmafruar. Love it.

Vad jag däremot inte tänker se är:


VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!

Paris Hilton's skit-serie på trean någon gång ikväll. Jag hoppas trean sändningsuppehåll just då. Så slipper Sveriges befolkning spy över hur hon ser ut! (Hon är säkert lika trevlig som alla andra. Men, 500 gånger så ful)



Det var allt gott folk. Kom ihåg, "I never got to see Paris", är en bra sak! / B

RSS 2.0