I wish for something more!

Jag förstår inte varför jag inte skriver blogg oftare alltså.

Checkade nyss facebook, as i nowadays do quite often, insåg att jag måste sluta med det. Folk flyttar. Folk gör saker på helger. Mina vänner umgås med sina vänner. Jag sitter fast i skithålan där jag bott alldeles för många år.

Och ingen skola siktas så långt ögat kan nå. Jag har i vart fall kirrat anmälan till högskoleprovet. Det känns bara som ännu en sak jag kan bevisa att jag failar liksom.... Jag skulle ge vad fan som helst för att kunna bo någonstans lite närmare fler av mina vänner. Så man kan gå och fika en dag. Se en film en helg. Ta en öl med någon nörd. JAg har visserligen vänner att umgås med här också. Och om än vi inte fikar ofta så äter jag ofta lunch eller middag med en av dem. Ser även filmer. Snackar mycket i allmänhet. Det är bara så jävla synd att det är här vi äter lunch, här vi ser film och här vi snackar. Sen är det en snubbe som har sneknullade dygn. Sover med fördröjning kan vi säga. Så, hälften av tiden sover han dagarna och är vaken nätter. Sover mornar, är vaken kvällar. Sover kvällar är vaken mornar. Det går alltså inte alltid att träffa snubben. Brukar dock ha roligt när det väl händer. BTW, Loblinboy_12, om du läser detta så kan jag berätta att jag i princip skrivit (tabbat och chordat) en rätt okej sång på guran. Jag tänker kalla den "Simplicity". Den behöver bara lite finlir och en text. Funderar på att göra en re-make av denna låt.
Jag fuckin älskar Ray William Johnsson. KassemG, Shaycarl och alla dom andra som jag kallar snobbar. Även Tessa är bra. Dom är alla youtubers. Dom har underhållit mig många dagar senaste! Nåväl, om denna låt blir av någon dag så kommer jag givetvis lägga upp den här så ni kan njuta och kritisera!

Vadmera? Jo, jag befinner mig i ett low igen alltså. Det är inte lika illa som en viss period jag tänker kalla grundhögstadiet. Inte heller lika illa som övergångsperioden jag vill kalla Mp1, 2 och 3. Men ändå ett low. Har mest trott på att det varit dåligt om jobb och så. och att jag deppat extra över det. Men den här månaden har jobben varit okej. Jag har fått besked om att jag kommer ha pengar även dom månader jag blir utan jobb. Och det känns inte ett dugg bättre. Jag känner mig otroligt likgiltig!

Tillbaka till det med facebook då. Eller något liknanade i vart fall. Eftersom jag går ner mig när jag ser att mina vänner som jag saknar har roligt har jag med ett undantag slutat läsa deras bloggar. Helt. Jag pallar det bara inte. Och det hela slutar med att jag saknar dem ännu mera. Försöker peta iväg sms till dom... slutar med att jag inte kan trycka på skicka.... Jag är säker på att Katarina märkt detta också. Jag är inget vidare duktig på att skicka första sms:et längre.

Av någon anledning kom jag att tänka på nyår när "Falconer - portals of light" gick igång i min spellista. En av dom låtarna jag skulle kunna tänka mig att ha på min kremering. liksom. aja.... nyår träffade jag folks om jag inte ser ofta längre. Hängde med deras crowd. Där jag inte passar in en sekund. Dom är interna och jag förstår inte deras interna skämt. Mina vänner försvann i vart fall från mig den kvällen. Så jag gick hem och tappade en skål från 1940 eller nåt sånt i golvet istället. Jag minns helt ärligt inte sist jag var på en fest och hade riktigt roligt. Nu för tiden börjar det med öl själv, två minuters pratade med diverse folk för att sen återvända hem....

Nu minns jag varför jag inte skriver så ofta längre.... jag går ner mig när jag skriver....

I morse var jag uppe tidigt. Jag somnade ifrån allt igårkväll. Har aldrig hänt förut..... Farsan hade hittat en fin bil i vart fall. Taggade som satan hela morgonen. Fixade folk att åka dit med (dit = vännäs) och även sällskap på vägen hem. Sen så var bilen såld när jag ringde en andra gång just innan det var dags att fara. Underbart. Det var fan rätt modell och allt. Det kommer ut en sådan fin bil i halvåret. Och jag missade den. Igen.

Och varför detta nu är viktigt, om någon missat det, så kan jag berätta det. Bil = en miljoner gånger lättare att ta sig till/från mina vänner som bor en bra bit bortom gångavstånd.

Failade för övrigt med en present ikväll också, mest största sannolikhet. Vet inte om jag kan ta på mig det egentligen. Det var svårt. Och jag hoppas presenten blir bra i slutändan.

Vad fan är det med min spellista?

Portals of light. I'll be missing you. Broken wings. In loving memory och Sacred.

..... det får räcka. Jag måste upp och jobba imorgon. Och jag ska försöka sova tidigt. Delade turer är långa dagar. Glad att jag får jobba i vart fall.

"Who ordered the kickass fajiitas?" Boondock saints II.

/Neg(g)er B


RSS 2.0